Safet Sušić - Pape

fudbalerXL
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la fudbalerXL » 19 okt 2013, 00:18

VanBasten je napisao/la:Pape je bio jasan glede Bešića, ne znam šta nagađate. Prvo nek riješe nesporazum s Jagodićem, pa onda može očekivati i poziv. Tako i treba..
Ko što sam predpostavljao. A šta ako kod Jagodića proradi sujeta a Bešić ne želi da mu ide na noge da ga moli. Šta onda. Onda čemo izgubit potencialnog igrača za 10 budućih godina, novog Bajramovića. Super !!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 okt 2013, 00:20

Stevanovic previse mlak a reprezentacija mu digla cijenu,to jest izvrsne igre u tim istim.
@fudbaler XL daj se organizirati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 19 okt 2013, 00:20

najbolje bi bilougovoriti utakmicu sa nekom slabijom ekipom u februaru u zenici,tipa,makedonija,albanija,i slicno,pozvati sve kandidate,da se probaju nametnuti i viditi sa cim raspolazes na licu mjesta..
kolasinac,atajic,hadzic,hrgota,pustiti malog stevanovica da igra,fejzica da brani,da vidimo kakav je
besica..mahmutovica...
ali nemoguce je to izvesti naravno,ali kada bi moglo to bi bio idealan test da vidimo ko je kakav,ko vrijedi,a ko ne
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 okt 2013, 00:28

fudbalerXL je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Pape je bio jasan glede Bešića, ne znam šta nagađate. Prvo nek riješe nesporazum s Jagodićem, pa onda može očekivati i poziv. Tako i treba..
Ko što sam predpostavljao. A šta ako kod Jagodića proradi sujeta a Bešić ne želi da mu ide na noge da ga moli. Šta onda. Onda čemo izgubit potencialnog igrača za 10 budućih godina, novog Bajramovića. Super !!!!
Jagodić je rekao da se mora izviniti, i treba. Zašto bi ga izgubili, on ne može igrati ni za kog osim za nas. Ako njemu nijee stalo do sopstvene karijere, nije ni meni.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 19 okt 2013, 00:30

wienultras je napisao/la:najbolje bi bilougovoriti utakmicu sa nekom slabijom ekipom u februaru u zenici,tipa,makedonija,albanija,i slicno,pozvati sve kandidate,da se probaju nametnuti i viditi sa cim raspolazes na licu mjesta..
kolasinac,atajic,hadzic,hrgota,pustiti malog stevanovica da igra,fejzica da brani,da vidimo kakav je
besica..mahmutovica...
ali nemoguce je to izvesti naravno,ali kada bi moglo to bi bio idealan test da vidimo ko je kakav,ko vrijedi,a ko ne
Bolji bi bilo da se uradi nešto sto se radilo u Jugoslaviji. Odigrati tekmju selektor protiv novinara. Selektro pozove svoje standardne igrače, a novinari zovnu Fejzića, Cocalića, Mahmutovića, i ostale. I onda se možda neko nametne selektoru. Na primjer jedan od igrača koji je iskoristio tu tekmu selektor protovi novinara i nametnuo se selektoru (Miljaniću) je bio Safet Sušić.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 19 okt 2013, 00:34

levat je napisao/la:
wienultras je napisao/la:najbolje bi bilougovoriti utakmicu sa nekom slabijom ekipom u februaru u zenici,tipa,makedonija,albanija,i slicno,pozvati sve kandidate,da se probaju nametnuti i viditi sa cim raspolazes na licu mjesta..
besica..mahmutovica...
Bolji bi bilo da se uradi nešto sto se radilo u Jugoslaviji. Odigrati tekmju selektor protiv novinara. Selektro pozove svoje standardne igrače, a novinari zovnu Fejzića, Cocalića, Mahmutovića, i ostale. I onda se možda neko nametne selektoru. Na primjer jedan od igrača koji je iskoristio tu tekmu selektor protovi novinara i nametnuo se selektoru (Miljaniću) je bio Safet Sušić.
na ovaj sastav safet ce dodati zukanovica,vranjesa,kolasinca,jednog napadaca i to je to,zivi bili pa vidili,nece taj punomjenjati,jer ce htjeti da vecinom igraju oni koji su se i plasirali tamo,zivi bili pa vidili
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 19 okt 2013, 00:38

