znaci ako nema sarajevo,nemora ni dobojBuu je napisao/la:Sarajevo nema solidan stadion, sto bi Doboj![]()

znaci ako nema sarajevo,nemora ni dobojBuu je napisao/la:Sarajevo nema solidan stadion, sto bi Doboj![]()
zar te to cudi?wienultras je napisao/la:znaci ako nema sarajevo,nemora ni dobojBuu je napisao/la:Sarajevo nema solidan stadion, sto bi Doboj![]()
ma jok,postao sam imun,vec nemogu se cudom nacuditi zasto sve sto nije sarajevsko nemora ni postojatisamo_lijevo je napisao/la:zar te to cudi?wienultras je napisao/la:znaci ako nema sarajevo,nemora ni dobojBuu je napisao/la:Sarajevo nema solidan stadion, sto bi Doboj![]()
nije on to mislio bas ozbiljno.wienultras je napisao/la:
ma jok,postao sam imun,vec nemogu se cudom nacuditi zasto sve sto nije sarajevsko nemora ni postojati![]()
i onda se cude sto ih niko nemoze
Ta cifra od 400.000 stanovnika Sarajeva ne pije vode. Ako pominjes broj stanovnika onda moras reci koje Sarajevo. Jel' istocno il zapadno? Kada se uzme u obzir na podjeljenost grada onda je to manja cifra.najjacajezenica je napisao/la:zenica je za sarajevo selo? uuu sveca ti, grad od 200,000 ured je selo za grad od 400,000. bas si to pametno napiso, tuzla, banja luka, mostar i zenica su daleko od sela za sarajevo. znash, svi ovi gradovi su imali klubove koji su nastupali redovno u prvoj ligi jugoslavije, igrali sa zvezdom, partizanom, dinamom itd... svi ovi gradovi imaju sve sto i sarajevo (osim??? tramvaja mozda![]()
), i ovi gradovi imaju bolje stadione od sarajeva
daleko od sela, dok vitez jedan npr ima 25,000 stanovnika u vrh glave, tako da nekako ti i dodje kao selo za ze, tz, mo itd.... jedno naselje u ze ima vise stanovnika od cjele opstine vitez
![]()
ja negovorim protiv viteza u smislu da nezasluzuju stadion, nego da mi je mrsko kad vidim te seoske gradiche u premier ligi, dok se trenutno za ulazak u premier ligu bore jedna sloboda tz (treci/cetvrti najveci grad u bih, isto blizu 200,000 stanovnika) iska bugojno (takodje jedini klub pored zelje sarajeva celika veleza slobode i borca iz bih koji je igro u prvoj ligi jugoslavije, mada je mal grad al ipak ima historiju, od historije se ne zivi, al itekako historija pomaze ugledu, popularnosti itd jednog kluba) i jedinstvo bihac (bihac grad od nekih 50,000 stanovnika, sigurno u top 10 najvecih u bih)....
znaci nekako ko sto je new york city za sarajevo, sarajevo je za zenicu jel? pa zato reprezentacija igra u zenici komotno, a ne u sarajevu, ahahhaha. ljubomora je ****, definitivno najgluplji komentar na ovom forumu sto sam ikad prochito. zenica je selo za sarajevo, bem te traljava, opet da se ispravim, uopste mi nesmeta sto vitez gradi stadion, jednostavno mi smeta vidit te seoske gradiche u premier ligi, dok jedna sloboda iskra i jedinstvo igraju sugavu prvu ligu. uz ovih 7-8 glavnih vodecih klubova iz najvecih gradova, u nasoj premier ligi (koja bi trebala da broji 12 klubova, al to je sad druga tema) znaci ima prostora za 5-6 novijih klubova, koji nisu ni postojali za vrijeme jugoslavije npr (kao sto su siroki, te zrinjski...yebem ja njihove datume osnivanja tipa 1908 godina na zrinjskom grbu ako se ne varam? a proveo 80 godina ugashen hahahha, samo u nas to ima)... tako da ako ce jedan od tih novijih klubova iz manjih sredina bit vitez ma bujrum, kao mali gradich tik uz ze, uvjek ce mi bit drago kao gostovanje, nego npr jedan siroki koji je u pm daleko...
nego da se osvrnem na ovaj svoj post raniji, a ne ovaj glupi iznad koji nema veze niscim, a pogotovo s ovom temom, evo jedan od primjera tih stolica na jugu i sjeveru sto mi je zapo u oci, a slika je friska, za danasnje utakmice celik-zrinjski....ovo su te "roze" stolice sto bi volio da prefarbaju il zamjene vise nego hljeba se najest...kako bi stadion samo ljepsi bio kad bi stolice na jugu i sjeveru bile friske crvene, kao na zapadu i istoku.
[img]http://www.****.ba/uploads/slike/131019190359IMG_8688.JPG[/img]
evo na ovoj slici se vidi i razlika izmedju stolica boje na jugu i sjeveru, naspram ovih zapad/istok. cak mislim da su ove stolice sto su zamjenjene na ovoj slici, na sjevernoj trbini, sa istocne il zapadne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.