Prvo dvoje koje stignu dobivaju sve placeno,ostali mogu kuci
SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Mozemo organizirat takmnicenje u plivanju preko Atlantskog okeana.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Treba napisati evo igraci izlaze iz busa al ono na slogove k'o sto kaze Spaho.I naravno staviti sliku Spahe.

1946

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako je ovo merak vidjetiOtelo je napisao/la:
![]()
![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Isprintao, i uokvirio u sobi 
Sto se tice BH busa za SP: staviti glavu Kolasinca od zada uz suho meso, i tako to, uz jos koju fotku koja dokazuje NESTO 
I ja razmisljam o tome.Goalgetter je napisao/la:Isprintao, i uokvirio u sobi
Bit ce to ludo ljeto.
Bern Stange: " Yebes mundijal na kojem Bosne nema " .Bosniacum Lilium je napisao/la:skupite kolekciju izjava Stangea i izaberite najbolju, jednostavno
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
" onclick="window.open(this.href);return false;
Da je ovo slusati u Brazilu...
Da je ovo slusati u Brazilu...
pi.
Znam da nije vezano za našu repku ali moram negdje postaviti ovo pitanje...
U koliko je sutra prenos izvlačenja parova baraža i na kojim kanalima? Ja sam gledao na txt-u BHT i HRT-a nema prenosa a pogotovo mi nije jasno zašto to HRT ne prenosi s obzirom da su oni u tom istom baražu
Hvala unaprijed na odgovoru
U koliko je sutra prenos izvlačenja parova baraža i na kojim kanalima? Ja sam gledao na txt-u BHT i HRT-a nema prenosa a pogotovo mi nije jasno zašto to HRT ne prenosi s obzirom da su oni u tom istom baražu
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sutra u 13:00, prenosi HRTV 2, eurosport ...Alucard je napisao/la:Znam da nije vezano za našu repku ali moram negdje postaviti ovo pitanje...
U koliko je sutra prenos izvlačenja parova baraža i na kojim kanalima? Ja sam gledao na txt-u BHT i HRT-a nema prenosa a pogotovo mi nije jasno zašto to HRT ne prenosi s obzirom da su oni u tom istom baražu![]()
Evo spisak:
http://liveonsat.com/los__FT_int_M_wc2014.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
kontam da će biti na fifinoj straniciAlucard je napisao/la:Znam da nije vezano za našu repku ali moram negdje postaviti ovo pitanje...
U koliko je sutra prenos izvlačenja parova baraža i na kojim kanalima? Ja sam gledao na txt-u BHT i HRT-a nema prenosa a pogotovo mi nije jasno zašto to HRT ne prenosi s obzirom da su oni u tom istom baražu![]()
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Sigurno ce biti stream na UEFA i FIFA stranici.
Moze li se na kladionici igrati prognoza para "Portugal - Island" ?
Moze li se na kladionici igrati prognoza para "Portugal - Island" ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Dobijaju besblatan'' prevoz'' u jednom pravcu....... iz Evrope.Otelo je napisao/la:Mozemo organizirat takmnicenje u plivanju preko Atlantskog okeana.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- inacefindecko
- Kontakt:
treba i štilića zvati, vidi se da nije loš..
što više kvalitetnih, a on je kvalitet!
EVO VELIDA NA BHT!
što više kvalitetnih, a on je kvalitet!
EVO VELIDA NA BHT!
Kakav Štilić, malo nam je tehničara - guzičara u ekipi.
Nama je potreban desni bek, njega ćemo dobiti sa povratkom Vranješa, u šta se svi nadamo, a može i jako dobro odigrati na poziciji štopera, što smo gledali cijele kvalifikacije do nesretne ozlijede. Potreban nam je lijevi bek, dobijamo ga skoro u Kolašincu. Potreban nam je defanzivni vezni i možda još jedan napadač.
Nama je potreban desni bek, njega ćemo dobiti sa povratkom Vranješa, u šta se svi nadamo, a može i jako dobro odigrati na poziciji štopera, što smo gledali cijele kvalifikacije do nesretne ozlijede. Potreban nam je lijevi bek, dobijamo ga skoro u Kolašincu. Potreban nam je defanzivni vezni i možda još jedan napadač.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
14:00hUnofficialpage je napisao/la:Sutra u 13:00, prenosi HRTV 2, eurosport ...Alucard je napisao/la:Znam da nije vezano za našu repku ali moram negdje postaviti ovo pitanje...
Evo spisak:
http://liveonsat.com/los__FT_int_M_wc2014.php" onclick="window.open(this.href);return false;
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Valjda bude kakav stream sutra, pošto BHT ne prenosi.
Volio bih ždrijeb pogledati. Biće jako interesantno pratiti po prvi put kao neutralni posmatrač.
Volio bih ždrijeb pogledati. Biće jako interesantno pratiti po prvi put kao neutralni posmatrač.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Naravno da ce biti prijenos, pa zar ste zadnja dva izvlacenja za baraz sjedili na usima?
Oba sam uzivo pratio na uefa.com.
U ovom drugom sam bio u školi. Izvlačenje počinje, čas matematikeGoalgetter je napisao/la:Naravno da ce biti prijenos, pa zar ste zadnja dva izvlacenja za baraz sjedili na usima?![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, Google Adsense [Bot], Proximic, tuzlanskinacin, Uknaac i 50 gostiju.