FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

rob do bagro
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la rob do bagro » 29 dec 2009, 13:09

Je li ovo tema o Arsenalu, Chelsiu :?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 dec 2009, 19:19

Sta je ovo zatisje na temi Bayerna. Vise se spominje Arsenal i Chelsea, nego ovaj Njemacki div.
Kako prenose neke novine ne znam koje Ribery od ljeta u Realu za 50 miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 dec 2009, 19:20

A i ja sam čitao, ma čista nagađanja :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 dec 2009, 19:22

Neutral je napisao/la:A i ja sam čitao, ma čista nagađanja :)
Ko ce ti ga znati sta je u pitanju???? Jedno je sigurno, ako ne produzi sigurno na ljeto ide iz Bayerna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 dec 2009, 19:27

Da, u pravu si, opća logika. Nadam se da će ostati, iako pojedinci u Njemačkim medijama govore kako oni mogu bez njega.

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 29 dec 2009, 19:31

Upravo tako .. ako se ugovor ne produzi Ribery na ljeto najvjerovatnije odlazi.. Ja licno ne bih voljela.. Jer mislim da je veoma potreban.. a to za medije.. kazu da mogu bez njega.. naravno svi smo zamjenjljivi.. al' to govore sada dok ga jos imaju.. sta ce biti kad/ako ode??

Uli Hoeness a couple days ago said, “If Ribery does not renew his contract by spring it would be economically irresponsible to retain him, because he can move on a free transfer in 2011, and we would end up giving away 50 to 60 million euros.”

Hoeness believes that the player is certain to leave the club if it fails to give itself a real chance of ever capturing the Champions League in the next two or three years, and thinks that selling him next summer is the best option for Bayern..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Senchy
Kontakt:

Post Postao/la Senchy » 29 dec 2009, 19:32

Ide nama dobro i bez Franca. Ko god zeli ici neka ide,netrebaju nam nezadovoljni igraci!!
Fc.Bayern Munchen , Stern des Sudens

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 dec 2009, 19:33

Senchy je napisao/la:Ide nama dobro i bez Franca. Ko god zeli ici neka ide,netrebaju nam nezadovoljni igraci!!

Tako je ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 dec 2009, 19:43

Problem je , dragi moji, sto to jos od Bilala nismo culi!

Ha kaze, da zeli ici, da mu se ne ostaje u Bayernu...ja cu se vama pridruziti ;)

A do tada nada ostaje, da ce Ulijev sarm (i jos nesto :D ) uraditi svoje....
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 dec 2009, 19:48

Kako ja znam, on je rekao da mu je u Bayernu sve dobro :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 dec 2009, 19:54

Ma da covjece, sve mu je blize srcu :mrgreen:

slika

U nedostatku utakmica necete zamjeritu na tu i tamo koju slicicu :D
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 dec 2009, 19:58

Hah, najbolji dio mi je na Allianz areni kada Bayern dadne gol. TORRRRRRRRRRRRRRRRRR fur den FC. Bayern Munchen, mit der nummer xx, neuer spielstand FC. Bayern Munchen 1, xxxxx 0. Dankeschon , Bitte. :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 dec 2009, 20:13

geronimo je napisao/la:Problem je , dragi moji, sto to jos od Bilala nismo culi!

Ha kaze, da zeli ici, da mu se ne ostaje u Bayernu...ja cu se vama pridruziti ;)

E upravo sam ovo krenuo da napisem. Sve dok od njega ne cujemo da kaze da je nezadovoljan i da zeli mijenjati sredinu imam pravo vjerovati i nadati se da ostane. S njim smo u ogromnom dobitku, a ako znamo kako igra kad je u paru sa Robbenom, siguran sam da se svima guzica trese. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zato, dok postoji nada za produzenjem ugovora, imamo razloga za optimizam i euforiju.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 29 dec 2009, 21:53

omerbavarac je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Problem je , dragi moji, sto to jos od Bilala nismo culi!

E upravo sam ovo krenuo da napisem. Sve dok od njega ne cujemo da kaze da je nezadovoljan i da zeli mijenjati sredinu imam pravo vjerovati i nadati se da ostane. S njim smo u ogromnom dobitku, a ako znamo kako igra kad je u paru sa Robbenom, siguran sam da se svima guzica trese. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zato, dok postoji nada za produzenjem ugovora, imamo razloga za optimizam i euforiju.
Jos kad bi koji dobar CMF dosao :? :? :?

