Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Greivis
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Greivis » 19 okt 2013, 20:05

Koja dominacija. Trenutno je Arsenal najjaca ekipa na svijetu, bez ikakve dileme.
Steta samo sto me Southampton obori. Pa ljudi propali United ne mogu da dobiju. :x
Saurman je napisao/la: Dobro sigurno ne umanjujem učinak i Ramseya koji je uz Ozila ključni igrač ove sezone.
Ramsey je ubjedljivo najbolji igrac Arsenala trenutno. Ozil i ostali tek poslije dolaze.
rio_Ferdy88 je napisao/la: Ramseya ko hebe, ipak on nije Švabo, pa ćemo njega zanemariti :mrgreen:
Nije ni Ozil Svabo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 okt 2013, 20:06

Greivis je napisao/la: Nije ni Ozil Svabo.
Jest zato Ivica Osim 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 19 okt 2013, 20:07

slika

Nemoj Gera ponovo price o najboljem timu na svijetu nakacices nam kobasicare necemo ih se rijesiti 3 dana! :mrgreen: :mrgreen:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 19 okt 2013, 20:11

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Greivis je napisao/la: Nije ni Ozil Svabo.
Jest zato Ivica Osim 8-)
:mrgreen:
Inace, Ozila malo manje cijenim upravo zbog toga sto je odlucio da igra za tudju domovinu. Trebao se ugledati na Sahina il Rusioca.
Gunner4 je napisao/la: Nemoj Gera ponovo price o najboljem timu na svijetu nakacices nam kobasicare necemo ih se rijesiti 3 dana! :mrgreen: :mrgreen:
Neka Saurman je zanimljiv. Ostali su zato smorovi, moram priznati. :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 19 okt 2013, 20:25

IMAL KO JACI?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 okt 2013, 20:27

Ozil je treci igrac u Arsenalu trenutno. Ramsey pa Giroud pa Ozil. I sad to nije losa stvar, naprotiv, samo su ova dvojcia do sad mnogo vise pokazali. Ozil jos ima da se privikne na EPl, tako da njegovo najbolje ocekujem tek slijedece godine.

Giroud ne daje golove, ali kako igra ne mora ih ni davati. Pokazao ostalim igracima kako se centrira. Sad bih prozvao neke ljude koji su rekli da on nije dovoljna kvaliteta za titule, ali pobjeda je, slavimo pa necu.
Celik!3,2,2.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 19 okt 2013, 21:06

nakon 8 kola već se govori o tituli :? o tituli će se moći govoriti početkom nove godine kad će se iskrastilizirati pretedanti za titulu.šta ako sljedeći mjesec kad imamo ultra težak raspored neuzmemo niti jednu pobjedu ? ide se grlom u jagode kao kakva **** djeca .igra je tu ali kako će izgledati protiv top ekipa,to tek treba vidit,a i mnogo će ovisiti o ozljedama

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 19 okt 2013, 21:16

Koji je lik ovaj simen, namjerno pili naopako samo da bi ako krene po zlu mogo doc i rec kako je on bio u pravu, kako smo se mi zaletili itd itd. Srao je po kome je stigo u prelaznom roku, ne dovodi se ovaj, ne dovodi onaj, o nekom mrtvom prosjeku. Dovede se Mesut, ekipa igra fino, frajer se usuti s te strane i sad pocne srat o nekim glupostima vezano za titulu. Sta je sljedece Bgt, kako vise ne skontas da si dosadan ko proljev.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 okt 2013, 21:18

Ja nisam vidio igraca da je ovako napredovao od jedne sezone do druge kao Ramiz.

