Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
"Sretan sam zbog njega i BiH. On je malo umoran, ali za BiH i za njega je to jako važno", rekao je Čileanac, dodavši: "Nadam se da ćemo vidjeti najbolje od njega u ostatku sezone", zaključio je Pellegrini.
budući da je umoran, danas vjerovatno klupa ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Klupa bi njemu bila i da nije "umoran". Negredo je odigrao fantastično protiv Evertona, Aguero isto tako. Uvijek se može naslututi ko igra a ko ne, barem kod napadača. Recimo Negredo danas do 70-e ne zabije, Džeko ulazi i narednu utakmicu je starterJTS je napisao/la:"Sretan sam zbog njega i BiH. On je malo umoran, ali za BiH i za njega je to jako važno", rekao je Čileanac, dodavši: "Nadam se da ćemo vidjeti najbolje od njega u ostatku sezone", zaključio je Pellegrini.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Boli Dzeku ona stvar za City.On je svoje ostvario a to su 2 titule najbolji strjelac svih vremena BiH i ode u Brazil.Tek sad nece zapinjat.
- fudbalerXL
- Kontakt:
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 65789.html" onclick="window.open(this.href);return false;
On jeste klasa ali mu je bolje bit 1 napadač u Romi, Interu, Dortmudnu neko 3/4 u City-u za sličnu lovu, zbog SVEGA. A kad si več spomenu Mandžukića on je bio Džekina zamjena a sad su tu negdje, a i da nisu boli Mandžu ****. On je igrao FINALE LIGE prvaka i dao gol. 80 % tekmi je bio starter. Ove godine če opet najmanje polufinale L.P. + prvak Njemačke. Džeko je imao priliku Bayern je htio njega prije, nudio mu više para nego Mandži + klubovi su se več bili dogovorili za 20 mil. odštetu. BIlo je u vjestima SPORT 1 ( to je 95 % sigurno ), želiš dokaz
http://sportsport.ba/ino_fudbal/bayern- ... nhen/81372" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 65789.html" onclick="window.open(this.href);return false; ( klikni News Bayern mit Dzeko einig )
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ribery- ... osao/81902" onclick="window.open(this.href);return false;
Ove godine je propustio Napoli. Tottenham i Chelsea. Za 2 godine neče moči ni u Inter, Romu, Dortmund ako ovako nastavi.
To nije 100 mil. Ibrahimović je kupljen od Barce za 76 mil. ( 45 mil. + Eto ) a sada vrijedi oko 25 mil. ( zbog 32 god i OGROMNIH primanja ). Džeko je kupljen za 32 mil. eur i City bi ga prodao za oko 20 mil. eur., ko što su prodali Teveza Juventusu za okruglo 10 mil. eur. ove godine. Znaci Maicon nije dobar igrač za 4,5 mil. ? Pjanić nije odličan igrač za 9 mil ? / To su cijene za koliko su kupljeni oni, da mi ne uleti opet neki padobranac, ne njihova sadašnja vrijednost /Gdje to piše da Roma treba 5 igrača po 20 mil. eur ? TO je totalno pretjeravanje. Roma treba Džeku za 20 mil. i 3 igrača za zajedno oko 30 mil. TO je više nego dovoljno. Znači 50 mil ne 100 mil. To je velika razlika. I DA Roma ima te pare, posebno sa Ligom prvaka, zbog koje če se svakako pojačat.Mozambik je napisao/la:Za evropsku Romu treba Dzeko i jos tri dobra igraca a to je 100 miliona, treba namaknut tu lovu, plus ostali da ostanu, imaju dobrog trenera, znaci fali im 4 igraca dobra i da se bore za Skudeto i da budu ozbiljni u LP a to kao sto rekoh kosta, Roma to nema, niti ce imati u buducnosti i tu se sva prica zavrsava.
Dzeko je igarc koji je osvojio Bundesligu, EPL, FA kup, najbolji strijelac i igrac bundes lige, najbolji strijelac svog tima u EPL, iako je igrao na kapaljku, kosta 30 mil. On je klasa, i tu sva prica zavrsava, budimo sretni sto imamo igraca vrhunske klase i jos pritom gromadu od covjeka, neki ga porede sa Mandzukicem koji mu je peskire donosio i toplu vodu da se umije poslije treninga, budite ozbiljni moli vas.
On jeste klasa ali mu je bolje bit 1 napadač u Romi, Interu, Dortmudnu neko 3/4 u City-u za sličnu lovu, zbog SVEGA. A kad si več spomenu Mandžukića on je bio Džekina zamjena a sad su tu negdje, a i da nisu boli Mandžu ****. On je igrao FINALE LIGE prvaka i dao gol. 80 % tekmi je bio starter. Ove godine če opet najmanje polufinale L.P. + prvak Njemačke. Džeko je imao priliku Bayern je htio njega prije, nudio mu više para nego Mandži + klubovi su se več bili dogovorili za 20 mil. odštetu. BIlo je u vjestima SPORT 1 ( to je 95 % sigurno ), želiš dokaz
http://sportsport.ba/ino_fudbal/bayern- ... nhen/81372" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 65789.html" onclick="window.open(this.href);return false; ( klikni News Bayern mit Dzeko einig )
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ribery- ... osao/81902" onclick="window.open(this.href);return false;
Ove godine je propustio Napoli. Tottenham i Chelsea. Za 2 godine neče moči ni u Inter, Romu, Dortmund ako ovako nastavi.
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 19 okt 2013, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
- fudbalerXL
- Kontakt:
Oče oče kako da ne. Vidjet če najbolje od njega protiv 3 - če razrednih klubova, u liga kupu i kao zamjena zadnjih 20 min. Čileanac zna jako dobro, da bolju zamjenu neče nači na svijetu i zato je Džeki jako zahvalan. Da bi to pokazao daje mu ko fol par utakmica na početku sezone. Još če mu dat 1,2 kao starteru i to je sve. Onda sljedi klupa. I DA žalit čete vi za Mancinijem koji je bar rotiro ovaj vjerovatno neče toliko. Več je naznačio da on ZNA da je za ekipu bolje imat standardnih 11 i manje rotirat. Živi bili pa vidjeli.FaraonTM je napisao/la:Klupa bi njemu bila i da nije "umoran". Negredo je odigrao fantastično protiv Evertona, Aguero isto tako. Uvijek se može naslututi ko igra a ko ne, barem kod napadača. Recimo Negredo danas do 70-e ne zabije, Džeko ulazi i narednu utakmicu je starterJTS je napisao/la:"Sretan sam zbog njega i BiH. On je malo umoran, ali za BiH i za njega je to jako važno", rekao je Čileanac, dodavši: "Nadam se da ćemo vidjeti najbolje od njega u ostatku sezone", zaključio je Pellegrini.
Dzeko igro ili neigro istio je...sad lagano do BRAZILA...KARIJERA NA KOJOJ CE MU POZAVIDIT MNOGI 

