Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
O tituli je rano pricati, Juve je tu i dalje verovatno prvi konkurent, bez obzira na losu igru, nece oni cele sezone igrati toliko lose, a nece ni Roma biti ovoliko dobra, treba ocekivati pad, mada ne u skorije vreme. Juve ispred jer ima dubinu.
Romi ide na ruku sto ne igra u Evropi, to je bas dobra prednost. O tituli jos rano, ali mislim da se mogu staviti u top3 ekipe na kraju sezone, zajedno sa Napolijem i Juveom. Redosled ovih timova na tabeli zavisice od dosta faktora.
Napoli pod hitno u januaru po stopera...
Romi ide na ruku sto ne igra u Evropi, to je bas dobra prednost. O tituli jos rano, ali mislim da se mogu staviti u top3 ekipe na kraju sezone, zajedno sa Napolijem i Juveom. Redosled ovih timova na tabeli zavisice od dosta faktora.
Napoli pod hitno u januaru po stopera...
Trequartista je napisao/la:Juve će uz pomoć sudija nastaviti pobijeđivati, za Romu ne znam.Saurman je napisao/la:Roma je već sa lakoćom riješila Inter i Napoli ne vidim zašto ne bi i Juventus.
Onda se nemoj čuditi ako opet završe u Seriji B.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- L'Avvocato
- Kontakt:

Objavise sliku na twitteru.
Al dobro, svejedno bi ih dobili. Napoli je svoje promasio u prvom poluvremenu.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Trequartista
- Kontakt:
Ima ova Roma potencijala, samo vidjet ćemo koliko će držati kontinuitet, kraća klupa je glavni faktor. I da budu prvaci nemam ništa protiv, Juve ima 20 doduše kupljenih
titula više od Rome, nikad nas neće stići.
Neka pobjeđuje Vučica to znači da u Juventusu neće biti opuštanja što me posebno raduje.

Neka pobjeđuje Vučica to znači da u Juventusu neće biti opuštanja što me posebno raduje.
Nije frka, počni prikupljati dokaze, imaš materijale, možda šta i skupiš.Saurman je napisao/la:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Trequartista je napisao/la:Nije frka, počni prikupljati dokaze, imaš materijale, možda šta i skupiš.Saurman je napisao/la:
Moj dokaz je Juventus u drugoj ligi sa dvije titule manje.A tvoji dokazi su indicije.
Šta kaže ovo da Juventus i Torino moraju platit Chelseau 21m eura odštete zato što su im prodali Mutua koji je u 10.mjesecu 2004.bio suspendiran na 7 mjeseci (kokain)!?
- Trequartista
- Kontakt:
Misliš na ove titule ispod? Grdno si se prevario, sve uredno piše, šta, ko, gdje...Saurman je napisao/la:
Moj dokaz je Juventus u drugoj ligi sa dvije titule manje.A tvoji dokazi su indicije.

- L'Avvocato
- Kontakt:
Juventus i Livorno.SiamoNoi je napisao/la:Šta kaže ovo da Juventus i Torino moraju platit Chelseau 21m eura odštete zato što su im prodali Mutua koji je u 10.mjesecu 2004.bio suspendiran na 7 mjeseci (kokain)!?
Odluka Fife ... Oba kluba su se zalila TAS-u. Vidjecemo sta ce biti.
★★★
On kaže ovo:SiamoNoi je napisao/la:Šta kaže ovo da Juventus i Torino moraju platit Chelseau 21m eura odštete zato što su im prodali Mutua koji je u 10.mjesecu 2004.bio suspendiran na 7 mjeseci (kokain)!?
Chelsea je dao otkaz ovom narkomanu kojeg je odmah doveo Juventus preko Livorna.SiamoNoi je napisao/la:Šta kaže ovo da Juventus i Torino moraju platit Chelseau 21m eura odštete zato što su im prodali Mutua koji je u 10.mjesecu 2004.bio suspendiran na 7 mjeseci (kokain)!?
- Trequartista
- Kontakt:
Civilni sud će rutinski presudu proglasiti nevažećom jer je Juve Mutua angažovao kao slobodnog igrača, mislim oko toga se natežu 10 godina, FIFA je odlučila da Mutu mora dati 17 miliona pa ih nikad nije dao...
Ali pošto je Juve mafijaški i lopovski klub oni će skontati tu neku caku, to me ne brine ni sekunde.
Ali pošto je Juve mafijaški i lopovski klub oni će skontati tu neku caku, to me ne brine ni sekunde.
To bi kao po pola trebali plaćat ako im žalba ne prođe?L'Avvocato je napisao/la:Juventus i Livorno.SiamoNoi je napisao/la:Šta kaže ovo da Juventus i Torino moraju platit Chelseau 21m eura odštete zato što su im prodali Mutua koji je u 10.mjesecu 2004.bio suspendiran na 7 mjeseci (kokain)!?
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ja ba. Mada evo gledam iz Livorna popizdiliSiamoNoi je napisao/la:To bi kao po pola trebali plaćat ako im žalba ne prođe?L'Avvocato je napisao/la:Juventus i Livorno.SiamoNoi je napisao/la:Šta kaže ovo da Juventus i Torino moraju platit Chelseau 21m eura odštete zato što su im prodali Mutua koji je u 10.mjesecu 2004.bio suspendiran na 7 mjeseci (kokain)!?
★★★
- francobaresi
- Kontakt:
Miralem i njegova Roma nastavljaju da gaze sve pred sobom.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
-
Evil Genius II
L'Avvocato je napisao/la: Objavise sliku na twitteru.
Al dobro, svejedno bi ih dobili. Napoli je svoje promasio u prvom poluvremenu.

a ovo se desilo prije toga. odluka je mogla otici u oba smjera, srecom svirao je za domacina
-
jasko_juve
- Kontakt:
Zamislite da je onaj "gol" koji je priznat Bayeru sinoc priznat u Seria A il Juventusu, Milanu, Interu??? Pa to bi danas odma neko izletio u drugu ligu

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- muha milanez
- Kontakt:
Taj neko ne bi imao mira narednih 20 godina najmanje.. tako je to u seriji A..jasko_juve je napisao/la:Zamislite da je onaj "gol" koji je priznat Bayeru sinoc priznat u Seria A il Juventusu, Milanu, Interu??? Pa to bi danas odma neko izletio u drugu ligu![]()
![]()
bravo za komentar
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- francobaresi
- Kontakt:
Strašna navala fanova Bundeslige bi bila samo da se ono desilo u Serie A. Ali pošto se to desilo u "najčišćoj" evropskoj ligi o tome malo ko govori.jasko_juve je napisao/la:Zamislite da je onaj "gol" koji je priznat Bayeru sinoc priznat u Seria A il Juventusu, Milanu, Interu??? Pa to bi danas odma neko izletio u drugu ligu![]()
![]()
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ja nisam mogao vjerovati da je sudija priznao gol:lol:
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.