C: Andre Drummond/ Robin Lopez
PF: Anthony Davis/ JJ Hickson
SF: Thaddeus Young/Chris Copeland
SG: Greivis Vasquez/Brandon Knight/Mo Williams
PG: Kyrie Irving (moram ga vratiti adrianu, auto pick
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Carlo je napisao/la:Prošlogodišnji šampion s ekipom:
C: Andre Drummond/ Robin Lopez
PF: Anthony Davis/ JJ Hickson
SF: Thaddeus Young/Chris Copeland
SG: Greivis Vasquez/Brandon Knight/Mo Williams
PG: Kyrie Irving (moram ga vratiti adrianu, auto pick)/Ricky Rubio

Ovako na oko, prejak timDonnie Darko je napisao/la:C.Bosh/T.Chandler
K.Love/A.Stoudemire
D.Galinari/H.Barnes
D.DeRozan/R.Allen/V.Carter
D.Lillard/S.Nash
Povratnicka godina, koju sam odlucio odigrati rekreativno, pa sam birao po simpatijama. Uzasan tim.
Zainteresovan sam za Dragica, Gortata, Portera, Holidaya, Bledsoa.
Deron+Davis?Carlo je napisao/la:Ima li ko da hoće D. Williamsa da napravimo 3-way trade s adrianom?
Hoce Majestic, ali bismo ostali bez gaca i ti i ja u trejdu sa njimCarlo je napisao/la:Ima li ko da hoće D. Williamsa da napravimo 3-way trade s adrianom?
Ja bi rado, moze i 2 za 1 ali ne dajem Ibaku i Aldridge-a sve ostalo moze uci u trade.Carlo je napisao/la:Ima li ko da hoće D. Williamsa da napravimo 3-way trade s adrianom?
Ne kontam teLBJ MVP je napisao/la:Deron+Davis?Carlo je napisao/la:Ima li ko da hoće D. Williamsa da napravimo 3-way trade s adrianom?
Hoću Derona,ali da dobijem i Davisa uz njegaCarlo je napisao/la:Ne kontam teLBJ MVP je napisao/la:Deron+Davis?Carlo je napisao/la:Ima li ko da hoće D. Williamsa da napravimo 3-way trade s adrianom?
@adriano, a znam brate ne realan je bio prošle sezone, vidjećemo kakav će biti ove
@tracy, buraz što ba ibaku ne daš, bolji deronja derona ne mogu samo zato što igra za njetse, ako bude kod mene džabe ću ga release
Deron+Vucevic za Gay +Jack, to je ta ponuda koja je bila na stoluCarlo je napisao/la:
@adriano, a znam brate ne realan je bio prošle sezone, vidjećemo kakav će biti ove![]()

Fakat nebiJHam je napisao/la:Ja mislim da bolje nebi birao ni da sam bio prisutan![]()
Samo ako neko zna koji sam pik imao?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.