Ne znam ko je favorit prema projekcijamajestamaji je napisao/la:tužna je tvoja sudbinaEdin TM87 je napisao/la:I znao sam da ce mi ovaj uzet Allena yebem ti waivere nisam odradio move 2 sedmice opet on ispred mene![]()
ma imaš sad randle-a, šta će ti allen![]()
p.s. eto izvadio sam boldina, thomasa i ricea da ne kažeš da ti ne dajem šansu![]()
![]()
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
The Houston Texans will start QB Case Keenum against the Chiefs, coach Gary Kubiak announces
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Edine dobio si po guzi od najslabije ekipe
..za cuvenih 0.22 nevjerovatno hahahaba.joj dvije vezane pobjede a ni borio se nisam.
Na ESPN jedem malu djecu a kod takticara sam 3-3 ali jama konkurencija zemlja zrak majkemi
Na ESPN jedem malu djecu a kod takticara sam 3-3 ali jama konkurencija zemlja zrak majkemi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pa kad si nafaka, al' ja ne placem zbog 0,22 poena i 3 yarda, idemo dalje...SaltCityAttack je napisao/la:Edine dobio si po guzi od najslabije ekipe..za cuvenih 0.22 nevjerovatno hahahaba.joj dvije vezane pobjede a ni borio se nisam.
da, hvala BoguRodman je napisao/la:The Houston Texans will start QB Case Keenum against the Chiefs, coach Gary Kubiak announces
Dobise Seahawksi sinoc Cardinalse 34-22 uz tri TD-a dodavanja Wilsona...
Jedino sto je ovdje bilo zanimljivo je cinjenica da je odbrana Seahawksa za njihove uslove primila veliki broj poena.
Rex Ryan je podgrijao atmosferu pred Nedjeljnu utakmicu sa izjavom:
Dajte meni Brady-a pa cete vidjeti koliko cu imati pobjeda i titula u AFC-u...
Naravno BB kao gospodin na provokacije cirkusanta nije odgovorio. Sto se tice utakmice treba sacekati i vidjeti koji ce svi igraci otputovati sutra za NYC pa da bi mogli donositi neke zakljucke. No ukoliko se stvari budu odvijale normalne mislim da da bi utakmicu trebali dobiti.
Jedino sto je ovdje bilo zanimljivo je cinjenica da je odbrana Seahawksa za njihove uslove primila veliki broj poena.
Rex Ryan je podgrijao atmosferu pred Nedjeljnu utakmicu sa izjavom:
Dajte meni Brady-a pa cete vidjeti koliko cu imati pobjeda i titula u AFC-u...
Naravno BB kao gospodin na provokacije cirkusanta nije odgovorio. Sto se tice utakmice treba sacekati i vidjeti koji ce svi igraci otputovati sutra za NYC pa da bi mogli donositi neke zakljucke. No ukoliko se stvari budu odvijale normalne mislim da da bi utakmicu trebali dobiti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma nema nesto te njihove odbrane kad su u gostima, mi im uliva 34, a kud ces dalje kad im Hjuston zabije 20 
- randy_moss
- Kontakt:
New England Patriots' Rob Gronkowski cleared to play.
Amin!
Amin!
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Ja ne vjerujem dok istog ne vidim na terenu...randy_moss je napisao/la:New England Patriots' Rob Gronkowski cleared to play.
Amin!
Od utakmice sa Bucsima su svake sedmice bile ove prognoze, iako sada ima izjava doktora.
Danas citam na forumu da su Patsi zainteresovani za Nicksa, za kojeg Giantsi navodno traze pick treceg kruga...
- randy_moss
- Kontakt:
Ja za Nicksa ne bi dao nista vise od picka pete ili seste runde. Ionako bi igrao pola godine, i gledao da naplati u free agencyu. Iznenadilo bi me dovodjenje ijednog receivera u ekipu u ovom periodu.amerosm je napisao/la:Ja ne vjerujem dok istog ne vidim na terenu...randy_moss je napisao/la:New England Patriots' Rob Gronkowski cleared to play.
