Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Nisam gledo tekmu.Jel se to fakat smijem nadati necemu u subotu? 

Sretno zmajevi!!
Ide na bolje.
Protiv Juventusa koji vjerovatno dolazi s 9 igraca iza lopte , vidjet cemo koliko su mastoviti.
mada bi tu i bod osigurao prvo mjesto
al ono nedvede,zalayeto i del piero
od kad Carlos zamjeni kopacke u poluvremenu prije 10 godina nema pobjede.
Protiv Juventusa koji vjerovatno dolazi s 9 igraca iza lopte , vidjet cemo koliko su mastoviti.
mada bi tu i bod osigurao prvo mjesto
al ono nedvede,zalayeto i del piero

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Konačno smo odigrali tekmu kako treba.Ovi što s njima igramo u subotu još uvijek to nisu uradili ove sezone.MARCELO je napisao/la:Nisam gledo tekmu.Jel se to fakat smijem nadati necemu u subotu?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Baš me zanima posjed ,yebiga 90 minuta smo napadali i garantujem barem 16,17 puta pucali prema golu.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
protiv koga ova Osasuna gubi bodove 

SPY je napisao/la:protiv koga ova Osasuna gubi bodove

Pogrešna tema.SPY je napisao/la:protiv koga ova Osasuna gubi bodove

Mogli smo tamo,al imam pametnijeg posla

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nezz gdje da napisem ovo ,al moram s nekim podijeliti
Nadjoh danas slucajno cenera u sobi i krenem u kladionicu s namjerom da ga uplatim na poseban tiket(osasuna 1x ,espanyol 1 i real 1) i naletim na druga i on mi predlozi da za te pare ipak odemo pojest sta kvalitetno,a ja bio gladan 

Sretno zmajevi!!
sad ga kvalitetno namlati,pare iz dzepa ti uzeoMARCELO je napisao/la:Nezz gdje da napisem ovo ,al moram s nekim podijelitiNadjoh danas slucajno cenera u sobi i krenem u kladionicu s namjerom da ga uplatim na poseban tiket(osasuna 1x ,espanyol 1 i real 1) i naletim na druga i on mi predlozi da za te pare ipak odemo pojest sta kvalitetno,a ja bio gladan

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kiks Barce,kiks Atletica.
Mi rutinski protiv Malage.
U iducem kolu odvalit Barcu.
Mi rutinski protiv Malage.
U iducem kolu odvalit Barcu.
Nastavlja tamo gdje je stao

Nemoj te me napadati odma,malo zajebancije

Nemoj te me napadati odma,malo zajebancije

Visca el Barça ! Mes que un club !
nisam gledo golove ,nije valjda ovo penal bio 
bgm alexis dobija opasnu konkurenciju

bgm alexis dobija opasnu konkurenciju

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
-
- Kontakt:
ko god je pogledao pola utakmice tothama prosle sezone nece se iznenadit
covjek koji je dobio hrpu zutih u epl a nijednom gotov' zbog prekrsaja. covjek kojem su dajvovi navika ko dobar dan bukvalno, i neko se cudi ovde zbog ovog dajva
Ako su suarez sancez buskec i raja dajveri bejl im je profesor
covjek koji je dobio hrpu zutih u epl a nijednom gotov' zbog prekrsaja. covjek kojem su dajvovi navika ko dobar dan bukvalno, i neko se cudi ovde zbog ovog dajva
ma znam da je dobio najvise zutih za simuliranje u zadnjih nekoliko godina od svih igraca u premier ligi.tornado2009 je napisao/la:ko god je pogledao pola utakmice tothama prosle sezone nece se iznenadit
njega,suareza i younga vjecito su optuzivali da previse simuliraju
jedna od reakcija novinara na njegove simulacijeGareth Bale reckons there is a witch hunt against him but he is talking nonsense, writes The Sunday People columnist Stan Collymore.
He believes that any contact at all from a defender gives him the right to go down, and that a foul has been committed.
I think that notion is totally wrong.
It is not natural to fall over so easily. He has learnt to go down as soon as he feels the slightest touch and it is taking away a key aspect of his game.
I know he wants to be just like Cristiano Ronaldo – but to begin diving like him is a step too far!
He should have the confidence to stay on his feet, as he can inflict damage as soon as he gets past his man. And it will make him an ever better player than he is today.
But will he ever realise that?
Bale is fooling himself if he believes he has no other option than to go to ground.
The Spurs man has earned five yellow cards for diving this season and needs to eradicate it from his game. I’m not sure why his manager stands for it
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
prokleti bale, otisao je u pogresni klub, ultimativni cilj je skupiti sve simulatore u barceloni
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ne mos' Madrid prenjet' u Barcelonu nikako.LenBias je napisao/la:prokleti bale, otisao je u pogresni klub, ultimativni cilj je skupiti sve simulatore u barceloni

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Mogu ti reći da si se stvarno potrudio da sahraniš gramatiku.
Nije da mi nije bio cilj.Arbeloa17 je napisao/la:Mogu ti reći da si se stvarno potrudio da sahraniš gramatiku.

Johnny b, how much there is to see
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.