qurle je napisao/la:tettenham , St.Etienne , Hajduk i Betis10,78 kvota
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Po pravilu vikendom ne igram ništa prije 17,18h...previše mi je ovo utakmica.
Još nisam ni pogledao šta ima danas,nisam otvorio ponude.
Kasnije će se sastavljati nešto...i Hajduk mi miriše kao super par.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
E naftaši naftaši, ne idete više na moj list 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ma bitnije mi je bilo ubosti ova dva tt xDrob do bagro je napisao/la:qurle je napisao/la:tettenham , St.Etienne , Hajduk i Betis10,78 kvota
Malmo FF-Brommapojkarna / gost daje gol 1.85, over 2.5 1.55, over 3.5 2.45
odlična kvota na goste da će zabiti gol, u posljednje vrijeme igraju solidno i uzeli su 10 od mogućih 12 bodova u zadnje 4 utakmice tako da vjerujem da mogu dati gol domaćinu.
Uz ovo dobra kvota na overe golova a mislim da će doći...moguć i prelaz 2/1 ali to ne igram
odlična kvota na goste da će zabiti gol, u posljednje vrijeme igraju solidno i uzeli su 10 od mogućih 12 bodova u zadnje 4 utakmice tako da vjerujem da mogu dati gol domaćinu.
Uz ovo dobra kvota na overe golova a mislim da će doći...moguć i prelaz 2/1 ali to ne igram
Šta je ovo,ljudi moji
Cijela talijanska oba daju i 3+
Goteborg 0:0
Juve 2/1
Verona 2/1
Monaco X
K'lautern X

Cijela talijanska oba daju i 3+
Goteborg 0:0
Juve 2/1
Verona 2/1
Monaco X
K'lautern X
You'll never walk alone.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Postavi brate kada odigras. Svidaju mi se ti tvoji veliki ulozi.tepsija je napisao/la:Po pravilu vikendom ne igram ništa prije 17,18h...previše mi je ovo utakmica.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Aalesund-Stromsgodset 2 2.25, pk 2/2 3.85
Kortrijk-Club Brugge 2 2.25, pk 2/2 3.85
Kortrijk-Club Brugge 2 2.25, pk 2/2 3.85
U utorak će na San Siru u već sada tradicionalnom meču u posljednjih nekoliko sezona snage odmjeriti višestruki prvaci Evrope Milan i Barcelona.
Utamicu će suditi Felix Brych koji je u proteklih nekoliko dana u centru fudbalskog zbivanja. Nijemac je priznao fantomski pogodak Bayeru iz Leverkusena kada je lopta u gol ušla s vanjske strane mreže.
Utamicu će suditi Felix Brych koji je u proteklih nekoliko dana u centru fudbalskog zbivanja. Nijemac je priznao fantomski pogodak Bayeru iz Leverkusena kada je lopta u gol ušla s vanjske strane mreže.
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Nije čovjek kriv što je mreža nekvalitetnaHaHu1x2 je napisao/la:U utorak će na San Siru u već sada tradicionalnom meču u posljednjih nekoliko sezona snage odmjeriti višestruki prvaci Evrope Milan i Barcelona.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Hrv. Dragovoljac - Hajduk Split f+2 @3,30
Uvjeren sam u slavlje Hajduka večeras. Jučerašnjim kiksom dinama, današnja pobjeda smjestila bi ih na čelo ljestvice, a sumnjam da će Tudor i njegovi puleni to propustiti protiv slabašnog dragovoljca (koji je ove sezone došao iz 2. lige). Dobro je Igor posložio momčad, mladi su, snažni i igraju dosta napadački. Ima tu nekih rupa i minusa, al treba vremena da se iz NIČEGA napravi nešto! Na dobrom su putu da nakon 8 godina posta, ove godine osvoje prvenstvo! Kao i uvijek, očekuje ih glasna podrška Torcide koji u velikom broju idu na ovo gostovanje, a to su najavili još prije 4-5 dana, prije nego su znali da će dinamo izgubit od Splita! Mislim da pobjeda večeras nije upitna (x2 @1,20 - za one koji traže siguricu na tiketu) Ja osobno guram hendikep i imam velika očekivanja! NAPRID BILI!!!
