FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Je li igrao zolotic?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Uš'o u drugom poluvremenu.gruezi je napisao/la:Je li igrao zolotic?
Uf kakva pobjeda, strašno. Kakva tek igra u II poluvremenu, kako smo to rutinski odigrali. Bajić, Hodžić, Zolotić
Btw žao mi onog poteza Hodžića, čist gol, ali nema veze. Idemo dalje

Btw žao mi onog poteza Hodžića, čist gol, ali nema veze. Idemo dalje

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- corleone87
- Kontakt:
Adilovic danas bio u sastavu Samsunspora ali nije ulazio u igru.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
konacno pravi LjoŽe...
imaju li gdje golovi,nisam stigao pogledati utakmicu... hvala
po ovom rezultatu izgleda da smo bas dominirali..

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Samo se bojim da smo kasno počeli igrat 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Prije 10 min. na FTV biloSouthboy je napisao/la:imaju li gdje golovi,nisam stigao pogledati utakmicu... hvala

NO PYRO NO PARTY
Nada zadnja umire sve dok ima imalo sanse treba se nadati.AsharaK je napisao/la:Samo se bojim da smo kasno počeli igrat
Nemoj te se zanositi, kad razbijemo nekog iz vrha onda i vatromet palite
NO PYRO NO PARTY
Samo polahko, kakva crna euforija nismo Bayern dobili nego slabašnu Obarsku.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
- corleone87
- Kontakt:
Ovo je trebalo da se istakne danas na tekmi ali izgleda murija nije dozvolila

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ova mladost je u rangu leotara pa me nije cudilo sto smo pobjedili, ali svidjelo mi se kako igraju... nadam se da ce drziti taj tempo i u narednih utakmicama... ako borac ne pobjedi ili cak izgubi, eto nas na -8 ili -7 pa tada je sve moguce pogotovo sto imamo fin raspored narednih utakmica... samo da razbijemo psihicku barijeru kad igramo kuci... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije pitanje da li je kasno jer sigurno nije kasno.AsharaK je napisao/la:Samo se bojim da smo kasno počeli igrat
Pitanje je da li smo počeli igrat' ili je ova pobjeda izolovan slučaj. Odgovor ćemo dobiti ubrzo.
- bistrikboy
- Kontakt:
Hajde Željo započni niz i lagano **** malo saraj'vo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Jel se meni cini ili je ono zastava vojske rs na tribini mozda nisam dobro vidjeo prva zastava sa lijeve strane. Ako je neko gledao borac-siroki pa bolje vidio ???
- corleone87
- Kontakt:
I ako jeste nista cudno,kad oni to postave niko se ne obazire cim se kod nas postavi nesta odmah ospu paljbu po nama.terabajt je napisao/la:Jel se meni cini ili je ono zastava vojske rs na tribini mozda nisam dobro vidjeo prva zastava sa lijeve strane. Ako je neko gledao borac-siroki pa bolje vidio ???
Jos bosnjo sudio utakmicu ccccc,nadam se da ce biti slika gdje se bolje vidi poso nisam siguran 100%.corleone87 je napisao/la:I ako jeste nista cudno,kad oni to postave niko se ne obazire cim se kod nas postavi nesta odmah ospu paljbu po nama.terabajt je napisao/la:Jel se meni cini ili je ono zastava vojske rs na tribini mozda nisam dobro vidjeo prva zastava sa lijeve strane. Ako je neko gledao borac-siroki pa bolje vidio ???
Dobra utakmica danas. Nasa djeca uz Selimovica naprijed fantasticna. Ova Mladost nije losa kao sto je mnogi pokusavaju predstaviti. Uzeli su bod na Kosevu izmedju ostalog. Iduce kolo ako pobjedimo Veleza, a borac ne pobjedi u Gradaccu bi bio prekrasan uvod za derbi.Eventualne pobjede u naredne dvije utakmicu okrecu sve u nasu korist. Ono sto je bitno s ovom utakmicom da su igraci dobili na na samopouzdanju i shvatili da mogu. Mali Ara fantastican, steta sto mu nisu priznali onaj gol; dribling za spica.
Sto mi pise kad' hocu da se logujem na onaj forum za clanove "Korisničko ime ne postoji." ,a registrov'o sam se prije 2.dana cini mi se ? 

Volim te Željo !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, b00t, Google [Bot] i 46 gostiju.