Ali tebi ta kapica padne ponekad na oci pa se zbunis.
P.S Ne offtopicari

Kakve njegove izjave i ponasanje imaju veze sa njim kao igracem? Ma najbolje da ti i onaj tarik igrate, ipak ste vi najvece patriote na Svijetu.harishp je napisao/la:Nema se on sta blatiti,ko imalo poznaje stvari sta se prije desavalo zna o cemu se radi.
P.S Ne offtopicari
Tito da izadje iz groba jedini.On ako nista drugo nebi dozvolio da baljezga svako po forumu,javnosti ili mediju.Mandrak je napisao/la:Evo ja vas sviju pitam...Ko nam onda valja??
Da dođe Meša bila bi ista prica,našao bi se određen broj pljuvaca koji bi iznosili svoje teze : propalica,klošar,gdje je bio kad je bilo najteže i slicne merlinove pjesmice.
Da dođe Vahid,isto prica opet : šupak od covjeka,yebo njega,pobjego iz mostara ko miš,hoce pare.
Da dođe Barbarez,onda bi se pisalo : ma kakav on,neiskusan,nikad ništa i nikog nije vodio niti ima dana trenerskog iskustva a da vodi nacionalnu selekciju.
Da dođe Bajević bilo bi : glumac,šupljak,šta ce on ,nek ide u grčku.
Da nam Ferguson dođe ,pricalo bi se : Pu đubre škotsko,alkoholicar rumeni.
Pa ko nam valja?? ima li takav na dunjaluku? hajde dogovorite se,razmislite malo oko toga.. pa da o tome pišemo...ovako ne ide.
Nemoj govoriti tako o meni! Ja samo govorim o cinjenicama koje navijaci nece da prihvate. Ako si uopste ikad procitao jedan moj post ja uvijek opravdavam svoje komentar sa cinjenicama. Ali, posto te cinjenice bole svi pljuju po meni.Cartman je napisao/la:Kakve njegove izjave i ponasanje imaju veze sa njim kao igracem? Ma najbolje da ti i onaj tarik igrate, ipak ste vi najvece patriote na Svijetu.harishp je napisao/la:Nema se on sta blatiti,ko imalo poznaje stvari sta se prije desavalo zna o cemu se radi.
P.S Ne offtopicari
@tarik pusti ga kraju.Tarik14 je napisao/la:Nemoj govoriti tako o meni! Ja samo govorim o cinjenicama koje navijaci nece da prihvate. Ako si uopste ikad procitao jedan moj post ja uvijek opravdavam svoje komentar sa cinjenicama. Ali, posto te cinjenice bole svi pljuju po meni.Cartman je napisao/la:Kakve njegove izjave i ponasanje imaju veze sa njim kao igracem? Ma najbolje da ti i onaj tarik igrate, ipak ste vi najvece patriote na Svijetu.harishp je napisao/la:Nema se on sta blatiti,ko imalo poznaje stvari sta se prije desavalo zna o cemu se radi.
P.S Ne offtopicari
a tu moze i jos jedno podpitanje.Trasimaco je napisao/la:Samo jedno pitanje. Je li selektor reprezentacije BiH treba/mora biti patriota?
A tu se moze ubacit jos jedno pitanjeDeepPurple je napisao/la:a tu moze i jos jedno podpitanje.Trasimaco je napisao/la:Samo jedno pitanje. Je li selektor reprezentacije BiH treba/mora biti patriota?
sta uopste narod podrazumjeva pod patriotizmom barem u repci
jer mi smo jedini na svjetu koje patriote nazivamo i one koji hoce da igraju za bih a isto tako i one koji to odbijaju.
rob do bagro je napisao/la:A tu se moze ubacit jos jedno pitanjeDeepPurple je napisao/la:a tu moze i jos jedno podpitanje.Trasimaco je napisao/la:Samo jedno pitanje. Je li selektor reprezentacije BiH treba/mora biti patriota?
sta uopste narod podrazumjeva pod patriotizmom barem u repci
jer mi smo jedini na svjetu koje patriote nazivamo i one koji hoce da igraju za bih a isto tako i one koji to odbijaju.![]()
Da li neki uopste znaju sta znaci patriota?
u zemlji cudesa ko alisa hamzagina.Principatus je napisao/la:Jos jedno ili dva pitanja.
Gdje sam ja ovo? I zasto vi govorite mojim jezikom?
DeepPurple je napisao/la: u zemlji cudesa ko alisa hamzagina.
jest dobijes opet spaniju,recimo srbiju i jos uz sloveniju i onda kazes ko ciro ''je-bat cemo im mater.unix je napisao/la:najveca gresak je odabir Safeta Susica (glumca) za selektora ..naime odmah je poceo da kalkulishe sa tim
"Sušić: Uz dobar žrijeb možemo na EP "
Sramota !!!
I ovo je veliki udarac Barbarezu kad nam je najteze bilo bio je tu dok je "Pape-glumac" furao po francuskoj sramota...kako se kome cefne on dodje da bude nesto nakon svega sto smo prosli....sramota !!!
Najbolje bi bilo da svi mislimo kao i tijessus123 je napisao/la:Kao prvo zelio bih cestitati papetu na novoj funkciji koju ce obavljati naredne 2 godine...Kao drugo ja savjetujem administraciji da jednom za sva vremena vise izbace ove sa foruma koji pljuju po nasim selektorima,igracima i ostale(ne ukljucujuci one gnjide iz saveza
)...Neka se uvede neko pravilo ponasanja na forumu pa ebemu ne moze se vise ovako.Ja licno bih postavio sto vise moderatora na forumu da kontrolisu ovu djecu ovdje koja nemaju precih stvari u zivotu da rade osim da sjede za kompjuterom i pametuju o stvarima za koje nemaju pojma..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.