FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Mago
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Mago » 20 okt 2013, 22:39

Necu da psujem. Necu !

Imal vise tog Boga da nas jednom pogleda pa da dobijemo tekmu koju ne trebamo dobit ??? Pu jbem ti dan i utakmicu i Carrizza i Belloma i fudbal i loptu i sudiju i sve!!

U qrac :twisted:

Ovom malom brazilcu vise nikad ne treba dat da zaigra. Idiot napravi onako glup faul i sad jos ubacuje a nigdje nikog. Mrs jbo li ti Chelsea i Mourinho koji te poslo sve. **** jedno malo.
Zadnja izmjena: Mago, dana/u 20 okt 2013, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 okt 2013, 22:40

Pa ja ću se ranit.

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 20 okt 2013, 22:41

j.bem li ti sudija sve , sve sto imas

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 20 okt 2013, 22:43

:lol:

Das ist Inter.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 20 okt 2013, 22:43

SVAKA IM CAST PAZZA INTER JE BIO ZA MALO ...joj pa joj a i walace pravi naivan faul nek se dodaju okolo u p. ima joj..razocaran sam i PONOSAN
Zadnja izmjena: Scarpini, dana/u 20 okt 2013, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 okt 2013, 22:43

A jbmti srecu vise, da ti jbm.

Prvo ona utakmica u Trstu glupo izgubljeni bodovi i sad ova, i to jos ovaj smecar od Belloma zabije gol koji je triba zimus prec kod nas. Strasno.

Najtuznije na kraju sta sam samo Inter pa na tiketu :evil:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 20 okt 2013, 22:44

Pa J*** ti boga jel ovo moguce..

Kakve smo mi kurate srece to je nevjerovatno fuuuj

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 20 okt 2013, 22:45

Jbt nebo, i sunce i sudija i Walas glupi... Za ovu tekmu sam izgubio i ono malo živaca sto sam imao. Pa jbt jel ovo moguce, jel se događa ovo.. BOŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 20 okt 2013, 22:45

Joj kako mrzim ovo malo gvno Wallace. Jbem li ti sve debilno i onaj faul sto napravi. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Jbat cu sve Mazzarri dobijel ovo gvno jos minutu do kraja sezone. Mrs nazad u Chelsea jbo li ti Mourinho familiju defektnu.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 okt 2013, 22:49

Protiv Cagliarija 2 boda nesretno ispustili,ovdje 2 boda nesretno ispustili...s tim bodovima bi bili na diobi 2.mjesta.Ajde da su lošiji bili,al je*ena nesreća i eto.A i suci više u tri lepe nek idu,kako me živciraju sa ovim greškama pa i "najsitnijim" za faulove.I tako skoro svaku utakmicu.Ma jeb mater.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 okt 2013, 23:02

Jel ono uopće bio penal?Ja sam se odmah čudio šta je svirao jer mi se čini da je Handanović prvi bio na lopti,al nisam htio ništa govorit...
Da ne spominjemo to što je crveni dao...

Mislim,gotovo je,kbk sad,al zanima me čisto.Definitivno ovaj u žutom nije bio na nivou večeras.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 okt 2013, 23:07

PEnal je smijesan, prije je penal ono za nas. Handanovic uopce nije ima najmeru rusit ga a i prije je dosa do lopte. Crveni je presudio, da je bilo 11 na 11 citavu utakmicu siguran sam da bi dobili.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 okt 2013, 23:12

Splet nesretnih okolnosti večeras i protiv Cagliarija.Jedino nas je Roma nadigrala,iskontrirala iako niti u toj utakmici igra generalno nije bila loša.

1.Roma-24
2.Napoli-19
3.Juventus-19
4.Verona-16
5.Inter-15
6.Fiorentina-15
7.Atalanta-12
8.Milan-11

Bit će tu još svega.Roma će sigurno past u jednom trenutku,Veronu ne uzimam ozbiljno oko borbe za vrh...nakon 8 kola -4 od izravnog plasmana u LP...ovako na prvi pogled uopće nije bajno,ali bit će tu još svega i svačega.

Jel Verona iduće kolo?

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 20 okt 2013, 23:15

Kad bi se pogledao samo konačan rezultat i vrijeme crvenog kartona, mislim da bi 90% raje reklo da smo dobro prošli. Ovako se ne mogu oteti dojmu da smo ih imali. Taktički, ne igrom, al' smo ih imali. Mazzari iz krajnosti u krajnost, al' valjda tako treba kod nas. Penal bio, jbg, mora se to priznat'. Za crvenog i nisam baš siguran, al' nije imao izbora kad je već penal dosudio.. Inače katastrofalan sudija večeras, iako ne volim komentarisati suđenje.
S druge strane mora se priznati i to da su ljudi bili bolji. Imali su više od igre, bolje šanse, međutim šta je tu je.
Šteta za izgubljene bodove, na ovakav način i u ovo vrijeme.. Ako ništa nisu se ni Napoli, Juve odvojili, tako da ostaje to na svom, al' opet je velika šteta za ova, usudit' ću se pa reći, više od 3 večerašnja boda.
Željezničar za život cijeli!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 okt 2013, 23:16

Tritolone je napisao/la:PEnal je smijesan, prije je penal ono za nas. Handanovic uopce nije ima najmeru rusit ga a i prije je dosa do lopte. Crveni je presudio, da je bilo 11 na 11 citavu utakmicu siguran sam da bi dobili.
Malo objektivnosti nebi škodilo. Penal je čist kao suza,a nije morao dati crveni. Iskreno, meni nikad nije jasno zašto sudije nekad kod penala dadnu žuti, nekad crveni a zna se desiti da uopšte ne dadne karton :?
Il Club più titolato al mondo!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 20 okt 2013, 23:18

Kako mislis da ce Roma pasti?

