Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

nerkolfc
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la nerkolfc » 18 okt 2013, 00:43

gaston je napisao/la:"In January you will see another great name come to Liverpool. I'm not going to give any clues on who it is going to be." - Bruce Grobbelaar
Vjerujete li mu vi ? :mrgreen:
Rekao je da ce i par igraca otici . Nadam se Matuidiu iz PSG-a :D Neko je spominjao da bi mogao doci , kakvo bi to pojacanje bilo . S njim po top 4 8-)

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 18 okt 2013, 00:47

nerkolfc je napisao/la:
gaston je napisao/la:"In January you will see another great name come to Liverpool. I'm not going to give any clues on who it is going to be." - Bruce Grobbelaar
Vjerujete li mu vi ? :mrgreen:
Rekao je da ce i par igraca otici . Nadam se Matuidiu iz PSG-a :D Neko je spominjao da bi mogao doci , kakvo bi to pojacanje bilo . S njim po top 4 8-)
Zadnji vezni bi treba biti prioritet, ali ako je istina da je great name, sumnjam cisto da je to Matuidi :D ja jos uvijek ne mogu prezaliti sto nisu pokusali Kondogbiu dovesti, strasan kiks.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 18 okt 2013, 00:57

Samo da nije Xabi kao prvi izbor . Covjek je dosta uradio za ovaj klub , al' evo toliko dugo je vec oziljeđen i ne vjerujem da bi nam sad puno pomogao .

Matuidi je zvijer i sto se mene tice uvijek ima bujruma na Lucasovu poziciju koji igra ko amater cijelu sezonu . Ne znam koji drugi DM ima da bi nam mogao doci .

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 18 okt 2013, 00:59

nerkolfc je napisao/la:Samo da nije Xabi kao prvi izbor . Covjek je dosta uradio za ovaj klub , al' evo toliko dugo je vec oziljeđen i ne vjerujem da bi nam sad puno pomogao .

Matuidi je zvijer i sto se mene tice uvijek ima bujruma na Lucasovu poziciju koji igra ko amater cijelu sezonu . Ne znam koji drugi DM ima da bi nam mogao doci .
Mozda je De Rossi jer je "great name" :mrgreen:

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 18 okt 2013, 08:23

Spominje se Montoya koji je ocigledno otpisan u Barci. To bi bilo odlicno jer Glenovo polako prolazi..

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 18 okt 2013, 10:43

Spominje se i Nemanja Matic, ko ce ga znat
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 18 okt 2013, 11:56

Pool mora u lp, ako misli dovodit igrace kalibra Matica i sl.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 18 okt 2013, 12:39

Liv'pool ove sezone ima ozbiljne namjere tako da ćemo očekivati sve jača i jača imena.
Naravno, nadam se da je Brendo izvukao lekciju iz polovnih transfera poput Aspasa i Alberta koji još trebaju pokazati ali još nisu ni p od pojačanja. ;)

Grobelar je lud lik pa me ne čudi da je izvukako kakvu tajnu informaciju :lol: :lol:
Spominje se i Montoya kao desni bek, zatim Koke, Matuidi te Matić i to su sve igrači koji igraju na pozicijama koje su potrebne. ;)

Uglavnom, vlasnici i menadžer imaju fin i ozbilajn nijjet što se tiče ove sezone i pojačanja :mrgreen:

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 18 okt 2013, 17:29

http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... -confirmed" onclick="window.open(this.href);return false;

Nikako da bude savrsena situacija sa povredama.Taman kada su se svi vratili neko se je morao povrijediti,nadam se da ce ostati na ovom.
Aspas out do decembra.Valjda ga povreda nece slomiti.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 okt 2013, 18:59

Eh taman da se da šansa Morganu ili Yesilu, na klupi naravno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 18 okt 2013, 21:02

slika

Koji kralj :lol: :lol: :lol:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 18 okt 2013, 22:12

Na Kokea i Matuidija zaboravite, prvi ce biti preskup i vec sada svojim igrama nabija cenu, nedavno je i produzio ugovor, a isto vazi i za Matuidija, jedan od najboljih u Evropi na svojoj poziciji, taj sigurno nece u LFC.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 18 okt 2013, 23:18

JamesPearceEcho
Just to confirm Aspas has torn his thigh muscle NOT ruptured his rectum. Will be out until late Nov/early Dec
:lol: :lol: :lol: :lol:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 18 okt 2013, 23:26

Prica se po komsiluku da Lucas Leiva nece sutra igrati jer mu je zena u trudovima . Nas kad krene onda nas bas krene 8-)

reds123
Kontakt:

Post Postao/la reds123 » 19 okt 2013, 09:52

Danas po novu pobjedu aBd 8-)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 okt 2013, 11:25

the scouser je napisao/la:
JamesPearceEcho
Just to confirm Aspas has torn his thigh muscle NOT ruptured his rectum. Will be out until late Nov/early Dec
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :mrgreen:

@Sema,

Je l' danas kod mene gledamo tekmu? :P :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 19 okt 2013, 11:49

@monolog ja se nadam da nakon danasnje utakmnice neces prepoloviti broj redsa na forumu :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 19 okt 2013, 11:52

Enrique pokupio neku manju povredu tako da nece ni njega biti danas :( Nadam se da je Aly spreman za 90 minuta
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 19 okt 2013, 11:54

Nadam se da ce nam, ako dodje, to pojacanje pojacati vezni red jer smo tu nekako najtanji.
A sto se tice danasnje pobjede, oba daju gol uz nasu pobjedu od 2 razlike 8-)
ZZ

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 19 okt 2013, 12:11

Lucas je dobio kcerku Valentinu, cestitke Lavu

" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Fuerza i 6 gostiju.