Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- sagitarius
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH

domaći

gostujući!!!
Ključaj temi i salji ove prijedloge savezu, nek oni to pokazu NIKE, ako nam bude NIKE sponzor !!!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.
To je to i kraj pricesagitarius je napisao/la:
domaći
gostujući!!!
Ključaj temi i salji ove prijedloge savezu, nek oni to pokazu NIKE, ako nam bude NIKE sponzor !!!

Mada mi cemo 100% imat jedan model dresa, jedan plavi drugi bijeli al ce bit isti model.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Consigliere
- Kontakt:
Voda na usta

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- DonCorleone
- Kontakt:
Sa ovim mozes i na izlaske petkom i subotom bez problemaConsigliere je napisao/la:Voda na usta![]()

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Samo da nije ove Dejtonske zastave bilo bi sve OK.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 21 okt 2013, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Donnie Darko
- Kontakt:
pretamna plava
aj ne seriemir18 je napisao/la:Samo da nije ove Dejtonske zastave bilo bi sve OK.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zao mi je ali stvarno nije lijepo.Head je napisao/la:
Radije legea...
Najljepsi su jednostavni dresovi, sto manje tih sara i raznih boja to bolje.

Zadnja izmjena: calcio, dana/u 21 okt 2013, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Svijetlija plava i da su ove linije bijele. Mnogo bi ljepse tako bilo. Nasa kombinacija treba biti bijelo-plava, dakle neovisno o zastavi to je nasa kombinacija.
p.s. ova trenutna je odlicna kakvi su bili prijedlozi:

p.s. ova trenutna je odlicna kakvi su bili prijedlozi:

Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:

Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Ova predzadnja je brutalna.
Nasa zastava je lijepa sto se tice cistog izgleda, samo sto nema nekog historijskog znacaja i nama su svima naravno drazi ljiljani. Ali meni je i ova draga i glupo mi je kad neko pljuje tu zastavu.

Nasa zastava je lijepa sto se tice cistog izgleda, samo sto nema nekog historijskog znacaja i nama su svima naravno drazi ljiljani. Ali meni je i ova draga i glupo mi je kad neko pljuje tu zastavu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Consigliere
- Kontakt:
Otprilike. Na tribinima se nosi masovno, a prica je to nije nasa prava zastava. U fazonu, samo kod nas...Cartman je napisao/la:Ova predzadnja je brutalna.![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ova zadnja mi je bas nekako kul 

Nametnuta Masonska zastava.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Principatus
- Kontakt:
Sta sad, sad su Masoni krivi i za nasu ovu zastavu?
I da je tako, to bi bio samo izraz nade da sva tri naroda dodju do jedinstva i mira, kao tri dijela jednog trokuta. No najlakse je vjerovati u jeftine lazi i u ono lose u covjeku. To ima tradiciju. Offtopic.
Ontopic. Sto se tice naseg dresa. Mislim da savez sada MORA iskoristiti priliku da nas rijesi Legea i nabavi nam najzad jednu ozbiljnu opremu. A nemogu sebi zamisliti, da nam nece stici ponude. Vrijeme je.

Ontopic. Sto se tice naseg dresa. Mislim da savez sada MORA iskoristiti priliku da nas rijesi Legea i nabavi nam najzad jednu ozbiljnu opremu. A nemogu sebi zamisliti, da nam nece stici ponude. Vrijeme je.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Head je napisao/la:
E tu(j) ga vezi jarane...
- Consigliere
- Kontakt:
ne kontam odakle odjednom ove zute na dresovima?! Nase boje su bijela (dres) i tamnoplava (sorc) i kombinacije to dvoje. Sad mora biti zuta zasto sto je na zastavi? Nidje veze, i Njemacka ima crvenu i zutu na zastavi a rijetko se ili nikako pojavljuje na dresovima.
-
- Kontakt:
Ovaj sa Vedatorom je bezveze. Previse sarenila.
Po meni 2 najbolje opcije:

I ovaj ali bez Zmaja:

Po meni 2 najbolje opcije:

I ovaj ali bez Zmaja:

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, FerdinandF, JackW, jasmin10, signalidunapark, zikerrz21 i 46 gostiju.