FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 14
Može mi netko na PM poslat ime torrenta i crack koji je skinio i da mu igra radi savršeno jer čitam nekima radi, a nekima ne, ja sve čekam ovaj reloaded, a nikako dočekat 

Ni kod koga igra ne radi savrseno.Svaki crack koji je dosad izbacen od strane 3DM-a ima neku manu.Recimo ovaj v3 nema nikakvih crashova,ali je prisutan onaj bug sa kartonima.To se moze jednostavno rijesit kad iskljucis kartone u igri.V4 crack nema problema sa kartonima,ali je pun svakakvih bugova ko sto je npr. gigantska lopta i dosta puno crasha.Rino10 je napisao/la:Može mi netko na PM poslat ime torrenta i crack koji je skinio i da mu igra radi savršeno jer čitam nekima radi, a nekima ne, ja sve čekam ovaj reloaded, a nikako dočekat
Coming up:
FIFA 14 - Crack update
Rocksmith™ 2014
How to Survive
Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut
Batman™: Arkham Origins
FIFA 14 - Crack update
Rocksmith™ 2014
How to Survive
Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut
Batman™: Arkham Origins
-
- Kontakt:
Meni sve savršeno radi :3darker10 je napisao/la:Ni kod koga igra ne radi savrseno.Svaki crack koji je dosad izbacen od strane 3DM-a ima neku manu.Recimo ovaj v3 nema nikakvih crashova,ali je prisutan onaj bug sa kartonima.To se moze jednostavno rijesit kad iskljucis kartone u igri.V4 crack nema problema sa kartonima,ali je pun svakakvih bugova ko sto je npr. gigantska lopta i dosta puno crasha.Rino10 je napisao/la:Može mi netko na PM poslat ime torrenta i crack koji je skinio i da mu igra radi savršeno jer čitam nekima radi, a nekima ne, ja sve čekam ovaj reloaded, a nikako dočekat
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nervira me ovaj dribling, na strelicama i hod i dribling, ne mogu normalno igrat 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
onda si jedini na svijetu.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Meni sve savršeno radi :3darker10 je napisao/la:Ni kod koga igra ne radi savrseno.Svaki crack koji je dosad izbacen od strane 3DM-a ima neku manu.Recimo ovaj v3 nema nikakvih crashova,ali je prisutan onaj bug sa kartonima.To se moze jednostavno rijesit kad iskljucis kartone u igri.V4 crack nema problema sa kartonima,ali je pun svakakvih bugova ko sto je npr. gigantska lopta i dosta puno crasha.Rino10 je napisao/la:Može mi netko na PM poslat ime torrenta i crack koji je skinio i da mu igra radi savršeno jer čitam nekima radi, a nekima ne, ja sve čekam ovaj reloaded, a nikako dočekat
kad izlazi fifa manager 14 ? 

+ 1ragazzidelsud1987 je napisao/la:Meni sve savršeno radi :3
Nakon V4 cracka nemam apsolutno nikakvih problema.Ne razumijem šta ste vi radili

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- IlCapitano
- Kontakt:
Je li se još nekom crashuje igra kad pokreće novu karijeru?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
instalirajte directx ja nisam mogao pokrenut igricu al kad sam to instalirao sve super radi 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Evo moj 1 post nek bude ovde
Ja sam skinuo nosTeam verziju FIFE i nema bugova.Ipak svaki put nakon 30-40 minuta igranja crasha mi se igra ali samo u glavnom meniju u career modu.Ja to rješavam tako sto cesto snimim igru i ne predstavlja mi to problem.Vjerovatno ce i ovo rješit nekim patchem

- IlCapitano
- Kontakt:
I meni se upravo to dešava.Forestt je napisao/la:Evo moj 1 post nek bude ovdeJa sam skinuo nosTeam verziju FIFE i nema bugova.Ipak svaki put nakon 30-40 minuta igranja crasha mi se igra ali samo u glavnom meniju u career modu.Ja to rješavam tako sto cesto snimim igru i ne predstavlja mi to problem.Vjerovatno ce i ovo rješit nekim patchem
![]()

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ma bit ce neki fix valjda i za toIlCapitano je napisao/la: I meni se upravo to dešava.

jel ima neki patch ili update da se odrade ovi trasnferi od zadnjeg dana prelaznog roka bale u real, ozil u arsenal i ostalo?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Skini na moddingway 0.5 i 0.6 patchevegunner14 je napisao/la:jel ima neki patch ili update da se odrade ovi trasnferi od zadnjeg dana prelaznog roka bale u real, ozil u arsenal i ostalo?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kako ste riješili onaj otkaz na početku sezone? 

Ma to samo ignorisi,nije to zastvarnoalacious je napisao/la:Kako ste riješili onaj otkaz na početku sezone?

meni se to vise ne pojavljuje otkako sam stavio ovaj zadnji crackalacious je napisao/la:Kako ste riješili onaj otkaz na početku sezone?
http://thepiratebay.sx/torrent/9060663/ ... 04.10.2013gunner14 je napisao/la:jel ima neki patch ili update da se odrade ovi trasnferi od zadnjeg dana prelaznog roka bale u real, ozil u arsenal i ostalo?
Skini i ubaci u My Documets>FIFA 14

Pretpostavljam da se mora karijera ispocetka krenut?Forestt je napisao/la:http://thepiratebay.sx/torrent/9060663/ ... 04.10.2013gunner14 je napisao/la:jel ima neki patch ili update da se odrade ovi trasnferi od zadnjeg dana prelaznog roka bale u real, ozil u arsenal i ostalo?
Skini i ubaci u My Documets>FIFA 14
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.