Nemoj zezat.mmmirza je napisao/la:3-0 18 minuta
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moustapha
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
promasen penal, stativa, bojim se da ovo varupe ne kazne 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- moustapha
- Kontakt:
Vec jesu.Bosniacum Lilium je napisao/la:promasen penal, stativa, bojim se da ovo varupe ne kazne
#divovi
- forza_juve
- Kontakt:
A da koga pobijedite za promjenu ?
-
vincenttan
- Kontakt:
husrefe, podrzavao sam te sve do danas. al ovo brate vise ne ide, uzumi funkciju u lubu, nesto raduckaj, al ostavi se ti treniranja FKS jer nama i M.V.O. NA KOSEVU UZME BOD, TRAVNIK SE RASPUCAO, siroki nas uzme i da ne nabrajam vise, nije mi dobroo...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa ljudi, to su nepisana pravila fudbala.
ima li stream neko??
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sta ovo Husref pravi 3 izmjene na poluvremenu, zna li neko nesto vise? 
Vule se povrijedio, a ovu dvojicu drugih da pojaca napad.
napravio dvije treča zbog povrede izašao VuleBosniacum Lilium je napisao/la:sta ovo Husref pravi 3 izmjene na poluvremenu, zna li neko nesto vise?
Sarajevo ljubavi moja!
Penal za Sarajevo i crveni za Travniksekac je napisao/la:napravio dvije treča zbog povrede izašao VuleBosniacum Lilium je napisao/la:sta ovo Husref pravi 3 izmjene na poluvremenu, zna li neko nesto vise?
Sarajevo ljubavi moja!
mrš prvo pogledaj pa pričaj ja ne tvrdim da su bili penali dok ne pogledam samo ti unaprijed donosiš zaključke.TvBHT je napisao/la:I kazete osteceni ste u ovoj ligi, svi protiv vas ? Dva penala i crvena, pa i mi da se skupimo iz mahale bi pobjedili na takav nacin.
Sad necete kukat vjerovatno ce biti sve regularno, cisto ko suza. Dakako...
Sarajevo ljubavi moja!
Halo prvo vidjet snimak pa onda govorit.Dakle ako je neregularno nije fer ako je sve cisto onda nek su komsije uzele bunkerase,
-
vincenttan
- Kontakt:
sve je bilo cisto, oba penala i crveni ...sekac je napisao/la:mrš prvo pogledaj pa pričaj ja ne tvrdim da su bili penali dok ne pogledam samo ti unaprijed donosiš zaključke.TvBHT je napisao/la:I kazete osteceni ste u ovoj ligi, svi protiv vas ? Dva penala i crvena, pa i mi da se skupimo iz mahale bi pobjedili na takav nacin.
Don't feed the troll.
Normalno da je sve cist. Da je bilo protiv vas bila bi prica Osim sredio sudije, svi protiv nas itd suplje. Ovako je sve jasno.vincenttan je napisao/la:sve je bilo cisto, oba penala i crveni ...sekac je napisao/la:mrš prvo pogledaj pa pričaj ja ne tvrdim da su bili penali dok ne pogledam samo ti unaprijed donosiš zaključke.TvBHT je napisao/la:I kazete osteceni ste u ovoj ligi, svi protiv vas ? Dva penala i crvena, pa i mi da se skupimo iz mahale bi pobjedili na takav nacin.
Na ovom portalu na tekstualnom prijenosu Sarajevo vodi 2-1 . Eto koliko su profesionalni. 
Dino istjerao predstavnike travnika iz pocasne loze sta se to desilo ?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 24 gosta.