Amin!
Od utakmice sa Bucsima su svake sedmice bile ove prognoze, iako sada ima izjava doktora.
Danas citam na forumu da su Patsi zainteresovani za Nicksa, za kojeg Giantsi navodno traze pick treceg kruga...
A sto se Gronka tice, Rosenhaus je gazda, ako on kaze da je 'cleared', onda se pripremi da gledas #87 uz Soldera i Vollmera.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa vjerovatno idu na to prvo mjesto u NFC-u i time će imati prednost domaćeg terena do SB-a, jedino bi ih Ninersi (ili eventualno Saintsi) mogli ugroziti tu, a sa prvima su pobrisali pod u onoj prvoj tekmiEdin TM87 je napisao/la:Ma nema nesto te njihove odbrane kad su u gostima, mi im uliva 34, a kud ces dalje kad im Hjuston zabije 20
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa da imaju homefield advantage u PO-u, isli bi u SB 99%, al' ranjivi su u gostima i samim tim ce tesko izboriti taj homefield, a u PO-u gube van Sijetla s kim god da budu igrali...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Uhhh kakva ce biti tekma Colts I Denver uh uh ...nadam se da ce Coltsi ovo uzeti ako bog da.. sto se tice mojih Bearsa ocekujem da idemo lagano na 5-2..valjda se odbrana sabere da nam ne trce ljudi I da malo Peppers se pomjeri .on je I dalje povredjen izgleda vratio se treninzima juce ali fakT je los ove godine
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Seahawksi nastavljaju
. S nekim pogreskama sinoc su ucinili utakmicu neizvjesnom, ali nista vise od toga. Koliko je samo bilo navijaca u Arizoni
. Svaka cast.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
We’ve changed our model a little bit, because we wanted more than one of these,” Irsay said, referring to his Super Bowl XLI ring. “[Tom] Brady never had consistent numbers, but he has three of these. Pittsburgh had two, the Giants had two, Baltimore had two and we had one. That leaves you frustrated.
“You make the playoffs 11 times, and you’re out in the first round seven out of 11 times. You love to have the Star Wars numbers from Peyton and Marvin [Harrison] and Reggie [Wayne]. Mostly, you love this.”
Sta li on gleda samo da mi je znati, no isto tako covjek je rekao istinu kada je najbolji svih vremena u pitanju sto se @Edinu nece svidjeti.
Gronkowski je sa ekipom otputovao u NYC, dok je Talib ostao kod kuce, pa cemo vidjeti kako ce to sutra izgledati u napadu sa drugim najboljim igracem istog, i kako ce izgledati odbrana bez svog najboljeg igraca.
j.ebiga, nisu baš morali tu tekmu u pola tri ujutro staviti ... ko će opet ustajati
apropo prepucavanja ko je bolji tomo ili peyton, ja nemam pojma ko je stvarno bolji, jedino što sigurno znam je da su njih dvojica bolji od svih ostalih koji trenutno igraju i da navijam još za nekoga osim Želje i da je u pitanju američki fudbal samo bi njih dvojicu volio imati za QB
apropo prepucavanja ko je bolji tomo ili peyton, ja nemam pojma ko je stvarno bolji, jedino što sigurno znam je da su njih dvojica bolji od svih ostalih koji trenutno igraju i da navijam još za nekoga osim Želje i da je u pitanju američki fudbal samo bi njih dvojicu volio imati za QB
- randy_moss
- Kontakt:
Idemo aBd do 8-1 prije bye weeka. Samo pametno ko i dosad, Kreten se vraca, spreman da dominira. 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
igra li Johns iz Packersa danas ?.. treba mi za ovaj vamo fantasy a kontam valjda nece on propustiti tekmu ebo mater
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
je ne vjerujem da će igratiSaltCityAttack je napisao/la:igra li Johns iz Packersa danas ?.. treba mi za ovaj vamo fantasy a kontam valjda nece on propustiti tekmu ebo mater
joj ovo će biti cool, case keenum protiv defense od chiefs-a 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.