FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja ja, sve bi ih Svicarac pod zemlju spremioultrasstyle_tz je napisao/la:ne znaju jadni ciji su to kafici

Jel` ima stream iko?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Stream ? 

PAPCI to je sve sto cu reci ,ali to je vec duze vremena tako kad nemamo vodju kako treba nego sve bez mozgonjici ,samo da LJOZE bodove donese
Ovo nije navijački forum. Hoću da pročitam nešto o sastavu, evo Hasanhodžić počinje, a ne neka prozivanja i smiješne prijetnje. Imate u-t.net pa tamo se internet huligani svađajte.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- corleone87
- Kontakt:
http://www.livestream.com/volimtezeljo" onclick="window.open(this.href);return false;
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Stream ako ima nek neko postavi hvala.
- corleone87
- Kontakt:
corleone87 je napisao/la:http://www.livestream.com/volimtezeljo
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Hvala don corleonecorleone87 je napisao/la:corleone87 je napisao/la:http://www.livestream.com/volimtezeljo

Kakve koristi od Hasanhodzica kad Kerla bilder s njim igra. Da dode Vidic ne moze igrati s onim klocem koji je drvo u odbrani.ipetm je napisao/la:Ovo nije navijački forum. Hoću da pročitam nešto o sastavu, evo Hasanhodžić počinje, a ne neka prozivanja i smiješne prijetnje. Imate u-t.net pa tamo se internet huligani svađajte.

-
- Kontakt:
Kad povecate na full screen da li vama ode udesno slika???
Drug cestitam.aleksandar_veliki je napisao/la:Molim vas, nemojte mi raspolozenje kvariti. Prije sat vremena sam dobio djevojcicu i onako sam bas sretan. Nije navijacki forum i svaki autor posta koji bude imao veze s huliganskim ispadima bice banovan. Hvala, ispoštujte me.
A sto se tice tekme drago mi je sto je poceo Emrah,jer na treninzima pokazuje da treba da dobije priliku.
HOCEMO POBJEDU !!
Aleksande nek je sretno i hairli s puno zdravlja.
Sto se tice utakmice moze se ovo uzeti, jer je Mladost oslabljena, teren jako los, mozda uzmemo na iskustvo !
Sto se tice utakmice moze se ovo uzeti, jer je Mladost oslabljena, teren jako los, mozda uzmemo na iskustvo !
kaže - liga treba prije da završi zbog svjetskog prvenstva...

- corleone87
- Kontakt:
Nek je hairli.arelinho je napisao/la:Drug cestitam.aleksandar_veliki je napisao/la:Molim vas, nemojte mi raspolozenje kvariti. Prije sat vremena sam dobio djevojcicu i onako sam bas sretan. Nije navijacki forum i svaki autor posta koji bude imao veze s huliganskim ispadima bice banovan. Hvala, ispoštujte me.
A sto se tice tekme drago mi je sto je poceo Emrah,jer na treninzima pokazuje da treba da dobije priliku.
HOCEMO POBJEDU !!
Aco cestitam,nek ti je ziva i zdrava puno godina!aleksandar_veliki je napisao/la:Molim vas, nemojte mi raspolozenje kvariti. Prije sat vremena sam dobio djevojcicu i onako sam bas sretan. Nije navijacki forum i svaki autor posta koji bude imao veze s huliganskim ispadima bice banovan. Hvala, ispoštujte me.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
cestitke aco.
Ev prva 100 % prilika bice mozda jos 2 onda cemo da primimo golove kao u svakoj do sada utakmici. Pa sta je ovo sa nama allahu dragi.
Ev prva 100 % prilika bice mozda jos 2 onda cemo da primimo golove kao u svakoj do sada utakmici. Pa sta je ovo sa nama allahu dragi.
-
- Kontakt:
Čestitam neka je hairli!aleksandar_veliki je napisao/la:Molim vas, nemojte mi raspolozenje kvariti. Prije sat vremena sam dobio djevojcicu i onako sam bas sretan. Nije navijacki forum i svaki autor posta koji bude imao veze s huliganskim ispadima bice banovan. Hvala, ispoštujte me.
Grbavica naš je Hram!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.