Mozda par neocekivanih rezultata, ali ne vidim kako mogu ''pasti''. Svima se desi u toku jedne sezone nekoliko losih utakmica, ali Roma ima samo Seriju A i pucaju iz svega i svacega trenutno. Moze se desiti da u ovoj polusezoni odigraju 2-3 utakmice lose, i da tu prospu bodove, ali sam ubijedjen da ce se do kraja sezone boriti za titulu. Motivisani su, talentovani, gladni i takticki potkovani. Svi pravi sastojci za uspjesnu sezonu.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 okt 2013, 23:23

muxa je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:PEnal je smijesan, prije je penal ono za nas. Handanovic uopce nije ima najmeru rusit ga a i prije je dosa do lopte. Crveni je presudio, da je bilo 11 na 11 citavu utakmicu siguran sam da bi dobili.
Malo objektivnosti nebi škodilo. Penal je čist kao suza,a nije morao dati crveni. Iskreno, meni nikad nije jasno zašto sudije nekad kod penala dadnu žuti, nekad crveni a zna se desiti da uopšte ne dadne karton :?
Na usporenoj snimci se jasno vidi da Handanovic udara loptu pa tek onda Cercia (ili tko je vec bio tamo), zapravo vise lici da Cerci pokusava iznudit u onoj situaciji penal jer jednostavno do lopte nije moga doc. Ponavljam po meni je vise ona nasa situacija za penal. Vidit cemo sta moviola kaze sutra prekosutra. Mozda i grijesim ali to je moje misljenje.

Sudac je bio katastrofa danas, prvo onom igracu Torina daje zuti karton iako je pokranji sudac dopustio da uđe, onda Cambiassu daje zuti karton iako je ocito da Cerci simulira + hrpa prekrsaja koji to nisu. Amaterski...zapravo cijelo ovo kolo danas suđenje je bilo na razini HNL-a i ostalih kvazi liga.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 okt 2013, 23:25

L'Avvocato je napisao/la:Kako mislis da ce Roma pasti?

Mozda par neocekivanih rezultata, ali ne vidim kako mogu ''pasti''. Svima se desi u toku jedne sezone nekoliko losih utakmica, ali Roma ima samo Seriju A i pucaju iz svega i svacega trenutno. Moze se desiti da u ovoj polusezoni odigraju 2-3 utakmice lose, i da tu prospu bodove, ali sam ubijedjen da ce se do kraja sezone boriti za titulu. Motivisani su, talentovani, gladni i takticki potkovani. Svi pravi sastojci za uspjesnu sezonu.
Mislio sam da će povezat nekoliko loših utakmica ako/kad ih krenu ozljede jer i nemaju neki širok kadar po meni.Je da su do sada odlični i dobro je to Garcia posložio,ali još uvijek ne vjerujem da se mogu boriti za naslov do samog kraja.Samo je 8 kola prošlo i kao što rekoh bit će tu još svega do zime i do kraja sezone.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 okt 2013, 23:28

SiamoNoi je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:Kako mislis da ce Roma pasti?

Mislio sam da će povezat nekoliko loših utakmica ako/kad ih krenu ozljede jer i nemaju neki širok kadar po meni.Je da su do sada odlični i dobro je to Garcia posložio,ali još uvijek ne vjerujem da se mogu boriti za naslov do samog kraja.Samo je 8 kola prošlo i kao što rekoh bit će tu još svega do zime i do kraja sezone.
Oni sad imaju Udinese, njih ako dobiju nastavljaju odličnu seriju i slijedi im 3,4 lakše utakmice onda dolaze Fiorentina, Mi i Juventus u 4 kola. Ako tu uzmu 7 bodova, oni su 80% prvaci. Ostaje im samo da rutinski odrade drugi dio kao što Juve to radi zadnje dvije sezone.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 okt 2013, 23:37

Preoptimistično ako se mene pita.Upitno je kako će i te "lakše" utakmice odradit.Jednostavno mislim da ne mogu stalno u ovom tempu.A kad koju kiksaju pitanje je kako će dalje reagirat.Al dobro sve je to ako ovo,ako ono.Juventus je recimo prilično loš za sada,al mislim da će se oni dizat kako će odmicat prvenstvo.Nego,ovo je Interova tema,aj tamo na Serie A ako tko ima šta za nadodat :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []