Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
jao hahahaha jedva cekam doppelpass u nedelju
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
- HazardEden
- Kontakt:
On je nanijetio a sto lopta nece nije on krivBadrHari je napisao/la:Ovo se u Bundesligi priznaje kao pogodak.![]()
- samo_lijevo
- Kontakt:
Evo Kisling govori za sky.kaze nije bio siguran jer se okrenuo.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
FA7 je napisao/la:jao hahahaha jedva cekam doppelpass u nedelju
a Stefan Rabb
ma sta da se ponovi sudiji odbit godisnju platu a hofenheimu 3 bodaadnan24 je napisao/la:Upravo...posebno pi.zda Kiesling koji se hvatao za glavu poslije promasaja a onda 2 sekunde poslije proslavljao gol.amerosm je napisao/la:Leverkusen mi je od veceras najmrza ekipa u Bundesligi i zelim im sve najgore...
Koja djubrad nakon posljednjeg zvizduka onog wanna-be sudije (koji je i prethodnih godina ostetio mnoge klubove) dizu ruke i slave pobjedu, a i oni su svjesni da ona lopta nije zavrsila u golu.
Po meni ova utakmica ima svaku osnovu da bude ponovljena,tj. da se ovaj rezultat proglasi nevazecim.
srcu draga boja plava
Uns ist es natürlich unangenehm, so zu gewinnen. Aber die Hoffenheimer haben hier so viel Geld in ein neues Stadion investiert – vielleicht sollten sie auch mal in gescheite Tor-Netze investieren
Rudi Völler bei Sky
Rudi Völler bei Sky
1974---1975---1976---2001---2013---2020
koja glupa izjavaSaurman je napisao/la:Uns ist es natürlich unangenehm, so zu gewinnen. Aber die Hoffenheimer haben hier so viel Geld in ein neues Stadion investiert – vielleicht sollten sie auch mal in gescheite Tor-Netze investieren
Rudi Völler bei Sky
Crveno-Crna i Blaugrana!
dugo pratim fudbal gledao sam golove rukom,prsima, guzicom ali ovo kad sudija prizna to je kraj karijere za njega po meni i slažem se Kisling pizda pa zna li on da će se to sve poništiiti...
Sjecam se kad je Klose prije neku sezonu rukom dao gol,i lik priznao i naravno,gol se nije vazio,ovaj se za glavu uhvatio i onda slavi,nekad treba biti i posten i priznati ali eto.
I Völler-a kazniti dozivotnom zabranom obavljanja funkcije u Bundesligi...
Koja djubrad uopste ih nije stid, nego se jos rugaju protivniku.
Nadam se da ce ostatak lige stati na stranu Hoffenheima i da ce se utakmica ponoviti u kojoj ce Hoffenheim ostvariti ubjedljivu pobjedu.
Koja djubrad uopste ih nije stid, nego se jos rugaju protivniku.
Nadam se da ce ostatak lige stati na stranu Hoffenheima i da ce se utakmica ponoviti u kojoj ce Hoffenheim ostvariti ubjedljivu pobjedu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- samo_lijevo
- Kontakt:
Kako je ispao djubre.Kada je udario loptu pogledao je i vidio da je otisla pored gola.Onda se hvata za glavu,kao malo je falilo,i onda fol nije vidio.Jos ga pita sudija i on mu govori da nije siguran.
Evo celnici Hoffenheima su najavili zalbu.Mec se mora ponoviti.
Evo celnici Hoffenheima su najavili zalbu.Mec se mora ponoviti.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
ne vjerujem ljudi moji da je ovo moguće
uopće nije bitno koji je klub u pitanju i ko je čiji navijač ali sramota da se ovako nešto dogodi, od večeras guzen najomraženiji klubić bundeske a i širom svijeta a brych je odprdio svoje nadam se, a debila kiesslinga neću ni komentirati
uostalom nisu uzalud gubitnički klub i nikad niti neće osvojiti bundesligu
uopće nije bitno koji je klub u pitanju i ko je čiji navijač ali sramota da se ovako nešto dogodi, od večeras guzen najomraženiji klubić bundeske a i širom svijeta a brych je odprdio svoje nadam se, a debila kiesslinga neću ni komentirati
uostalom nisu uzalud gubitnički klub i nikad niti neće osvojiti bundesligu
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 18 okt 2013, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad Leverkusen i Kvislinga nisam mogao, ali sada su pretjerali.
Sad Sejo ima razloga da poludi na sudiju. Bruka i sramota, niko covjek nije, sve pacov do pacova.
Sad Sejo ima razloga da poludi na sudiju. Bruka i sramota, niko covjek nije, sve pacov do pacova.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Očekujem brzu reakciju DFB-a meč se mora ponoviti a sudijsku trojku suspendovati na duži period.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 18 okt 2013, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Nece se suspenzijom Brycha rijesiti nista...Saurman je napisao/la:Očekujem brzu reakciju DFB-a meč se mora ponoviti a sudijsku trojku suspendovati na duži period.
DFB mora rijesiti problem u korijenu, a taj korijen nosi dva imena. Krug i Fandel. Pored Brycha ista dvojca moraju dobiti otkaz i na tu funkciju se postaviti neko strucnije lice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
[youtube][/youtube]
@hadzaj napišeš li ti kad šta na ovom forumu ili samo postavljaš klipove od teme do teme. 
ne mogu da vjerujem da se ovo u njemackoj desilo.
- skyisthelimit
A kako je moguce da u jednoj od najjacih liga dno mreze koje spaja sa golom bude otrgnuto i pocijepano i na taj nacin lopta s vanjske strane udje u gol. Realno svakom se ucinilo da je gol narocito pomocniku koji je bio skroz na drugoj strani. Ovo je po meni najmanje greska sudije. Onaj ko je postavljao mreze treba da odgovara.amerosm je napisao/la:
Nece se suspenzijom Brycha rijesiti nista...
DFB mora rijesiti problem u korijenu, a taj korijen nosi dva imena. Krug i Fandel. Pored Brycha ista dvojca moraju dobiti otkaz i na tu funkciju se postaviti neko strucnije lice.
15.10 - 15.06 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.