Live klađenje
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Live klađenje
jbg hahu1x2.. vidio si i sam kakva je ono žalost.
Lokomotiva - Istra slj. gol domaćin @2,10
trenutno 1-1.
Smrdi na prijelaz, lokomotiva (aka. mali dinamo) puno jači klub i mislim da bi Šitum mogao zabiti za prednost zagrepčana! Pokušat vratit ono što mi wigan uzme maloprije...
FT: 2-1
Lokomotiva - Istra slj. gol domaćin @2,10
trenutno 1-1.
Smrdi na prijelaz, lokomotiva (aka. mali dinamo) puno jači klub i mislim da bi Šitum mogao zabiti za prednost zagrepčana! Pokušat vratit ono što mi wigan uzme maloprije...
FT: 2-1
U desetom selu živi Antuntun!
jedan live double:
hertha - m'gladbach oba gol @1,75
ga eagles - feyenoord oba gol @1,95
Ukupna kvota: 3,4125
Sve s računa stavio na ovo. Držite fige
hertha - m'gladbach oba gol @1,75
ga eagles - feyenoord oba gol @1,95
Ukupna kvota: 3,4125
Sve s računa stavio na ovo. Držite fige
Zadnja izmjena: bevanda4, dana/u 19 okt 2013, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
U desetom selu živi Antuntun!
u 80 min uplatio galatu 1 (2.25), oni dali gol u 83 
Ovaj Mamic hoce izgleda danas sa oba kluba lom
Ovaj Mamic hoce izgleda danas sa oba kluba lom
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
61 min Herta - Gladbah 2 @ 12.30
HT Split - Dinamo 2 @ 4.68
Na sitno ispratio u singlovima
HT Split - Dinamo 2 @ 4.68
Na sitno ispratio u singlovima
B-I-R !
Probati Plzena ja sam odigrao kad je bila 2.11 sad je 2.66 ima jos 10-tak min do kraja,gledam utakmicu bas su ih stisli
Edit-debeli Horvat fula penal u 88 min i ostaje 1-1
Edit-debeli Horvat fula penal u 88 min i ostaje 1-1
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nakon sto sam uhvatio Haase uzima 2. set po kvoti 5+ i Gaske uzima mec po kvoti 4+ moram da probam na ovaj mec :
50min 1:0 Atvidaberg - Helsingborg 2 @ 5,24
Domacim ne treba, dok helsingborg mora dobiti ako misli da bude u top 3, trenutno su 3. na tabeli, ali ako kiksaju AIK ih preskace , a ovo je 27. kolo, sto znaci da imamo jos 3 kola racunajuci ovo ..
EDIT : crveni karton helsingborg , penal i 2:0 vodi atvidaberg , lose -.-
50min 1:0 Atvidaberg - Helsingborg 2 @ 5,24
Domacim ne treba, dok helsingborg mora dobiti ako misli da bude u top 3, trenutno su 3. na tabeli, ali ako kiksaju AIK ih preskace , a ovo je 27. kolo, sto znaci da imamo jos 3 kola racunajuci ovo ..
EDIT : crveni karton helsingborg , penal i 2:0 vodi atvidaberg , lose -.-
Zadnja izmjena: HaHu1x2, dana/u 20 okt 2013, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
B-I-R !
HSV-STUTTGART 1-2 HT
jučer je bio prelaz u prvoj ligi Bayern-Mainz 2/1 pa zašto ne bi i danas ovdje bio prelaz, od jutra sam gledao ovaj par i čekao sam kraj pol. pa ću probati na liveu odigrati na pobjedu Hamburga
HSV 1 5.75
ako neko ima u ponudi neka proba sa okladom da će biti penal i crveni karton jer sumnjiva mi je utakmica pa očekujem u nastavku puno bolju igru domaćina, penal i crveni karton i na kraju pobjedu domaćina
jučer je bio prelaz u prvoj ligi Bayern-Mainz 2/1 pa zašto ne bi i danas ovdje bio prelaz, od jutra sam gledao ovaj par i čekao sam kraj pol. pa ću probati na liveu odigrati na pobjedu Hamburga
HSV 1 5.75
ako neko ima u ponudi neka proba sa okladom da će biti penal i crveni karton jer sumnjiva mi je utakmica pa očekujem u nastavku puno bolju igru domaćina, penal i crveni karton i na kraju pobjedu domaćina
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 20 okt 2013, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
zgmiky ti si tamo stavio hsv daje 4+ gola i sad ocekujes da ce doci, ne forsiraj toliko -.-zgmiky je napisao/la:HSV-STUTTGART 1-2 HT
HSV 1 5.75
B-I-R !