harishp je napisao/la:Stevanovic previse mlak a reprezentacija mu digla cijenu,to jest izvrsne igre u tim istim.
Jel ti UOPŠTE ČITAŠ ili ti je cilj da zajeb.
Previše je mlak u poredjenju sa Salihamidžićem i Lulićem i DA , NIKAD neče bit njihova klasa. Što neznači da neče biti dobar igrač s klupe za repku. ( bolji od Avdije )
Nije bilo izvrsnih igara. Bila je samo jedna dobra igra u prijateljskoj protiv Slovenaca uz jako dobre suigrače koji su bukvalno razvalili Sloveniju i on je imao mogučnost igranja 1 na 1 protiv razvučene Slovenije. Da je igrao protiv ekipe koja bi se branila i igrala bunker bilo bi veliko PITANJE šta bi se desilo.

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 19 okt 2013, 00:42

@HARISHP je vjerovatno sanjao da je pricao s Safetom koji mu je rekao da Stevanovic nije za repke. Poslusajte njega ovo mu je sekretarica. :D

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 19 okt 2013, 00:43

VanBasten je napisao/la:
Jagodić je rekao da se mora izviniti, i treba. Zašto bi ga izgubili, on ne može igrati ni za kog osim za nas. Ako njemu nijee stalo do sopstvene karijere, nije ni meni.
Ni igrač tipa Ibrahimovića se nebi NIKAD izvinuo treneru ako misli da je on upravu. Dali to znači da nebi bio koristan ekipi. Ok to je ekstreman prijmer ali ipak stoji. Kako ti znaš da MOŽDA nije Bešić bio kriv nego je selektor imao loš dan ili je forsirao nekog 2 zbog nekog menagera itd. Sve je moguče. Posebno u mladoj repki.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 okt 2013, 00:50

Ni igrač tipa Ibrahimovića se nebi NIKAD izvinuo treneru ako misli da je on upravu. Dali to znači da nebi bio koristan ekipi. Ok to je ekstreman prijmer ali ipak stoji.
Ako misliš da bi neki drugi iole ozbiljan selektor - čovjek, u istoj ovoj situaciji postupio drugačije, varaš se. Ima neki red ba. Moguće čak da bi nakom Mujdžine povrede on baš bio taj koji bi uletio u sastav - Pape ga je i na beku znao koristiti - da nije napravio što je napravio. Ovako, jbg.. Sad je ulog SP, pa nek dobro razmisli.

Uostalom sutra da Jagodić ode, pitanje je bili i sljedeći selektor prešao tako lahko preko ovoga ili bi i on tražio od njega neke garancije. Mislim, nisam fan Jagodića, ali uradio je glupost i nema se šta nijednom selektoru prigovoriti po ovom pitanju. Slabo bi ko prešao preko toga.

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 19 okt 2013, 01:04

VanBasten je napisao/la:
Ni igrač tipa Ibrahimovića se nebi NIKAD izvinuo treneru ako misli da je on upravu. Dali to znači da nebi bio koristan ekipi. Ok to je ekstreman prijmer ali ipak stoji.
Ako misliš da bi neki drugi iole ozbiljan selektor - čovjek, u istoj ovoj situaciji postupio drugačije, varaš se. Ima neki red ba. Moguće čak da bi nakom Mujdžine povrede on baš bio taj koji bi uletio u sastav - Pape ga je i na beku znao koristiti - da nije napravio što je napravio. Ovako, jbg.. Sad je ulog SP, pa nek dobro razmisli.

