Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Durden je napisao/la:Samo jednu tekmu mogu prenositi u ovom terminu.Marsal je napisao/la:Inače sam mirna i staložena osoba, ali yebem svu familiju urednicima SK pichka im materina fašistička dabogda im se rodile trudne kćerke. Čuj ne prenose Arsenal, a prenose yebeni hokej na SK 3 koji prati i gleda možda 2% populacije i to jedva. A na SK1 moram gledati i uzivati u čarolijama Kerika, Fellainija i Januzaja.![]()
Više ćeš poteza i ljepote vidjeti na poslu Amora Mašovića.
Kakva akcija
Msm da prenose i Chelsea, a Malaga Real ima isto..
kakva igra, kakav sou. uzivancija! 

Debilan post. Ako se kome trebas zaliti to je EPL koja je donjela fasiticka pravila.Durden je napisao/la:Samo jednu tekmu mogu prenositi u ovom terminu.Marsal je napisao/la:Inače sam mirna i staložena osoba, ali yebem svu familiju urednicima SK pichka im materina fašistička dabogda im se rodile trudne kćerke. Čuj ne prenose Arsenal, a prenose yebeni hokej na SK 3 koji prati i gleda možda 2% populacije i to jedva. A na SK1 moram gledati i uzivati u čarolijama Kerika, Fellainija i Januzaja.![]()
Kakva akcija
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
-
- Kontakt:
koje vraćanje lopte petom vilšira za girouda koji felšom protura izmedju 3 4 igrača norviča i vilšir iz prve zabija.
gol mehlem za oči
gol mehlem za oči
neo je napisao/la:Debilan post. Ako se kome trebas zaliti to je EPL koja je donjela fasiticka pravila.Durden je napisao/la:Samo jednu tekmu mogu prenositi u ovom terminu.Marsal je napisao/la:Inače sam mirna i staložena osoba, ali yebem svu familiju urednicima SK pichka im materina fašistička dabogda im se rodile trudne kćerke. Čuj ne prenose Arsenal, a prenose yebeni hokej na SK 3 koji prati i gleda možda 2% populacije i to jedva. A na SK1 moram gledati i uzivati u čarolijama Kerika, Fellainija i Januzaja.![]()
Kakva akcija
Pa dobro, ti si iskusan u ovakvim postovima

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jos je bolji iz drugog ugla i malo sporiji.
Nek samo neko kaze nesto protiv Girouda!
Nek samo neko kaze nesto protiv Girouda!
Celik!3,2,2.
Sta bi Flaminiju?
- Ozymandias
- Kontakt:
Sigurno posljedice onog sudara.AA23 je napisao/la:Sta bi Flaminiju?
- frankqqqqq
- Kontakt:
Dajte nekakav link molim vas 

sudario sa glavom sa crnjom z norvica. Mislim da su ga izvukli preventivno. Evo sad i Ramiza kakvo ce tek sad karanje da bude, samo ako Arteta bude disciplovan na DMFu.
Steta za sut Zirua
Steta za sut Zirua

Ovaj radi. Samo na pocetku pogasis reklame i nema ih vise nikako.
http://www.coolsport.tv/stream27.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.coolsport.tv/stream27.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobar Wojo
previse smo se povukli
Bolji smo ali Norvič nije nimalo naivna ekipa, solidno su odigrali. Treba postici jos jedan pogodak, ako je ikako moguce na pocetku drugog poluvremena, te onda lagano privesti utakmicu kraju.
[youtube][/youtube]
Aronu trenutno nije jasna uloga na terenu, ostavlja artetu previse samog, Flamini je odradjivo perfektan poso, nadam se da ce se konsolidovat na poluvremenu. Golman sprijecio Zirua da rijesi utakmicu, sta je izvadio, ne mogu da vjerujem. Flamini je mislim radi opreza izvadjen, ruzno je ono izgledalo, pokusa ustat al pade, nadam se da nije potres mozga. Idemo jos jedan komad iz kontre na pocetku drugog dijela da ih presijecemo i da se mirno ovo privede kraju.
EDIT: @Profa - samo da ti kazem da sam vidio post, nemoj brisat ba
garant si moro malo proguglat XD
EDIT: @Profa - samo da ti kazem da sam vidio post, nemoj brisat ba

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
- Kontakt:
Arteta je nesposoban, cim je izasao igrac koji je sam pokrivao sredinu i trcao za njega odma se pogubio i Norvich je preuzeo incijativu, nije ga djaba reziser prilikom onih napada Norvicha u krupnom kadru drzao skoro minutu. Nadam se da cemo se konsolidovati i zabiti jos koji a i ne bi bilo lose da napokon i imamo CS, Giroud je ponovo fulio zicer, vjerovatno u drugom ovisno o rezultatu i igri ulazi i Danski bombarder. Sagna je ponovo opasan za nas gol, gradi se na losim mjestima i gubi lopte, ukopava golmana a u ofanzivi svaki centarsut mu ej ocajan.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 19 okt 2013, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.