imamo tekst,mislim da ide, ovako nesto:ahmic je napisao/la:Gotivno,jos da imamo tekst himne pa je tu prisit
ZEMLJO TISUCLJETNA,NA VJERNOST TI SE KUNEMMM...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
imamo tekst,mislim da ide, ovako nesto:ahmic je napisao/la:Gotivno,jos da imamo tekst himne pa je tu prisit
Ma sve izbrizi i kakva pozadna, najbolje od cijelo dresa napraviti zastavu i caoHase10 je napisao/la:Dobar taj zlatni, samo izbrisi ta slova i probaj nekako ubaciti bh zastavu u pozadini malo mozda fadeout efekt
barem ne vise ko vrece kakveAlenHalilovic je napisao/la:Ma sve izbrizi i kakva pozadna, najbolje od cijelo dresa napraviti zastavu i caoHase10 je napisao/la:Dobar taj zlatni, samo izbrisi ta slova i probaj nekako ubaciti bh zastavu u pozadini malo mozda fadeout efekt![]()
Ovo je definitvno najbolje kao "historijsko izadnje", "jubelarni" za prvi plasman na SP. I na desnoj strani sva imena igraca koji su igrali u kvalifikacijama ili koji ce igrati u Brazilu.NKMramor je napisao/la:Evo taj zlatni malo bolje odrađen u Photoshopu
Ma zuta kakva zlatna da nam dres lici na jednu jedinu daystonsku zastavu ili ukrajinsku. Mislim zasto uopste mijenjati dres i sponzora, samo sve preuzet o ragbijasaDonnie Darko je napisao/la:Ovo sa zlatnom bi puno bolje izgledalo na plavom dresu. I bez imena igraca.
joj dresova..ko goblenAlenHalilovic je napisao/la:Ma sve izbrizi i kakva pozadna, najbolje od cijelo dresa napraviti zastavu i caoHase10 je napisao/la:Dobar taj zlatni, samo izbrisi ta slova i probaj nekako ubaciti bh zastavu u pozadini malo mozda fadeout efekt![]()
kakav god da bude nece nam valjati,ali ce biti najljepsiGoalgetter je napisao/la:Joj kojih prijedloga sve![]()
Ne bi bio u kozi Begicu, i dizajnerima Adidasa, Nike ili vec koga dobijemo, ako se dresovi ne budu svidjali navijacima
Jos se taj nije rodio, koji bi ovim nasim selektorima i dizajnerima ugodioDajdza je napisao/la:kakav god da bude nece nam valjati,ali ce biti najljepsiGoalgetter je napisao/la:Joj kojih prijedloga sve![]()
Ne bi bio u kozi Begicu, i dizajnerima Adidasa, Nike ili vec koga dobijemo, ako se dresovi ne budu svidjali navijacima![]()
![]()
pazi ovoga dole lijevoOtelo je napisao/la:Kad nam adidas ove spuca:
mislim da je bio sarkastičan .. (?)AlenHalilovic je napisao/la:Ma zuta kakva zlatna da nam dres lici na jednu jedinu daystonsku zastavu ili ukrajinsku. Mislim zasto uopste mijenjati dres i sponzora, samo sve preuzet o ragbijasaDonnie Darko je napisao/la:Ovo sa zlatnom bi puno bolje izgledalo na plavom dresu. I bez imena igraca.
Onaj gornji dres bi trebao biti posebno izdanje. A ako zelis nositi vartu idi na pijacu tamo imas svakavih u plavo-zutom.
A ovo ako bi se nesto radili onda bi se trebali pisati imena igraca.
Nakon prvi rijecenice, nisam vise ni dalje cito hahaviKK je napisao/la:mislim da je bio sarkastičan .. (?)AlenHalilovic je napisao/la:Ma zuta kakva zlatna da nam dres lici na jednu jedinu daystonsku zastavu ili ukrajinsku. Mislim zasto uopste mijenjati dres i sponzora, samo sve preuzet o ragbijasaDonnie Darko je napisao/la:Ovo sa zlatnom bi puno bolje izgledalo na plavom dresu. I bez imena igraca.
Onaj gornji dres bi trebao biti posebno izdanje. A ako zelis nositi vartu idi na pijacu tamo imas svakavih u plavo-zutom.
A ovo ako bi se nesto radili onda bi se trebali pisati imena igraca.
Šta je riječenica ?AlenHalilovic je napisao/la: Nakon prvi rijecenice, nisam vise ni dalje cito haha
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Imperator98, zikerrz21 i 20 gostiju.