Uostalom sutra da Jagodić ode, pitanje je bili i sljedeći selektor prešao tako lahko preko ovoga ili bi i on tražio od njega neke garancije. Mislim, nisam fan Jagodića, ali uradio je glupost i nema se šta nijednom selektoru prigovoriti po ovom pitanju. Slabo bi ko prešao preko toga.
Sve zavisi nažalost koliko je on dobar odnosno potencialno dobar.
Ako je on potencialna ( što treba imat nos za predvjidet ) svjetska klasa posebno na po nas najosjetljivijoj poziciji. Pape mora progutat neke principe i pozvat ga direktno u 1 ekipu.
Ako je on samo solidan igrač onda ko ga **** nek se izvine.
Da bi Pape vidio koliko je on stvarno dobar treba sad kad nema toliko obaveza otič u Madžarsku ( što čisto sumanjam da če uradit ) i pogledat ga bar jednu tekmu protiv teskog protivnika u živo. To je sve.
Mislim da je on bliže zadnjem veznom nego bočnom igraču.
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 19 okt 2013, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 okt 2013, 01:14

Neće Pape to uraditi sigurno. Ako se sjećaš, dosta puta je u prošlosti naglašavao odličnu saradnju s Jagodićem. Neće sigurno htjeti narušiti te odnose. Mislim, mali je zajebo. OK mi je donekle u novinama recimo reći nešto, kritikovati čak, mogu da razumijem određene frustracije mladih i ambicioznih igrača. Međutim, eskivirati poziv, glumiti ozljede i slično. To pak ne može tako. Nema čovjek akoji bi preko toga prešao bez bar privatnog izvinjenje igrača, mnogi bi ga čak prekrižili taman da je Maradona.

Helem, vjerujem da će se to riješiti. Kako rekoh, sad je ulog SP, mali mora biti uber debil da ne skonta neke stvari za svoje, i za naše dobro.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 19 okt 2013, 01:16

harishp je napisao/la:Stevanovic previse mlak a reprezentacija mu digla cijenu,to jest izvrsne igre u tim istim.
Previše je mlak u poredjenju sa Salihamidžićem i Lulićem i DA , NIKAD neče bit njihova klasa. Što neznači da neče biti dobar igrač s klupe za repku. ( bolji od Avdije )
Nije bilo izvrsnih igara. Bila je samo jedna dobra igra u prijateljskoj protiv Slovenaca uz jako dobre suigrače koji su bukvalno razvalili Sloveniju i on je imao mogučnost igranja 1 na 1 protiv razvučene Slovenije. Da je igrao protiv ekipe koja bi se branila i igrala bunker bilo bi veliko PITANJE šta bi se desilo.
Stevanovic je bio glavni igrac U21. Odlican protiv Grcke i protiv Njemacke, a pogledaj samo koji igraci igraju za U21 Njemacke. I mozda pogledaj utakmicu protiv Walesa kad je ovaj mali zabio gol i asistenciju. On je BUKVALNO sam razvalio Njemacku U21 i Wales. On svakako moze biti veca klasa od Lulica, od Brace ne.

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 19 okt 2013, 01:19

VanBasten je napisao/la:Neće Pape to uraditi sigurno. Ako se sjećaš, dosta puta je u prošlosti naglašavao odličnu saradnju s Jagodićem. Neće sigurno htjeti narušiti te odnose. Mislim, mali je zajebo. OK mi je donekle u novinama recimo reći nešto, kritikovati čak, mogu da razumijem određene frustracije mladih i ambicioznih igrača. Međutim, eskivirati poziv, glumiti ozljede i slično. To pak ne može tako. Nema čovjek akoji bi preko toga prešao bez bar privatnog izvinjenje igrača, mnogi bi ga čak prekrižili taman da je Maradona.

Helem, vjerujem da će se to riješiti. Kako rekoh, sad je ulog SP, mali mora biti uber debil da ne skonta neke stvari i za svoje, i za naše dobro.
A kako možeš bit 100 % siguran da je mali eskivirao poziv. Šta ako Jagodić ima tal sa nekim menagerom za drugog igrača, što je jakooo realna mogučnost u mladoj repki. Šta ako mu se ovaj nije javio jer je bio na treningu. A poslje nije ni Jagodić htio u stilu ko ga **** , šta on misli da je , prvo sranja pravi a sad ni ne diže telefon. Ni ja ni ti neznamo istinu. Sumnjam da je mladi igrač toliko lud da si namjerno želi uništit karijeru. Ibrahimovic je bio 10 x problematičniji od njega, a vidi gdje je doguro.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 okt 2013, 01:22