Uvjeren sam u slavlje Hajduka večeras. Jučerašnjim kiksom dinama, današnja pobjeda smjestila bi ih na čelo ljestvice, a sumnjam da će Tudor i njegovi puleni to propustiti protiv slabašnog dragovoljca (koji je ove sezone došao iz 2. lige). Dobro je Igor posložio momčad, mladi su, snažni i igraju dosta napadački. Ima tu nekih rupa i minusa, al treba vremena da se iz NIČEGA napravi nešto! Na dobrom su putu da nakon 8 godina posta, ove godine osvoje prvenstvo! Kao i uvijek, očekuje ih glasna podrška Torcide koji u velikom broju idu na ovo gostovanje, a to su najavili još prije 4-5 dana, prije nego su znali da će dinamo izgubit od Splita! Mislim da pobjeda večeras nije upitna (x2 @1,20 - za one koji traže siguricu na tiketu) Ja osobno guram hendikep i imam velika očekivanja! NAPRID BILI!!!
U desetom selu živi Antuntun!
Volio bih da se Dinamo skine sa trona, ali ne bi bilo prvi put za Hajduka da kiksa kad se to od njega najmanje očekuje. I ja sam uvjeren u 2, ali eto ne treba se iznenaditi ni u suprotnom slučaju.bevanda4 je napisao/la:Hrv. Dragovoljac - Hajduk Split f+2 @3,30
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma znam sve vjeruj mi... Al eto, ako sad neću navijački uplatit, neću nikad!FaraonTM je napisao/la: Volio bih da se Dinamo skine sa trona, ali ne bi bilo prvi put za Hajduka da kiksa kad se to od njega najmanje očekuje. I ja sam uvjeren u 2, ali eto ne treba se iznenaditi ni u suprotnom slučaju.
Jednostavno traži da se odigra 2. Uzeo sam ih u singlu pa, što bude!
U desetom selu živi Antuntun!
Pošteno.bevanda4 je napisao/la:Ma znam sve vjeruj mi... Al eto, ako sad neću navijački uplatit, neću nikad!FaraonTM je napisao/la: Volio bih da se Dinamo skine sa trona, ali ne bi bilo prvi put za Hajduka da kiksa kad se to od njega najmanje očekuje. I ja sam uvjeren u 2, ali eto ne treba se iznenaditi ni u suprotnom slučaju.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
Kladionicaa
- Kontakt:
Hajduk ima veoma dobru ekipu ove sezone, ovdje sigurno uzima ! Ispratite bevandu slobodnobevanda4 je napisao/la:Ma znam sve vjeruj mi... Al eto, ako sad neću navijački uplatit, neću nikad!FaraonTM je napisao/la: Volio bih da se Dinamo skine sa trona, ali ne bi bilo prvi put za Hajduka da kiksa kad se to od njega najmanje očekuje. I ja sam uvjeren u 2, ali eto ne treba se iznenaditi ni u suprotnom slučaju.
Ispratilo se, pa da vidimo.bevanda4 je napisao/la:Hrv. Dragovoljac - Hajduk Split f+2 @3,30
Lyon,Gomis,Palacio na petaka.Zakopa me danas Standard totalno.Kontam se da li da odigram pm3 ili pm1 i naravno nije teško zaključiti šta sam izabrao.
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.
Odigrao sistem iz zezancije 10/20 na 3 KM,da se ima sta pratiti bezveze

U italiji nijedan X ovo kolo, a ostala jos jedna utakmica tako da bi mogao veceras doci 
Singl
Torino-Inter X 3.1
Singl
Torino-Inter X 3.1
Torino-Inter M. oba daju gol u 1.pol. 4.40
da se ima sutra za hokej
šale malo mislim da bi moglo ovo doći a lijepa kvota za probati
da se ima sutra za hokej
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.