Njegovog*PIKE je napisao/la:Arteta danas 94 pasa, 95% tačnih dodavanja. Za njegove qrcolisce.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
I. Kostelic se ne bi postidio ovog slaloma.

Mislim da ih na ovoj temi ima nažalost i previše.AA23 je napisao/la:Njegovog*PIKE je napisao/la:Arteta danas 94 pasa, 95% tačnih dodavanja. Za njegove qrcolisce.
Samo se nadam da je sa Flamingosom sve udure i da ce biti spreman za Švabe u srijedu.
Moyesa mi, ovaj Ramsey nije normalan
Čekajte ljudi, pa šta bi pa on postade je.ebena mašina od igrača, igračina i bogisus u Arsenalu ?
Čekajte ljudi, pa šta bi pa on postade je.ebena mašina od igrača, igračina i bogisus u Arsenalu ?
Obozavam ove arapske komentatore bez premca su! Nema boljih!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Treci, drugi u ligi... Ali on je samo debela karika na i onako dobar lanac...Saurman je napisao/la:Ozil dominira, btw koji mu je ovo gol sezone ?
@MoR
Bez uvrede ne prozivam te ali kada se samo sjetim kako si nam prosle godine negdje tamo oko boxin daya govorio kako Arsenal ne moze biti konkurentan jos za najmanje tri sezone!!!
Zadnja izmjena: Gunner4, dana/u 19 okt 2013, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
Šta bi? Arsene Wenger, eto šta bi.MoR je napisao/la:Moyesa mi, ovaj Ramsey nije normalan![]()
Znam al' ko bi rekao da će jedan igrač ovako preporoditi ekipu.Gunner4 je napisao/la:Treci, drugi u ligi... Ali on je samo debela karika na i onako dobar lanac...Saurman je napisao/la:Ozil dominira, btw koji mu je ovo gol sezone ?
@MoR
Bez uvrede ne prozivam te ali kada se samo sjetim kako si nam prosle godine negdje tamo oko boxin daya govorio kako Arsenal ne moze biti konkurentan jos za najmanje tri sezone!!!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
To samo on zna. Bio je on ovakav i na Azijskoj turneji, ali niko nije mogao ni zamisliti a kamoli ocekivati sve ovo od njeg.MoR je napisao/la:Moyesa mi, ovaj Ramsey nije normalan![]()
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa nije on samo zaslužan za ovaj start i odličnu igru Arsneala, koliko vi Švabe to potencirateSaurman je napisao/la:
Znam al' ko bi rekao da će jedan igrač ovako preporoditi ekipu.
Ramseya ko hebe, ipak on nije Švabo, pa ćemo njega zanemariti
Wenger je najzaslužniji za ovo i niko drugi (on je preporodio i Mesuta i Ramseya i čitavu ekipu), nikakav Ozil, Ramsey ni bilo ko drugi, samo Prof Wenger
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 19 okt 2013, 19:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
tornado2009
- Kontakt:
ovaj prvi gol nije normalan. ovo sto vise gledam na snimci sve mi bolji gol, pa nije moguce 
Dobro sigurno ne umanjujem učinak i Ramseya koji je uz Ozila ključni igrač ove sezone.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa nije on samo zaslužan za ovaj start i odličnu igru Arsneala, koliko vi Švabe to potencirateSaurman je napisao/la:
Znam al' ko bi rekao da će jedan igrač ovako preporoditi ekipu.![]()
Ramseya ko hebe, ipak on nije Švabo, pa ćemo njega zanemariti![]()
Wenger je najzaslužniji za ovo i niko drugi, nikakav Ozil, Ramsey ni bilo ko drugi, samo Prof Wenger
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Da nema Girouda, ništa od ovoga ne bi bilo moguće.
Perfektan timski igrač, timski napadač.
Perfektan timski igrač, timski napadač.
Kakav prvi gol,maestalno,perfektno,magija ocigledno nije komplikovana kada je u pitanju ovaj Arsenal sve cestitke.
"You'll Never Walk Alone"
Koja dominacija. Trenutno je Arsenal najjaca ekipa na svijetu, bez ikakve dileme.
Steta samo sto me Southampton obori. Pa ljudi propali United ne mogu da dobiju.
Steta samo sto me Southampton obori. Pa ljudi propali United ne mogu da dobiju.
Ramsey je ubjedljivo najbolji igrac Arsenala trenutno. Ozil i ostali tek poslije dolaze.Saurman je napisao/la: Dobro sigurno ne umanjujem učinak i Ramseya koji je uz Ozila ključni igrač ove sezone.
Nije ni Ozil Svabo.rio_Ferdy88 je napisao/la: Ramseya ko hebe, ipak on nije Švabo, pa ćemo njega zanemariti![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jest zato Ivica OsimGreivis je napisao/la: Nije ni Ozil Svabo.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Nemoj Gera ponovo price o najboljem timu na svijetu nakacices nam kobasicare necemo ih se rijesiti 3 dana!
rio_Ferdy88 je napisao/la:Jest zato Ivica OsimGreivis je napisao/la: Nije ni Ozil Svabo.
Inace, Ozila malo manje cijenim upravo zbog toga sto je odlucio da igra za tudju domovinu. Trebao se ugledati na Sahina il Rusioca.
Neka Saurman je zanimljiv. Ostali su zato smorovi, moram priznati.Gunner4 je napisao/la: Nemoj Gera ponovo price o najboljem timu na svijetu nakacices nam kobasicare necemo ih se rijesiti 3 dana!![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
IMAL KO JACI?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.