- Cautinho
- Kontakt:
Mislim da odmara danas,Negredo je isto tako igrao za Spaniju,pa bi i on mogao odmarati,ja sam za duo Aguero-Jovetic.
Keep walking.
Ako ne pocne danas, pocinje protiv CSKA u Ligi Prvaka.
Svejedno.
City u 11 dana igra 4 utakmice. West Ham, CSKA, Chelsea i Newcastle a i kasnije ce igrati puno. Ukupno 7 utakmica u 20ak dana. Nema zime za Edina.
Svejedno.
City u 11 dana igra 4 utakmice. West Ham, CSKA, Chelsea i Newcastle a i kasnije ce igrati puno. Ukupno 7 utakmica u 20ak dana. Nema zime za Edina.
pa igrao je i jovetic, svi su igrali, sad ih treba na klupu sve ..Cautinho je napisao/la:Mislim da odmara danas,Negredo je isto tako igrao za Spaniju,pa bi i on mogao odmarati,ja sam za duo Aguero-Jovetic.

Mogo bi negredo odmarat...edin-brazil...joj
jest mi drago

Klupa
Manchester City FC @MCFC
TEAM NEWS: Hart, Richards, Garcia, Nastasic, Clichy, Nasri, Fernandinho, Toure (C), Silva, Aguero Negredo
TEAM NEWS: Hart, Richards, Garcia, Nastasic, Clichy, Nasri, Fernandinho, Toure (C), Silva, Aguero Negredo
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- fudbalerXL
- Kontakt:
Garcia ispred Lescota jedino neočekivano. VIdjet čete danas kakve če greške Garcia pravit. Lescot je igračina i čišti stoper, jedino je malo spor. Garcia je najslabija ( SPA ) karika. Niti je ofanzivni niti defanzivni veznjak kako treba a još manje je stoper. Ovdje se vidi ŠPA/ARG lobi. Nevjerovatno da mu jedan Garcia igra ispred Lescota ( povpremeni eng. reprezentativac - stoper )?? van pameti !!AjsKjub je napisao/la:Manchester City FC @MCFC
* Da hoče ispušit a Džeko da postigne gol. Džeko da je pametan nebi ni igro liga kup utakmicu ( Newcaslte ) ko ih ****. Da stvori veči pritiska na ekipu, trenera ( manjak mogučnosti rotacije unutar tima - previše igrača ).
Nek se ugleda malo na ovog, kako čovo igra sa 32 god. Ako bude zamjena u Rusiji i protiv Chelsea. Nek jim **** mamicu. Još 10 dana i sve če se znati. Kakve planove ima Pellegrini sa njim.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 19 okt 2013, 19:25, ukupno mijenjano 5 puta.
- alan_kardec
- Kontakt:
čekaj, ovo im Garcia igra CB?
niđe veze.

niđe veze.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Palite linkove Edo se zagrijava jos malo pa ulazi 

- HazardEden
- Kontakt:
Prokuh'o na zagrijavanju, pa Milner udjerobijas_Ri je napisao/la:Palite linkove Edo se zagrijava jos malo pa ulazi

- zlatan.edvin
- Kontakt:
Na kraju prvog dijela sezone ili na posudbu ili odlazak iz MC, pred Brazil treba nam Edin sa puno minuta u igri, ovaj Pelegrini pokazuje da može biti smiješniji i gori od Mancinija.
-
- Kontakt:
http://www.mcfc.co.uk/citytv/Features/2 ... de-City-95" onclick="window.open(this.href);return false;
9 minuta pocinje
9 minuta pocinje
Džeko će da sjedi gdje jeste. Nikud on ne mrda.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.