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 30 dec 2009, 01:23

dzentlmenski dogovor ,,kako su ti mediji pojedini glupavi,,pa gdje ce se dzentlmenski i na rijec rijesavati transfer tezak 50-60 mil eura,,ma koja blamaza,,,riberyy ostaje uz nas 100%,,pa samo prije 20 tak dana je rekao da mu je sve ok u minhenu i da jedva ceka da zaigra,,zapamtite sto sam vam rekao nigdje bilal nejde,,
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

WindOfChange
Kontakt:

Post Postao/la WindOfChange » 30 dec 2009, 02:29

geronimo je napisao/la:I kakve to veze ima sada sa Bayernom ?! :roll:

Znam da ste se zanijeli, ali ipak malo vodite racuna, gdje, sta pisete ;)

Mlada damo (WOC), ti prvo prihvati sugestiju od @bistrikboya, pa zatim opet po starom :mrgreen:
Tesko se odviknut, jel'da? Ali pokusaj, tebi to nije potrebno, dovoljan je nacin na koji pises...a on je jedinstven.
. Imam principe, ja prihvatam sve što mi neko ponudi kao savjet . I odviknem se ako to škodi svijetu, ali ovdje ne vidim razlog . Sad mi se samo još više upalila crvena lampica za principe . Ako smeta nečijem vidu ili imaju neki izričiti razlozi, a da to nisu pravila foruma - onda odustajem. Shvatam da je bold da se naglase pojedine riječi ili rečenice, ali ja smatram da sve što napišem i treba da bude naglašeno - jer ovdje nemam mogućnosti da doslikam nijanse svoga glasa . Ja to tako vidim i to je upakovana stvar . Način na koji pišem , možda je previše jedinstven - ali hvala . Ja bih rekla, više drugačiji . Kad dođem do tog jedinstven - prihvatit ću kompliment u potpunosti .
U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...

MaryJane
Kontakt:

Post Postao/la MaryJane » 30 dec 2009, 02:52

. Imam principe, ja prihvatam sve što mi neko ponudi kao savjet . I odviknem se ako to škodi svijetu, ali ovdje ne vidim razlog . Sad mi se samo još više upalila crvena lampica za principe . Ako smeta nečijem vidu ili imaju neki izričiti razlozi, a da to nisu pravila foruma - onda odustajem. Shvatam da je bold da se naglase pojedine riječi ili rečenice, ali ja smatram da sve što napišem i treba da bude naglašeno - jer ovdje nemam mogućnosti da doslikam nijanse svoga glasa . Ja to tako vidim i to je upakovana stvar . Način na koji pišem , možda je previše jedinstven - ali hvala . Ja bih rekla, više drugačiji . Kad dođem do tog jedinstven - prihvatit ću kompliment u potpunosti .[/quote]
mislim da ni sama ne znas sta da kazes, pa pricas u prazno :D :D :?
da ne ide offtopic, ako si jedna od rijetkih zenskih na forumu, to ne znaci da treba da se nesto mijenja..nemoj nista shvatit direktno ili pogresno, samo prijateljski kazem..
dovoljno paznje skreces na sebe sto si znesko, jos sad ovaj bold 8-)
Che

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 dec 2009, 09:46

mlada damo, vi imate ozbiljan problem koji zahtjeva hitne mjere saniranja istog :)
preporucujem provjereni lijek koji nema nuspojava, a radi se o golokarin-u :)
lijek je univerzalan, lijeci svaku zensku bolest :) a uzima se vise puta dnevno(najmanje 2x)
golokarin je moguce uzimati oralno, ali se preporucuje i kod upala.
takodje se preporucuje bas ovaj redoslijed.
paznja!
tretman primjenjivati 10. dana, pa onda dodji na forum da vidimo rezultate :)
dakle, lijek u sake i apliciraj.. :)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 30 dec 2009, 11:35

ja bi da ribery ostaje u bayernu...nekako onaj dres k'o da je stvoren za njega...ali nazalost ne pitam se ja :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 30 dec 2009, 11:40

secer je napisao/la:mlada damo, vi imate ozbiljan problem koji zahtjeva hitne mjere saniranja istog :)
preporucujem provjereni lijek koji nema nuspojava, a radi se o golokarin-u :)
lijek je univerzalan, lijeci svaku zensku bolest :) a uzima se vise puta dnevno(najmanje 2x)
golokarin je moguce uzimati oralno, ali se preporucuje i kod upala.
takodje se preporucuje bas ovaj redoslijed.
paznja!
tretman primjenjivati 10. dana, pa onda dodji na forum da vidimo rezultate :)
dakle, lijek u sake i apliciraj.. :)
Ovaj post je za mene još jedna potvrda da su navijači Bayerna-a obični debili. By the way, pravopis "Bavaraca" je najjači na ovom portalu. Bravo, samo tako nastavite. :!:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.