pored ovakve ponude ti bi to igraobevanda4 je napisao/la:može li neki prijedlog za poene igrača u današnjoj ABA ligi?!? Slabo pratim, dobro bi došla neka informacija. Hvala!
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Pustiću sunce da topi ljubav!
ma znam.. to mi je za narodnihoshafka je napisao/la:pored ovakve ponude ti bi to igraobevanda4 je napisao/la:može li neki prijedlog za poene igrača u današnjoj ABA ligi?!? Slabo pratim, dobro bi došla neka informacija. Hvala!, to ti je najteže pogodit, čista sreća.
U desetom selu živi Antuntun!
Newcastle - Liverpool 1 : 0 (Cabaye) hahahaBelieve je napisao/la:Baš ono kao da gledam rezultate Dortmund 4:0,Bayern 2:0,ne znam kako dođe do Leicestera koji ili vodi 3:0 ili je završio 3:0 ..
Također ugledam Newcastlea-Liverpool 1:0 63' otvorim link i vidim da je dao gol neki igrač sa C u 61. ili 62.minuti..
http://prntscr.com/1yakgm" onclick="window.open(this.href);return false; sedmični dobro ide.Valjda se san neće ispostavit tačnim što se tiče Liverpoola.
http://prntscr.com/1yakmf" onclick="window.open(this.href);return false; 1447,58KM.
http://prntscr.com/1yakpu" onclick="window.open(this.href);return false; 97,08 isplata
http://prntscr.com/1yaktf" onclick="window.open(this.href);return false; 209,48 isplata
http://prntscr.com/1yakxa" onclick="window.open(this.href);return false; 679,21 isplata
http://prntscr.com/1yakzj" onclick="window.open(this.href);return false; 104,82 isplata
Ja sam eto Tsongu odigrao više gemova,svakako smatram da neće lako dobiti.
Atl.Madrid mi je nekako najsigurniji danas,uz Milan.
usput ko kaze da ce Conga dobiti
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
ja bih ti preporučio Ćapin više i Gečevski manjebevanda4 je napisao/la:može li neki prijedlog za poene igrača u današnjoj ABA ligi?!? Slabo pratim, dobro bi došla neka informacija. Hvala!
Nisam te ništa ni pitao,brate moj.HaHu1x2 je napisao/la:Atl. Madrid uz Milan najsigurnij![]()
Nisam ih ni na jedan listic stavio
Bogami dade igrač sa C iz Newcastlea gol. Ali neće biti 1:0 u 63. sigurno
You'll never walk alone.
Werder-Freiburg oba daju gol i 3+ 2.00
mislim da ovo lagano prolazi, njihove utakmice obično obiluju pogocima pa bi trebali nastaviti u tom tonusu a ne bi me iznenadio ovdje preokret iz 2 u 1
Kilmarnock-Ross County oba gol i 3+ 2.15
domaćin kući igra otvoreno i pada puno golova, što se međusobnih tiče od četiri puta samo jednom došlo, vrijeme je da bude opet
mislim da ovo lagano prolazi, njihove utakmice obično obiluju pogocima pa bi trebali nastaviti u tom tonusu a ne bi me iznenadio ovdje preokret iz 2 u 1
Kilmarnock-Ross County oba gol i 3+ 2.15
domaćin kući igra otvoreno i pada puno golova, što se međusobnih tiče od četiri puta samo jednom došlo, vrijeme je da bude opet
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 19 okt 2013, 21:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Dinamo Moskva-Medveščak Zagreb over 5.5 2.20
domaćin u solidnoj formi, nanizali dvije pobjede dok gosti dolaze sa dva uzastopna poraza i očekujem i s jedne i druge strane dosta golova, šest ili više bi trebalo proći
domaćin u solidnoj formi, nanizali dvije pobjede dok gosti dolaze sa dva uzastopna poraza i očekujem i s jedne i druge strane dosta golova, šest ili više bi trebalo proći
Start-Rosenborg - 2 kof 2,10
Start teoretski moze ispasti,ali tesko gotovo nemoguce,dok na drugoj strani Rosenborgu gori za titulu.Po meni sigurica dana.
Treba pokusati,ko isprati srecno.
Start teoretski moze ispasti,ali tesko gotovo nemoguce,dok na drugoj strani Rosenborgu gori za titulu.Po meni sigurica dana.