kakvo forsiranje? samo pišem i igram što mislim da će biti, jbg puno puta se zahebem ko i svi, pa i ti si forsirao hassea pa pušing, jbg ako si ljut pto si popušio ne moraš okolo dijeliti pravdu i savjete ljudima ok?HaHu1x2 je napisao/la:zgmiky ti si tamo stavio hsv daje 4+ gola i sad ocekujes da ce doci, ne forsiraj toliko -.-zgmiky je napisao/la:HSV-STUTTGART 1-2 HT
HSV 1 5.75
Iako imam 2 na Stuttgart čini mi se da je HSV bolji. Imali su dosta prilika ali ne znaju iskoristiti. Štutgart je isto tako pred kraj stisnuo.. Tako da će biti golova do kraja sigurno, to bi se trebalo igrati..zgmiky je napisao/la:HSV-STUTTGART 1-2 HT
HSV 1 5.75
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ma gdje bolji hsv, sta ti gledas, evo 3:3 , 2 gola zabili hsv na ispade odbrane, stuttgart je zasluzio pobjedu ili remi, ali sad ko da gledam doci ce 1 jer su 3 puta vodili, a ovi izjednacavali ..FaraonTM je napisao/la:Iako imam 2 na Stuttgart čini mi se da je HSV bolji. Imali su dosta prilika ali ne znaju iskoristiti. Štutgart je isto tako pred kraj stisnuo.. Tako da će biti golova do kraja sigurno, to bi se trebalo igrati..zgmiky je napisao/la:HSV-STUTTGART 1-2 HT
HSV 1 5.75
kad je bilo 2:2 ja stavio ibisevic sljedeci gol kv 7 bila a onaj mu je sa noge skinu
B-I-R !
Ja sam govorio za prvo poluvrijeme, pogledaj statistiku i sve će ti se samo kazati.HaHu1x2 je napisao/la:ma gdje bolji hsv, sta ti gledas, evo 3:3 , 2 gola zabili hsv na ispade odbrane, stuttgart je zasluzio pobjedu ili remi, ali sad ko da gledam doci ce 1 jer su 3 puta vodili, a ovi izjednacavali ..FaraonTM je napisao/la:Iako imam 2 na Stuttgart čini mi se da je HSV bolji. Imali su dosta prilika ali ne znaju iskoristiti. Štutgart je isto tako pred kraj stisnuo.. Tako da će biti golova do kraja sigurno, to bi se trebalo igrati..zgmiky je napisao/la:HSV-STUTTGART 1-2 HT
HSV 1 5.75
kad je bilo 2:2 ja stavio ibisevic sljedeci gol kv 7 bila a onaj mu je sa noge skinu
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
kume kontas ti da nekad statistika ama bas nista ne znaci, eno barsi posjed 70% svaka tekma pa igraju x sa osasunom.
pogledaj juve statistiku, suteve, bili bolji pa ispuse 4:2 -.-
crveni dosao ..
crveni dosao ..
B-I-R !
Ma ja ti kažem statistika udaraca i udaraca na gol. Još je Štutgart pred kraj imao crveni. Sigurno su oni zadovoljniji bodom nego HSV.HaHu1x2 je napisao/la:kume kontas ti da nekad statistika ama bas nista ne znaci, eno barsi posjed 70% svaka tekma pa igraju x sa osasunom.
crveni dosao ..
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ja ti garantujem da nisu, sta su imali crveni zadnjih pet minutaFaraonTM je napisao/la:Ma ja ti kažem statistika udaraca i udaraca na gol. Još je Štutgart pred kraj imao crveni. Sigurno su oni zadovoljniji bodom nego HSV.HaHu1x2 je napisao/la:kume kontas ti da nekad statistika ama bas nista ne znaci, eno barsi posjed 70% svaka tekma pa igraju x sa osasunom.
crveni dosao ..
ja ti kazem statistika udaraca na gol mec Fiorentina - Juventus, juventus bio bolji , fiorentina dobila 4:2
Oj barse mrtve imaju 1 razlike i napad im tek pocinje, 15sec do kraja i izgube loptu i poluvrijeme zavrsi X a ja igrao p2 kad je bilo 14:13 kv 2.78 bila -.-
B-I-R !
Juventus bio bolji za jedan šut u okvir, a HSV za 6 šuteva u okvir gola.. velika je to razlika.. Ali nebitno sad ko me je poslušao taj je i dobioHaHu1x2 je napisao/la:ja ti garantujem da nisu, sta su imali crveni zadnjih pet minutaFaraonTM je napisao/la:Ma ja ti kažem statistika udaraca i udaraca na gol. Još je Štutgart pred kraj imao crveni. Sigurno su oni zadovoljniji bodom nego HSV.HaHu1x2 je napisao/la:kume kontas ti da nekad statistika ama bas nista ne znaci, eno barsi posjed 70% svaka tekma pa igraju x sa osasunom.
crveni dosao ..
ja ti kazem statistika udaraca na gol mec Fiorentina - Juventus, juventus bio bolji , fiorentina dobila 4:2
Oj barse mrtve imaju 1 razlike i napad im tek pocinje, 15sec do kraja i izgube loptu i poluvrijeme zavrsi X a ja igrao p2 kad je bilo 14:13 kv 2.78 bila -.-
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Betis-Elche (1:2) 65' minut - 1 @5,00
ja sam sada na veci ulog odigrao da ce pasti bar jos jedan gol kvota 1,48,idemoooEdinho992 je napisao/la:Betis-Elche (1:2) 65' minut - 1 @5,00
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- masteRofPoker
- Kontakt:
Evo gledao sam Panatu prvo poluvrijeme i nakon sto su primili gol imaju totalnu dominaciju pa eto moze se probatai :
Panata - Panthrakikos 1 @ 4.0
Panata - Panthrakikos 1X @1.6
sljedeći gol Panata @1.6
Sretno.
Panata - Panthrakikos 1 @ 4.0
Panata - Panthrakikos 1X @1.6
sljedeći gol Panata @1.6
Sretno.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
to će završiti 2-2 gol u 87astra1922 je napisao/la:ja sam sada na veci ulog odigrao da ce pasti bar jos jedan gol kvota 1,48,idemoooEdinho992 je napisao/la:Betis-Elche (1:2) 65' minut - 1 @5,00
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.