Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
pa ****, nejede se samo u bosni grah a u poljskoj samo riza..poljska liga je sigurno jaca od nase lige, a on ako je uspjeo u toliko kratkog vrijemena da postane velika zvijezda, onda se vjerovatno dobro snalazi sto se tice te ostre igrealemao je napisao/la:drago mi je zbog njega ali mislim da je on mlak igrac za vece lige osim ako nije promijenio odnos u igri a to je da bude ostriji znam to jer sam ga pratio u zelji dok je igrao
Ovaj je dobar, hahahaah stila je u najmanju ruku troduplo boljialemao je napisao/la:drago mi je zbog njega ali mislim da je on mlak igrac za vece lige osim ako nije promijenio odnos u igri a to je da bude ostriji znam to jer sam ga pratio u zelji dok je igrao
u Hoffenheimu ili u Wolfsburgu?mone je napisao/la:joj ja bih ga volio vidjeti u Bundesligi u proljetnom dijelu sezone
o tom potom nije ni Ibricic levatelvir90 je napisao/la:definitivno se slazem sa tobom.......bolji je od Ibricica 100%,pozzzzzzzzz
CheGuevara je napisao/la:u Hoffenheimu ili u Wolfsburgu?mone je napisao/la:joj ja bih ga volio vidjeti u Bundesligi u proljetnom dijelu sezone
Ima i Ibricic svoje kvalitete, to bez daljneg, ali cini mi se da je Stilic malo "zreli" igrac od njega, iako je 2 godine mladzi..bolji mu cug prema golu, i manje igra za navijace nego vise za efektivnost..ali et, ok je..nek su nam obadvojica zdrava i ziva! Obadvojica ce za 2-4 godine biti dio vaznog kostura nase repke! Samo polahko...elvir90 je napisao/la:boze sacuvaj,ibricic je dobar,ali mislim da semir stilic ima vece kvalitete i vecu mogucnost da napreduje jer sam obojicu gledao uzivooo....pozzzz
Ma dobar je Ibricic samo je Stilic jos bolji.mirzza je napisao/la:bolji od ibricica definitivno, a u repki nece nikad biti prije njega dok je cirkan selektor,
ibricic je trenutno najslabija karika repka