Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
SHOW NO MERCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
- Kontakt:
ramize nemoj više 

Gaziiii 
I ove uslje manchestorvske me oborise na kladionici ali neee-ka neema ve-ze

I ove uslje manchestorvske me oborise na kladionici ali neee-ka neema ve-ze

Raduje povratak Bendija u takmicarsku formu, treba Ziru imat odmora 10ak minuta po utakmici. Bendi ne izgleda nimalo lose u ovim momentima.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ima ko link za golove? Vidio sam samo pušačevu perverziju 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Daj neko link golova da vidim caroliju Welskog hibrida.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- frankqqqqq
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; Ramize manijače 

Oj majke mi, mene sve stid gledat ove golove 

-
- Kontakt:
gdje gledas de i menibega_afc je napisao/la:Oj majke mi, mene sve stid gledat ove golove
- bavaraccccc
- Kontakt:
Fantastican Arsenal,uzivao sam zaista u tekmi,Aaron je zaista fenomenalan,posla celu odbranu po cevape,Arsenal,Roma i Bayern-u njihovim igrama uzivam... 

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
" onclick="window.open(this.href);return false;
Imaju svi golovi ako neko nije vidio
Imaju svi golovi ako neko nije vidio
Evo gunner ti je ostavio link, uvijek imas sve na dailymotion u roku par minutatornado2009 je napisao/la:gdje gledas de i menibega_afc je napisao/la:Oj majke mi, mene sve stid gledat ove golove
Ovo u zadnjih 5 minuta je cista perverzija, tako smo igrali na pocetku protiv Napolija i ovo je cisto uzivanje.
Ovih zadnjih 5 minuta je igra koja je spremna za velike momcadi, protiv manjih Wenger cesto mijenja pozicije igraca kao danas zadnjih 15 minuta prvog poluvremena, Santi bio na desnoj, Jack na lijevoj.
Bendtner TRCI! Kako je bio samo rastrcan, bice on opet stari nadam se!
Povlacim ono o Rosickom, kakav je ubacaj uradio, stvarno!
OZIL.. trebao je biti sviran i penal za njegov hat trick ali eto, stvarno je covjek nevjerovatan, KAKVO POJACANJE!
Danas sam rekao jaranu Arsenal 4 - 1 Norwich, Southampton - X - Manchester United i reko stavi tu 5 KM, jebote sto ne odigrah ja ovo...
Ovih zadnjih 5 minuta je igra koja je spremna za velike momcadi, protiv manjih Wenger cesto mijenja pozicije igraca kao danas zadnjih 15 minuta prvog poluvremena, Santi bio na desnoj, Jack na lijevoj.
Bendtner TRCI! Kako je bio samo rastrcan, bice on opet stari nadam se!
Povlacim ono o Rosickom, kakav je ubacaj uradio, stvarno!
OZIL.. trebao je biti sviran i penal za njegov hat trick ali eto, stvarno je covjek nevjerovatan, KAKVO POJACANJE!
Danas sam rekao jaranu Arsenal 4 - 1 Norwich, Southampton - X - Manchester United i reko stavi tu 5 KM, jebote sto ne odigrah ja ovo...

-
- Kontakt:
Ono sto ohrabruje je da nakon primljenog glupog gola nismo stali i ko u prvom poluvremenu cuvali prednost do zvizduka nego smo dali gas jos jace i rijesili mec za laganu zavrsnicu. U veznom redu imamo veliki visak tolika koncentracija kvalitete, danas je Giroud bio dobar iako zna fuliti ima igru za ovaj sistem i 2 asistencije to dokazuju, Bendinator odlican otkako je usao.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
- Kontakt:
ko nabavi gifove i videe sa utakmice nek okaci. arsenalist ne radi. i onaj potez ramzija petom. igra se lik.
vilshere ulazi u formu, mnogo vise samopouzdanja ima, cesto se vrti oko gola sto prije nije bio slucaj.
vilshere ulazi u formu, mnogo vise samopouzdanja ima, cesto se vrti oko gola sto prije nije bio slucaj.
Neka prica ko sta hoce ali ovaj tim Arsenala ima sanse da pre*be i onaj iz 2004!!!!
Giroud - dve asistencije
Ozil - dva gola
Wilshere - gol i asistencija
Ramsey - gol i asistencija!!!
Kakve masine! A treba napomenuti da se Poldi,Theo i Santi jos cekaju i tek treba da daju svoj doprinos!
Giroud - dve asistencije
Ozil - dva gola
Wilshere - gol i asistencija
Ramsey - gol i asistencija!!!
Kakve masine! A treba napomenuti da se Poldi,Theo i Santi jos cekaju i tek treba da daju svoj doprinos!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Bendtner je klasa od igrača. On se ne smije prodati! 

Kako cudna tekma jbt...
Prvo nasa dominacija prvih 30-ak minuta,onda se zadnji dio prvog i do gola Mesuta nismo mogli sastavit s loptom.Nakon njihovog gola,poceo sam se hvatat za glavu misleci da ce nam uvalit,jer su bili stvarno pritisli,medjutim odjednom nasi prebacise u 2 brzine vise,i vrlo lahko smo mogli dat 4-5 golova u zadnjih 15 minuta,a ne "samo" 2...
Olivier 2 asistencije,Ozil 2 gola,Jack gol i asistencija,Ramsey gol i asistencija...
DOMINACIJA!

Prvo nasa dominacija prvih 30-ak minuta,onda se zadnji dio prvog i do gola Mesuta nismo mogli sastavit s loptom.Nakon njihovog gola,poceo sam se hvatat za glavu misleci da ce nam uvalit,jer su bili stvarno pritisli,medjutim odjednom nasi prebacise u 2 brzine vise,i vrlo lahko smo mogli dat 4-5 golova u zadnjih 15 minuta,a ne "samo" 2...

Olivier 2 asistencije,Ozil 2 gola,Jack gol i asistencija,Ramsey gol i asistencija...

DOMINACIJA!

" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Stvarno se vidi da se ova ekipa poznaje u dušu, svi golovi su bili plod zajednickog truda i to je ono što čini da se trofeji osvajaju.
Hladno prvi gol odmah može da se proglasi golom sezone, nema potrebe da se čeka.