NBA 2K14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: NBA 2K14
Naprasio sam, radi. Sad sam bio igrao valja protiv nekog, protiv Orlanda ali samo sa jednim igracem. Previse laga bilo i ugasim 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
To sa jednim igračem možeš igrati stalno, a protiv ekipe tek navečer. Ne znam radi čega je to ali je tako.. I što se tiče laga on je kod mene stalno prisutan, i to poprilično veliki nažalost
Sad ne znam da li je to do mog interneta ili do nečeg drugog 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Prvo morate odradit video benchmark za igranje online, a quick radi i po danu(nije prije nekoliko dana, ali sada radi), ja sam prije pola sata - sat odigrao tekmu.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Uradio sam benchmark po uputstvima. Je li znaš šta je razlog laga možda?kokuz je napisao/la:Prvo morate odradit video benchmark za igranje online, a quick radi i po danu(nije prije nekoliko dana, ali sada radi), ja sam prije pola sata - sat odigrao tekmu.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pogasi ostale programe koji ti možda gase net: browseri, torrent.....
Ako ti nije komp toliko jak, smanji tamo u opcijama na low i bez onih nekih detalja...
A, dosta zavisi i od protivnika, npr. na team up će vam uvijek lagati, dok na quick matchu, ako nađete protivnika s dobrom vezom, neće ni vama lagati.
Ako ti nije komp toliko jak, smanji tamo u opcijama na low i bez onih nekih detalja...
A, dosta zavisi i od protivnika, npr. na team up će vam uvijek lagati, dok na quick matchu, ako nađete protivnika s dobrom vezom, neće ni vama lagati.
ja igram citav dan danas sa ekipom protiv drugih likova,igro malo prije utakmicu basFaraonTM je napisao/la:To sa jednim igračem možeš igrati stalno, a protiv ekipe tek navečer. Ne znam radi čega je to ali je tako.. I što se tiče laga on je kod mene stalno prisutan, i to poprilično veliki nažalostSad ne znam da li je to do mog interneta ili do nečeg drugog
nema nekog laga ,ono malo al nista posebno
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Hmmm od programa mi nije ništa sigurno upaljeno.. Imam poprilično jak laptop sa smećem od grafičke (Intel HD 1GB, a ustvari 64 MBkokuz je napisao/la:Pogasi ostale programe koji ti možda gase net: browseri, torrent.....

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jel' koristiš ovaj NBA Injector, ustvari jesili online namjestio kako je napisao onaj forumaš krompir ili si na neki drugi fazon? I ako si preko ovog injectora, koji ti je account?barca_87 je napisao/la:ja igram citav dan danas sa ekipom protiv drugih likova,igro malo prije utakmicu basFaraonTM je napisao/la:To sa jednim igračem možeš igrati stalno, a protiv ekipe tek navečer. Ne znam radi čega je to ali je tako.. I što se tiče laga on je kod mene stalno prisutan, i to poprilično veliki nažalostSad ne znam da li je to do mog interneta ili do nečeg drugog
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ma ja namjesio preko injectora ,FaraonTM je napisao/la:Jel' koristiš ovaj NBA Injector, ustvari jesili online namjestio kako je napisao onaj forumaš krompir ili si na neki drugi fazon? I ako si preko ovog injectora, koji ti je account?barca_87 je napisao/la:ja igram citav dan danas sa ekipom protiv drugih likova,igro malo prije utakmicu basFaraonTM je napisao/la:To sa jednim igračem možeš igrati stalno, a protiv ekipe tek navečer. Ne znam radi čega je to ali je tako.. I što se tiče laga on je kod mene stalno prisutan, i to poprilično veliki nažalostSad ne znam da li je to do mog interneta ili do nečeg drugog
onaj account od onih 5 slobodnih u injectoru,onaj prvi sam free nesto
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Na ono prvo isao, quick match i pise search for matches i tako 10 min. 
Hajde vise nadji
I ja sam ono prvo freeplay

Hajde vise nadji

I ja sam ono prvo freeplay

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Perverzija
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Prijavio sam se za onu asocijaciju na stranici balkan gaming il tako nesta, sto je kolega na prethdnom postu postavio. Jedan od clanova napisao mi je u pp sljedece ''instaliraj pes lancher tamo se svi skupljamo soba bpl tamo nades protivnika :kicking:''. Ja sam prije toga napisao da trazim protivnike za one tri utakmice sto treba da odigram prije asocijacije, Pa ako bi mi neko mogao objasniti kako i sta da instaliram, bio bi zahvalan 

eto ti na ppwestbroo je napisao/la:Prijavio sam se za onu asocijaciju na stranici balkan gaming il tako nesta, sto je kolega na prethdnom postu postavio. Jedan od clanova napisao mi je u pp sljedece ''instaliraj pes lancher tamo se svi skupljamo soba bpl tamo nades protivnika :kicking:''. Ja sam prije toga napisao da trazim protivnike za one tri utakmice sto treba da odigram prije asocijacije, Pa ako bi mi neko mogao objasniti kako i sta da instaliram, bio bi zahvalan
hvala...
http://forums.nba-live.com/downloads.ph ... df_id=5622" onclick="window.open(this.href);return false;
Djedovic i ostali euroleague igraci ubaceni u free agente tako da ih mozete potpisat i da igraju u NBA ekipama.
Djedovic i ostali euroleague igraci ubaceni u free agente tako da ih mozete potpisat i da igraju u NBA ekipama.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
I meni po danu nece online, tj. kada ono pise 4 moguca protivnika samo mi nastavi traziti i dalje i tako do beskonacnosti, dok po noci kada pise 4 potencijalna protivnika odma me spoji s nekim od njih. Ne znam do ceg je to.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
a ima li mozda patch koji uradi update ovih rostera europski timova ?BIHfan je napisao/la:http://forums.nba-live.com/downloads.ph ... df_id=5622
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
S tim da moras poceti novu karijeru, mozda i ne mora ali ih ja ne mogu naci u Asocijaciji u Free agentimaBIHfan je napisao/la:http://forums.nba-live.com/downloads.ph ... df_id=5622

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
De ako neko moze da mi posalje u PP ispravan link da skinem sebi ovu NBA .
ims li ko da igra online, a da je u onam bpl ligi proba i da je u pes launcer, pa da odigramo jednu treba mi za onu ligu. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.