Velski Zidan fakat.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 19 okt 2013, 21:24

bega_afc je napisao/la:Koji je lik ovaj simen, namjerno pili naopako samo da bi ako krene po zlu mogo doc i rec kako je on bio u pravu, kako smo se mi zaletili itd itd. Srao je po kome je stigo u prelaznom roku, ne dovodi se ovaj, ne dovodi onaj, o nekom mrtvom prosjeku. Dovede se Mesut, ekipa igra fino, frajer se usuti s te strane i sad pocne srat o nekim glupostima vezano za titulu. Sta je sljedece Bgt, kako vise ne skontas da si dosadan ko proljev.
koga smo to velikog pobjedili da bi se ovoliko bahatili,kad krene niz s pravim ekipama onda ćemo moći reći kolko smo jaki,ili se ekipa uspoređuje s onom ih 2004 :lol: cirkus totalni,ona je ekipa pravi balans u obrani i napadu,ona obrana i golman su doktori za ove današnje,a da ne govorim o vieri kojeg nema ova ekipa,najbliži mu je u ovoj ekipi flamini ali fali tu jedna kmica defanzivno još za tekme protiv top ekipa,prvenstvo traje 38 kola a ne 10

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 okt 2013, 21:32

Titule se ne osvajaju na velikim ekipama, vec na malim. Velikih je 5-6(4 bez Arsenala) dakle nekih 30-ak bodova u igri, a ovamo je 90.
Celik!3,2,2.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 19 okt 2013, 21:34

Ko se to bolan bahati, ko spominje titulu?? Ako ljudi napisu da je akcija vrhunska, da ekipa igra lijepo, to bi sad trebalo znacit da se mi kur.cimo, pretendujemo na titulu il opet nesto trece?? To sto ti zamisljas u svojoj glavi i sto tako protumacis to je do tebe, a niko od ozbiljnijih gunnera nije izjavio niti ce izjavit neku glupost vezanu za titulu nakon 8. kola. Cak stavise, vise su ljudi koji nisu simpatizeri Arsenala poceli spominjat Arsenal kao potencijalnog konkurenta za vrh, procitaj par zadnjih stranica pojedinih tema pa ce ti se samo kazat i neces lupat bezze.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

tornado2009
Kontakt:

Post Postao/la tornado2009 » 19 okt 2013, 21:35

normalno da je cirkus, jer se tad igrao potpuno drugaciji fudbal od ovog danas. ne znam koja budala moze porediti ovaj tim sa onim, jedino po trofejima ga mozemo poredit. krenuvsi od formacija pa nadalje nista nije isto ;) .

a ti seamane si serator evo da ti i ja kazem. prvo prizivas baksuzluk sa sljedecim mjesecem te da necemo nijednu pobijedit. drugo eto pobijedili smo taj napoli koje smatraju vrh ekipom u evropi, pobijedili smo totenhem pobijedili smo city na pocetku sezone.
druga stvar ova ekipa zna sta hoce, i ima savrsen balans iskustva i mladosti.
treca stvar balans izmedju odbrane i napada gotovo da ne moze biti bolji jer svi rade za odbranu i svi rade za napad, u 90 minuta mora se desiti 10 minuta slabije igre svakoj ekipi na svijetu.
cetvrta stvar ova ekipa je zrela i takticki prilagodljiva. Primjer stokea, dobijamo ih njihovom igrom, primjer swansea dobijamo ih njihovom igrom, mnogo peglanja i bum akcija i gol.
i nije proslo samo tih yebenih 8 kola, nego se igrala 1 utakmica kupa, igrale se 2 utakmice u LP i uzevsi citavu predsezonu u obzir, donekle i ima smisla sva ta prica.
Nijedna al nijedna utakmica arsenala nije završena u njihovu korist na osnovu sreće, koja je usput normalan faktor u nogometu al eto bitno je napomenuti. sve utakmice smo objektivno bili bolji i uvijek se znalo sta se hoce. dal napas punom snagom dal pustit gas, igrat na kontre koje btw savrseno funkcionisu.
Dakle prilagodljiva dosta ekipa.
imamo preporodjenog ramzija koji i kada bi mu ponistili sve golove ima fantastican ucinak na terenu u vidu pasove oduzetih lopti, klizecih i td. Imamo girouda koji obavlja posao za trojicu u napadu i koji je uzasno dobar timski igrac. Jedini napadac na svijetu koji ce prije podvalit pas u stilu playmakera nego bezveze osutat.
imamo yebote Ozila, koji u svakom trenutku moze napravit prevagu na terenu protiv bilo koje ekipe na terenu.
i skontaj onda da su ostali Rosa wilshere Cazorla, podolski Chamberlaing walcott i td...