VanBasten je napisao/la:Neće Pape to uraditi sigurno. Ako se sjećaš, dosta puta je u prošlosti naglašavao odličnu saradnju s Jagodićem. Neće sigurno htjeti narušiti te odnose. Mislim, mali je zajebo. OK mi je donekle u novinama recimo reći nešto, kritikovati čak, mogu da razumijem određene frustracije mladih i ambicioznih igrača. Međutim, eskivirati poziv, glumiti ozljede i slično. To pak ne može tako. Nema čovjek akoji bi preko toga prešao bez bar privatnog izvinjenje igrača, mnogi bi ga čak prekrižili taman da je Maradona.

Helem, vjerujem da će se to riješiti. Kako rekoh, sad je ulog SP, mali mora biti uber debil da ne skonta neke stvari i za svoje, i za naše dobro.
A kako možeš bit 100 % siguran da je mali eskivirao poziv. Šta ako Jagodić ima tal sa nekim menagerom za drugog igrača, što je jakooo realna mogučnost u mladoj repki. Šta ako mu se ovaj nije javio jer je bio na treningu. A poslje nije ni Jagodić htio u stilu ko ga **** , šta on misli da je , prvo sranja pravi a sad ni ne diže telefon. Ni ja ni ti neznamo istinu. Sumnjam da je mladi igrač toliko lud da si namjerno želi uništit karijeru. Ibrahimovic je bio 10 x problematičniji od njega, a vidi gdje je doguro.
De ba, na Bešiću i Grahovcu je gradio cjelu priču. Pape ga je i prebacio u U21 na Vladino insistiranje jer njemu više treba nego Papetu. Ma ima on historiju tih disciplinskih problema i u HSVu.

Na koncu, šta ako nas sutra spuca sunčana oluja?

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 19 okt 2013, 01:22

soko je napisao/la:
Stevanovic je bio glavni igrac U21. Odlican protiv Grcke i protiv Njemacke, a pogledaj samo koji igraci igraju za U21 Njemacke. I mozda pogledaj utakmicu protiv Walesa kad je ovaj mali zabio gol i asistenciju. On je BUKVALNO sam razvalio Njemacku U21 i Wales. On svakako moze biti veca klasa od Lulica, od Brace ne.
Vrijeme če pokazat. I ja i ti špekulišemo. Ja mislim da neče bit ko Lulić, jer mi djeluje previše mlak što neznači da neče biti dobra zamjena u repki. Sigurno je več sad bolji od npr. Avdije koji ne može više ni napredovat a ovaj može. Upravu si Wales sam zaboravio. Wales i Slovenija ( prijateljske ) i Sevilla kupila. A zašto se nije tamo snašao ili sad u Elcheu ako je tolika klasa ?? Možda jer nije tip da se nametne drugima , neznam nagadžam. Mada nije ni bitno on je super igrač za repku. Mada ga više vidim na klupi nego u prvih 11 repke.
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 19 okt 2013, 01:34, ukupno mijenjano 4 puta.

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 19 okt 2013, 01:28

VanBasten je napisao/la:

De ba, na Bešiću i Grahovcu je gradio cjelu priču. Pape ga je i prebacio u U21 na Vladino insistiranje jer njemu više treba nego Papetu. Ma ima on historiju tih disciplinskih problema i u HSVu.

Na koncu, šta ako nas sutra spuca sunčana oluja?
Ok da završimo sa malim. Ja znam za 2 ekscesa to i nije baš neka ogromna serija. I taj sa HSV-om je pitanje dali je on kriv ili je treneru puko film a ovaj bio na nepravom mjestu u nepravo vrijeme ( grozna serija poraza u HSV ). Možda se je mali navikao u godinu ili više igranja za seniore i to mu je bilo malo kao degradacija i nasto eksces. TO se dogadja. Npr. Halilović isto NE ŽELI da igra za njihove pojedine mladje selekcije.

