Mrsko praviti novi nick ?TvBHT je napisao/la:Ne pravim se englez nego to sto pises neznalica je ipak danas pokazalo tacno i ono sto se danas vidi koja tri igraca valjaju, ali to nije dovoljno za evropu, a ni za titulu. Sta tu ima lose ? Ovo je pobjeda nizerazedne ekipe koja se mora uvijek pobjedivati, iako sam ja bio skeptican kako lose igramo. Tako nastavi lupat u prazno.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
-
- Kontakt:
rutinski
dobro je neka polako dižu formu za jufkice

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Vidim ti si veliki navijac Zelje, mogao si otici nekad na eku gostujucu tekmu da potvrdis taj svoj optimizam i podrzis ekipu. ? Samo znas ljubav siriti preko foruma svake subote.champions1921 je napisao/la:Ispade ti i lazov osim sto si neznalica.. Nisam iznenadjen, djon ostaje djonTvBHT je napisao/la:Ne pravim se englez nego to sto pises neznalica je ipak danas pokazalo tacno i ono sto se danas vidi koja tri igraca valjaju, ali to nije dovoljno za evropu, a ni za titulu. Sta tu ima lose ? Ovo je pobjeda nizerazedne ekipe koja se mora uvijek pobjedivati, iako sam ja bio skeptican kako lose igramo. Tako nastavi lupat u prazno.
Ja ne idem jer mi se ne svida pola stvar, a ti bi trebao otici bar jedno gostovanje

Zadnja izmjena: TvBHT, dana/u 19 okt 2013, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
Jako vazna pobjeda za samopouzdanje,za prikljucak vrhu,za borbu za Evropu..Drugo poluvrijeme kao iz snova-golovi,asistencije,lijepi potezi pa cak i igra u odbrani nije bila losa..Istina,igrali smo protiv Mladosti iz Obarske,ali i oni su znali namuciti itekako mnoge,pocev od pitara pa dalje.. Sad ovu pobjedu ovjeriti protiv Veleza kuci!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- champions1921
TvBHT je napisao/la:Vidim ti si veliki navijac Zelje, mogao si otici nekad na eku gostujucu tekmu da potvrdis taj svoj optimizam i podrzis ekipu. ?champions1921 je napisao/la:Ispade ti i lazov osim sto si neznalica.. Nisam iznenadjen, djon ostaje djonTvBHT je napisao/la:Ne pravim se englez nego to sto pises neznalica je ipak danas pokazalo tacno i ono sto se danas vidi koja tri igraca valjaju, ali to nije dovoljno za evropu, a ni za titulu. Sta tu ima lose ? Ovo je pobjeda nizerazedne ekipe koja se mora uvijek pobjedivati, iako sam ja bio skeptican kako lose igramo. Tako nastavi lupat u prazno.
Ja ne idem jer mi se ne svida pola stvar, a ti bi trebao otici bar jedno gostovanje

Moja gostovanja su Travnik, Zenica, Lukavica, Otoka i Kosevo svake godine.. Eto ih haman pola..
A ti ostajes djon , lazov i neznalica

BUDI ŽELJO !!!
Aco nek je hairli, živa i zdrava 100 godina.
Mogo si ispuniti gore momku ovu želju kad je izjavio da će napustiti forum u slučaju naše pobjede.
Mogo si ispuniti gore momku ovu želju kad je izjavio da će napustiti forum u slučaju naše pobjede.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
ima, 0 4 završilo 

O Aco, nek je sa srećom! 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
-
- Kontakt:
ChWilla je napisao/la:ima, 0 4 završilo

Grbavica naš je Hram!!!
- zeljo4life
- Kontakt:
Ja Hodzica i bezobrazluka sta uradi onom stoperu...frajer se izgubi totalno
Amare hvala ti...
Navijaci Zeljeznicara stajali su desetak minuta u prigradskom naselju Patkovaca kod BN.
U pratnji policije, sta se tacno desilo ne znam.
Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.
napisano 05.08.2013
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
napisano 05.08.2013
-
- Kontakt:
Hajde saznaj!ddjelmo je napisao/la:Navijaci Zeljeznicara stajali su desetak minuta u prigradskom naselju Patkovaca kod BN.
Grbavica naš je Hram!!!
Jel neki belaj bio ili radi kontrole zaustavljeni,jesul usli u bijeljinu. Na tv-u mi nekako malo navijaca na tribini bilo izgleda da nisu ti sa busem nikako bili na stadionu.ddjelmo je napisao/la:Navijaci Zeljeznicara stajali su desetak minuta u prigradskom naselju Patkovaca kod BN.
A jeste nas nakantali
Drugo poluvrijeme ubili nas, a prvo mozda ko je gledao na tv je i bolje vidio, al one sudije nisu normalni...Plus smo imali realne šanse makar za 1 ili 2 gola,mada sila ste.Manijaci su mi bili baš čudni danas,pošto kada su došli njih nekolicina na početku niko nije pjevao,i kada su dosli jos 20-tak nesto malo su navijali, a prvenstveno sam mislio da je zbog ona 3 momka koja su poginula u saobraćajnoj nesreći ne žele pjevati..Amar Osim danas na 2 metra od mene, lik samo na telefonu nešto čačka,a vozi Krajslera haahh

003871312
- corleone87
- Kontakt:
A sta ces takav ti je Amar stalno u poslu covjek dogovara i odgovara.Cickoo je napisao/la:A jeste nas nakantaliDrugo poluvrijeme ubili nas, a prvo mozda ko je gledao na tv je i bolje vidio, al one sudije nisu normalni...Plus smo imali realne šanse makar za 1 ili 2 gola,mada sila ste.Manijaci su mi bili baš čudni danas,pošto kada su došli njih nekolicina na početku niko nije pjevao,i kada su dosli jos 20-tak nesto malo su navijali, a prvenstveno sam mislio da je zbog ona 3 momka koja su poginula u saobraćajnoj nesreći ne žele pjevati..Amar Osim danas na 2 metra od mene, lik samo na telefonu nešto čačka,a vozi Krajslera haahh
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Re: Odg: FK Željezničar
Gospodin covjek 
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Mimoišao sam se sa dva autobusa Centotransa uz jaku pratnju policije u Živinicama dok sam na radiu slušao javljanje iz Bijeljine (bilo je to oko 60' minute utakmice). Možda su to ti busevi....terabajt je napisao/la:Jel neki belaj bio ili radi kontrole zaustavljeni,jesul usli u bijeljinu. Na tv-u mi nekako malo navijaca na tribini bilo izgleda da nisu ti sa busem nikako bili na stadionu.ddjelmo je napisao/la:Navijaci Zeljeznicara stajali su desetak minuta u prigradskom naselju Patkovaca kod BN.
EDIT: Išli su prema Sarajevu...
Ja bus nisam ni video. A moze biti da je zbog kontrole, ali mozda i nije. Posto su stali na nezgodno mesto, te zbog malo prostora, tu je i skola takodje i pravoslavna crkva.terabajt je napisao/la:Jel neki belaj bio ili radi kontrole zaustavljeni,jesul usli u bijeljinu. Na tv-u mi nekako malo navijaca na tribini bilo izgleda da nisu ti sa busem nikako bili na stadionu.ddjelmo je napisao/la:Navijaci Zeljeznicara stajali su desetak minuta u prigradskom naselju Patkovaca kod BN.

Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
napisano 05.08.2013
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
napisano 05.08.2013
Navijači koji su išli organizovano vraćeni su zbog incidnta u Tuzli i nisu došli na stadion . Ti što su bili na stadionu su vjerovatno oni koji su došli u svojoj organiziaciji ili nisu krenuli iz Sarajeva
ZELJEZNICAR 1921!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.