FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
da ostane ovako, pa baš me briga kako igramo. dosta mi je više lijepih partija koje ne pobijedimo.
Slazem se,do sad su se neki zalili sto ne igramo lijepo a bodove donosili sad bi reko da igramo poprilicno lijepo al nigdje bodova.ChWilla je napisao/la:da ostane ovako, pa baš me briga kako igramo. dosta mi je više lijepih partija koje ne pobijedimo.
Zona sumraka na bližoj strani terena 

Vernessss!!!!!!!!!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- corleone87
- Kontakt:
0:2 Selimoviccccccccc
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Verneeeeessss !

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
3-0
Nakon dugo vremena bez opterecena gledam utakmicu. Idemo zeljooooo trpaj
Nakon dugo vremena bez opterecena gledam utakmicu. Idemo zeljooooo trpaj
Hodzicccccccccccc!!!!!!!!!!!!!! Uloge zamjenjene..Ass Selimovic gol Hodzic 

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- bistrikboy
- Kontakt:
Ovo je prvi i zadnji put da smo gostovali Mladosti iz Velike Obarske!Bravo Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Opet smo počeli kupovat', a Amar opet mešetari, sjedi po kafanama i časti se jagnjetinama.
0 3TvBHT je napisao/la:Ne daj Boze kakvu mi imamo odbranu, ne moze se ovo gledat. Javite mi rezultat.

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
da se ne zaboravi...TvBHT je napisao/la:Evo sutra ako Zeljo pobjedi ja necu na ovoj temi vise napisati rijec. Medutim ovaj tim nema igraca koji mogu odgovoriti nasim zahtjevima a to su pobjede. Ova sezona ce vjerovatno za nas biti kao jedan vid odmora od evrope jer ovaj tim ne moze nikog pobjediti. Zao mi je da neko konstantno zeli da vjeruje u ovu ekipu u kojoj ima mozda dva profesionalca. Golman sumnjivog morala koga je doveo Boga pitaj, a Hadzic na klupi. Stoperi ne zna se koje gori, Kerla sigurno jer je postao bilder nista od fudbala, Skaljic se kao bori a ne zna. Urdinov nije za lijevog beka vec treba gore da igra, a Zeljkovic previse ispada na toj desnoj strani. Kompici iz kafane Jamak, Svraka, Stanic nisu vidjeli profesionalnosti ni u filmu, uzasni su. Tomic, Selimovic, Hodzic su jedini igraci koji valjaju ali tri igraca nisu zadovoljna zs evropu a o tituli je smijesno pisati, toliko. Sutra molim Boga da bude x, ali .......nazalost.
- corleone87
- Kontakt:
Selim-aga out Jamak inn
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Hvala buraz.asunsao je napisao/la:0 3TvBHT je napisao/la:Ne daj Boze kakvu mi imamo odbranu, ne moze se ovo gledat. Javite mi rezultat.

Zar ti jos pises na ovoj temi sta si rekao.
ChWilla je napisao/la:da se ne zaboravi...TvBHT je napisao/la:Evo sutra ako Zeljo pobjedi ja necu na ovoj temi vise napisati rijec. Medutim ovaj tim nema igraca koji mogu odgovoriti nasim zahtjevima a to su pobjede. Ova sezona ce vjerovatno za nas biti kao jedan vid odmora od evrope jer ovaj tim ne moze nikog pobjediti. Zao mi je da neko konstantno zeli da vjeruje u ovu ekipu u kojoj ima mozda dva profesionalca. Golman sumnjivog morala koga je doveo Boga pitaj, a Hadzic na klupi. Stoperi ne zna se koje gori, Kerla sigurno jer je postao bilder nista od fudbala, Skaljic se kao bori a ne zna. Urdinov nije za lijevog beka vec treba gore da igra, a Zeljkovic previse ispada na toj desnoj strani. Kompici iz kafane Jamak, Svraka, Stanic nisu vidjeli profesionalnosti ni u filmu, uzasni su. Tomic, Selimovic, Hodzic su jedini igraci koji valjaju ali tri igraca nisu zadovoljna zs evropu a o tituli je smijesno pisati, toliko. Sutra molim Boga da bude x, ali .......nazalost.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
jesu normalni ovi na sportsport drze 1:2, a dole pise Hodzic zabio za 0:3 

bagrcavi je napisao/la:ChWilla je napisao/la:da se ne zaboravi...TvBHT je napisao/la:Evo sutra ako Zeljo pobjedi ja necu na ovoj temi vise napisati rijec. Medutim ovaj tim nema igraca koji mogu odgovoriti nasim zahtjevima a to su pobjede. Ova sezona ce vjerovatno za nas biti kao jedan vid odmora od evrope jer ovaj tim ne moze nikog pobjediti. Zao mi je da neko konstantno zeli da vjeruje u ovu ekipu u kojoj ima mozda dva profesionalca. Golman sumnjivog morala koga je doveo Boga pitaj, a Hadzic na klupi. Stoperi ne zna se koje gori, Kerla sigurno jer je postao bilder nista od fudbala, Skaljic se kao bori a ne zna. Urdinov nije za lijevog beka vec treba gore da igra, a Zeljkovic previse ispada na toj desnoj strani. Kompici iz kafane Jamak, Svraka, Stanic nisu vidjeli profesionalnosti ni u filmu, uzasni su. Tomic, Selimovic, Hodzic su jedini igraci koji valjaju ali tri igraca nisu zadovoljna zs evropu a o tituli je smijesno pisati, toliko. Sutra molim Boga da bude x, ali .......nazalost.

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nemojte tjerati covjeka,nije jos utakmica gotova!