Treba pokusati,ko isprati srecno.
koga briga sto nisi nista pitao, imam pravo komentarisati .Believe je napisao/la:Nisam te ništa ni pitao,brate moj.HaHu1x2 je napisao/la:Atl. Madrid uz Milan najsigurnij![]()
Nisam ih ni na jedan listic stavio![]()
Bogami dade igrač sa C iz Newcastlea gol. Ali neće biti 1:0 u 63. sigurno
B-I-R !
- ViperCator
- Kontakt:
Milan igra bez Balotellija, Pazzinija, Bonere, Mexesa, DeJonga i El Sharawyja.Believe je napisao/la: Ja sam eto Tsongu odigrao više gemova,svakako smatram da neće lako dobiti.
Atl.Madrid mi je nekako najsigurniji danas,uz Milan.
X2 na Udinese je 2.05.
:citaj:
svaku subotu odigram tiket s golovima engleza pa ću i danas, al ovaj put malo bolje kvote i manje parova:
Golovi:
derby county @1,40
carlisle @1,40
dag & red @1,40
west bromwich @1,40
Ukupna kvota: 3,8416
Glavni:
Real Madrid - Malaga 1 @1,20
Man Utd - Southampton 1 @1,60
Galatasaray - Karabukspor 1 @1,30
Bayern - Mainz 1 @1,10
Ukupna kvota: 2,7456
Golovi:
derby county @1,40
carlisle @1,40
dag & red @1,40
west bromwich @1,40
Ukupna kvota: 3,8416
Glavni:
Real Madrid - Malaga 1 @1,20
Man Utd - Southampton 1 @1,60
Galatasaray - Karabukspor 1 @1,30
Bayern - Mainz 1 @1,10
Ukupna kvota: 2,7456
prodjose turciSTEVEN je napisao/la:Usak U.- Kolejliler veliki pad kvote na domacina, vrijedi pokusati, u pitanju je turska kosarka.
Borac - Siroki Brijeg @1,65
Osasuna - Barcelona @1,25
Paris SG - Bastia @1,25
C.Zvezda - Novi Pazar @1,25
Galatasaray - K.Karabuk @1,30
Platanias - Olympiacos @1,20
Kvota: 5,03
Uplata: 20 KM
Eventualni dobitak: 100,60 KM
Osasuna - Barcelona @1,25
Paris SG - Bastia @1,25
C.Zvezda - Novi Pazar @1,25
Galatasaray - K.Karabuk @1,30
Platanias - Olympiacos @1,20
Kvota: 5,03
Uplata: 20 KM
Eventualni dobitak: 100,60 KM
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
masteRofPoker je napisao/la:Evo da podijelim s vama sto sam sanjao sinoc.![]()
Mladost - Zeljeznicar rez 0 -4 . Sad se probudih i reko da vidim bas s kim Zeljo igra. kada imam sta i vidjeti.
Kvota na pobjedu Zelje itekako dobra, @1.9.
Sretno.
Željeznicar za život cijeli !
-
gojzerica
- Kontakt:
Šteta što nema nigdje da se uplati na taj tačan rezultat 
legendolikusa je napisao/la:masteRofPoker je napisao/la:Evo da podijelim s vama sto sam sanjao sinoc.![]()
Mladost - Zeljeznicar rez 0 -4 . Sad se probudih i reko da vidim bas s kim Zeljo igra. kada imam sta i vidjeti.
Sretno.
-
marioo8888
- Kontakt:
Nostradamusbevanda4 je napisao/la:legendolikusa je napisao/la:masteRofPoker je napisao/la:Evo da podijelim s vama sto sam sanjao sinoc.![]()
Sretno.![]()
- masteRofPoker
- Kontakt:
Cuo sam price od ljudi kad kazu sanjao rezultat i pogodio. Nisam vjerovao sve do sada. Ako je ko bar 2 ispratio dobro i jeste.masteRofPoker je napisao/la:Evo da podijelim s vama sto sam sanjao sinoc.![]()
Sretno.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
svaka cast legendo
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Svaka cast !masteRofPoker je napisao/la:Cuo sam price od ljudi kad kazu sanjao rezultat i pogodio. Nisam vjerovao sve do sada. Ako je ko bar 2 ispratio dobro i jeste.masteRofPoker je napisao/la:Evo da podijelim s vama sto sam sanjao sinoc.![]()
Sretno.
Veceras sanjaj da Zeljo osvaja titulu ako ti nije tesko
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.