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 19 okt 2013, 21:43

zahvaljujem na komplimentima :lol: napoli za mene nije top ekipa,za mene u našoj ekipi fali tu 2-3 igrača,ali dobro kak vi hoćete,najbolje da nam daju trofej nakon 8 kola,još ćemo osvojiti i ligu prvaka jer smo najjača ekipa na svijetu kako kaže jedan kolega,na kraju sezone se broje mrtvi,nadam se da neće biti prevelikog razočarenja tada

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 okt 2013, 21:48

Kolega je rekao TRENUTNO, a to sto tebi ta rijec ne odgovara pa je i izostavljas ne znaci da nije recena. Arsenal i ne mora osvojiti nesto ove godine, polahko se jaca ekipa bez da se udara na finansijsku stabilnost, ali ne kontas ti to. Ti ces opet napisati ono sto mislis sta sam ja napisao, a ne sta je tacno napisano.
Celik!3,2,2.

tornado2009
Kontakt:

Post Postao/la tornado2009 » 19 okt 2013, 21:49

Seaman je napisao/la:zahvaljujem na komplimentima :lol: napoli za mene nije top ekipa,za mene u našoj ekipi fali tu 2-3 igrača,ali dobro kak vi hoćete,najbolje da nam daju trofej nakon 8 kola,još ćemo osvojiti i ligu prvaka jer smo najjača ekipa na svijetu kako kaže jedan kolega,na kraju sezone se broje mrtvi,nadam se da neće biti prevelikog razočarenja tada
eto wenger ne zna sta mu treba sta mu ne treba. covjek od kako je Ozila doveo spomenuo je jedno 16 miliona put da su mu u proslosti finansije bile problem za dovodjenje igraca i vec je objasnio plan kad se pravio stadion i sve oko njega da ce se klub morat odreci skupocjenih pojacanja i da ce se vise uzimat momci iz akademije i na to su svi pristali u klubu. I to svaki iole navijac arsenala zna. opet ti spominjes trofeje u kontekstu ko da su 3 stranice ispisane od strane topnika u smislu ovo je nasa sezone, molimo predajte nam pehar, ma najbolji smo zasto se uopste takmicmo. tako ljudi pomisle kad citaju tvoje postove. ti si hejter ba obicni. de budi normalan, uzivaj u igrama naseg nam najdrazeg kluba dok ovako igraju.
taj isti kolega nije rekao da smo najjaca ekipa na svijetu, procitaj dvaput al svaku rijec.
i to razoracrenje ti jedva cekas na kraju sezone, da bi samo dosao na ovu temu i rekao da si ti bio u pravu a izmedju jedno 45 put ubacio rijeci francuski pedofil

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 19 okt 2013, 21:52

normalno,to ću mu reći prvo,kritizirat ću do kraja sezone a oni neka me demantiraju pa osvoje ligu da budem zadoovoljan,a usput nek pedofil kupi još 3 nova igrača,tad ću biti malo zadovoljniji

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 okt 2013, 21:57

Bravo, treba ti dati medalju za glupost.
Celik!3,2,2.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 19 okt 2013, 22:08

Sjajna igra i danas. Bas kao sto neko rece titula se osvaja na malim utakmicama, ali necemo jos o tome. Sve u ekipi funkcionise savrseno i sada se pomalo brinem kako ce to izgledati kada se svi oporave, nesto ce se morati mjenjati, a ovako ide ko po loju.

Sada slijedi Dortmund i ocekujem pravu poslasticu za sve ljubitelje nogometa.

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 19 okt 2013, 22:13

najbolji igrac svijeta
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.