Fakat,on i njegov fantomski ''drugi zuti namjerni''Brace.Nikad mu halalit necu.bvb je napisao/la:ja samo ne znam sta ce Baho u emisiji.Alucard je napisao/la:Ok ljudi, samo da najavim za one koji to još ne znaju imate večeras jednu dobru emisiju pod imenom "Dosanjani san" na TV1 u 21:00, gosti su: Ivica Osim, Elvedin Begić, Elvir Bolić i Sabahudin Topalbećirević Telefonom iz Zagreba: Ćiro Blažević Bit` će zanimljivo!
Lik dize uzbunu radi sitnica i unosi nemir u reprezentaciju, ne znam zasto.
SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
I Švicarci su jako neugodni, no mislim da bi se s njima ravnopravno nosili, baš kao i sa Belgijom. Ostali su svi favoriti protiv nas.
NON MOLLARE MAI
G - Begovic, #2, #3
O - Spahic, Bicakcic, Mujdza, Kolasinac, Vranjes, Zukanovic, Pandza, Vrsajevic
V - Pjanic, Misimovic, Medunjanin, Rahimic, Ibricic, Lulic, Salihovic, Hajrovic, Zahirovic
N - Dzeko, Ibisevic, Muslimovic
izostaju: Stevanovic, Visca, Sunjic, Kvrzic ali ce imati priliku da uskoce u slucaju povreda
Nema šanse da Muslimović bude pozvan. Višća će biti na spisku, poprilično sam siguran u to.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Asmir Begović
Jasmin Fezić (Jasmin Burić)
Asmir Avdukić (Ibrahim Šehić)
Mensur Mujdža
Ermin Bičakčić
Emir Spahić
Sead Kolašinac
Ervin Zukanović
Ognjen Vranješ
Adnan Zahirović (Muhamed Bešić)
Elvir Rahimić
Sejad Salihović
Haris Medunjanin
Miralem Pjanić
Zvjezdan Misimović
Izet Hajrović
Miroslav Stevanović
Senad Lulić
Zoran Kvržić
Avdija Vršajević (ne znam sta da kazem, ide u Brazil 1000 % ma da je najgori igrac u kadru trenutno, ali eto ja bi umjesto njega pozvao Sanjina Prcića, ako nastavi igrati u Sošou, kao potencijalnu zvijezdu u nastajanu)
Edin Džeko
Vedad Ibišević
Edin Višća
Ako naravno svi budu zdravi i spremni ja mislim da su to 23 putnika u Brazil, Volio bi da Husejinovic doigra dobru sezonu, da bude u kombinacijama ali od njega nista izgleda nema ni ove godine.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To niko živ ne radi.emir18 je napisao/la:Sacekati grupe i onda probati organizovati prijateljske sa repkama kojesmo dobili da znamo na cemu smo.
Nakon sto se izvuku grupe, prijateljske se organizuju sa reprezentacijama koje igraj na slican nacin kao te sto cemo dobiti, ono sto smo mi doskora bili Njemcima, Svedjanima i ostalim. Glumili buduce protivnike na prevenstvu, konacno sam docekao da neko i nama glumi protivnika na prvenstvuemir18 je napisao/la:Sacekati grupe i onda probati organizovati prijateljske sa repkama kojesmo dobili da znamo na cemu smo.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
DukeOfWellington je napisao/la:To niko živ ne radi.emir18 je napisao/la:Sacekati grupe i onda probati organizovati prijateljske sa repkama kojesmo dobili da znamo na cemu smo.
Nego kad se igraju utakmice na svjetskom? Ne mogu nigdje da nadjem taj podatak.

NON MOLLARE MAI
[youtube][/youtube]
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pocenje 12.6.pinoglavi je napisao/la: Nego kad se igraju utakmice na svjetskom? Ne mogu nigdje da nadjem taj podatak.
Evo satnica. Samo +6 dodaj i dobit ces tacno vrijeme
http://en.wikipedia.org/wiki/2014_FIFA_World_Cup" onclick="window.open(this.href);return false;
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
grupa A - Natal, Manaus, Brazilia - plus jos Brazil domacin - izbjeci ako mozemo
grupa B - Cuiaba, Porto Alegre, Curitiba - zadnja dva su u blizini
grupa C - Recife, Natal, Cuiaba - prva dva u blizini
grupa D - Manaus, Recife, Natal - zadnja dva u blizini
grupa E - Porto Alegre, Curitiba, Manaus - prva dva u blizini
grupa F - Porto Alegre, Curitiba, Cuiaba - prva dva u blizini
grupa G - Manaus, Natal, Recife - zadnja dva u blizini
grupa H - Cuiaba, Porto Alegre, Sao Paulo - zadnja dva u blizini
To znaci da svaka grupa ukljucuje i putovanje u neki od udaljenih gradova u sredini zemlje, bit ce to skupo za one koji idu.
Samo Brazil ne jer se igrau dva takva grada a i domacin je.
@samm ja koliko se sjećam, ove naše agencije što organizuju put u Brazil, su rekla da je nebitna udaljenost između gradova i da će cijena ostati ista.
Ova sad Belgija bi nas dobro namucila ali ne i devastrirala.Cartman je napisao/la:Belgija je za klasu jaca od nas.
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Anoniman, aqarius, atomac123, Beduin, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, Cautinho, cole-ch, Confiance, COYGBiH, Cwirek, Daduli, DeeWa, delko, denza, Doktorinho, Edincapitano, FerdinandF, Fudo, fukare987, galia95, GoldenLilies, Hajdeee, haklamas, HariTz, HordasFks, Hrammm1921, invincible1921, inzomni, Jegres, Jet2Holiday, kakarut, lakilone, Ledara, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, mexy_whites, MikiPirs, MokraKifla, Mostarska, myself, Napapijri, nerkolfc, Rauber33, RaymondRed, s4mke, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, THEC, travuljasSs, tuzlanskinacin, UDAlmeria, ultrazonfa, VolimBiH96, voltron30, xinxee, Zaboljesutra, zikerrz21 i 567 gostiju.