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 19 okt 2013, 01:30

Neku vecer Begic kaze sa repkom ne putuju mediji, i ko vec ne..... a sta radi Dzekin stari, sestra i muz joj ? Koliko ih je jos bilo, a da slike nisu dospjele u javnost ?

Sve je fino, med i mlijeko jer smo u Brazilu. A da nije bilo Izetove ''rakete'' cijela nacija bi trazila da Susic ode.

Susic u Besicu ima zamjenu za Rahimica. I Susic je kriv sa svojim ne treba mi napadac sto smo izgubili Seferovica. Kako to da za jednu Svicarsku prije podju igrati nego za nas, i on i Hajrovic. Nasa sreca pa Hajrovic odigra samo prijateljsku.

Znamo da se kod Papeta slabo ulazi, ali hrvati su dali desetak minuta Halilovicu. Sad je njihov, pa taman vise nikad ne zaigrao. Sto Pape nije isto mogao sa Seferovicem ?

Kakvo je to njesra da Besic mora nesto rijesavati s' Vladom ? Vlado UNISTAVA mlade igrace, ubija im zelju da igraju za BiH.

BESIC MORA, ALI MORA BITI NA SPISKU ZA BRAZIL. Mi boljeg nemamo trenutno, a on je mlad, jak,brz, on je nas Arturo Vidal.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 okt 2013, 01:34

mlad je, a i ovako bi bio najbolji DMF. Pored toga, sigurno ce napredovati jos do Brazila, mogao bi u januaru napraviti neki transfer.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 19 okt 2013, 01:41

Orao je napisao/la:Neku vecer Begic kaze sa repkom ne putuju mediji, i ko vec ne..... a sta radi Dzekin stari, sestra i muz joj ? Koliko ih je jos bilo, a da slike nisu dospjele u javnost ?

Sve je fino, med i mlijeko jer smo u Brazilu. A da nije bilo Izetove ''rakete'' cijela nacija bi trazila da Susic ode.

Susic u Besicu ima zamjenu za Rahimica. I Susic je kriv sa svojim ne treba mi napadac sto smo izgubili Seferovica. Kako to da za jednu Svicarsku prije podju igrati nego za nas, i on i Hajrovic. Nasa sreca pa Hajrovic odigra samo prijateljsku.

Znamo da se kod Papeta slabo ulazi, ali hrvati su dali desetak minuta Halilovicu. Sad je njihov, pa taman vise nikad ne zaigrao. Sto Pape nije isto mogao sa Seferovicem ?

Kakvo je to njesra da Besic mora nesto rijesavati s' Vladom ? Vlado UNISTAVA mlade igrace, ubija im zelju da igraju za BiH.

BESIC MORA, ALI MORA BITI NA SPISKU ZA BRAZIL. Mi boljeg nemamo trenutno, a on je mlad, jak,brz, on je nas Arturo Vidal.
- POTPISUJEM za SEFEROVIĆA ( katastrofalna greška ), upravo zbog toga netreba mi napadač. Imam Džeku i Ibiševića. A Švici trebo PRVI napadač. Slično je sad sa Mahmutovićem mada ovaj nema gdje pobječ :). i gdje je sad Seferović ?? Sa 21 godinom igra LIGU PRVAKA / STANDARDAN, ne klupica / i prvi strjelac bio svjetskog prvenstva U21. ??????????????? I on nije bio dovoljno dobvar Sušiću da popuni 21 igrača ????
- POTPISUJEM i za Halilovića. Čak je Halilović rekao da je Pape prošao pored njega mislim da u Širokom ili Mostaru neka prijateljska Dinama i da ga PAPE nije prepoznao ?? ( Mada tu je glavni krivac Mamić i Alen nije imao puno prostora ).
- Slažem se za Bešića posebno ako se zna da Rahimić puni 38 godinu. Da več 2 sezone nije odigrao NITI JEDNU TAKMIČARSKU UTAKMICU. Ovi ga drže samo jer ih je on zamolio da trenira sa njima za džabe da drži formu za reprezentaciju :) ????????
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 19 okt 2013, 01:47, ukupno mijenjano 2 puta.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: tuitamo i 5 gostiju.