ja mislim da im je vazniji kup posto se u ligi moze i ko 9 plasirani u evropuMokroguz je napisao/la:Sta vam je vaznije, liga ili kup?
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- samoposteno
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
U koliko je sati utakmica protiv Borca?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
marioo8888
- Kontakt:
u 5 sutraAndroid je napisao/la:U koliko je sati utakmica protiv Borca?
Meni osobno ligaMokroguz je napisao/la:Sta vam je vaznije, liga ili kup?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
marioo8888
- Kontakt:
Nogometaši Zrinjskog nes(p)retno su izgubili od Čelika u Zenici rezultatom 3:2.
Ovu utakmicu Plemići su završili sa 10. nogometaša s obzirom da je crveni karton zaradio Deni Simeunović. Simeunović se putem našeg portala ispričao navijačima, suigračima i stručnom stožeru, a Uprava Zrinjskog je odlučila da ovog nogometaša kazni sa 1000 KM jer mu je ovo drugu crveni karton u sezoni.
Hrvoje Miličević odbija produžiti ugovor
Iz Uprave Zrinjskog također smo dobili obavijest da Hrvoje Miličević odbija produžiti ugovor sa HŠK Zrinjski, te će nakon završetka sezone biti slobodan nogometaš. Kako nam kaže naš izvor iz Uprave HŠK Zrinjski pola godine su se vodili pregovore sa ovim nogometašom, ali sada je izvjesno da on odbija produžiti ugovor.
Iskreno obradovala me ova zadnja vijest.
Ovu utakmicu Plemići su završili sa 10. nogometaša s obzirom da je crveni karton zaradio Deni Simeunović. Simeunović se putem našeg portala ispričao navijačima, suigračima i stručnom stožeru, a Uprava Zrinjskog je odlučila da ovog nogometaša kazni sa 1000 KM jer mu je ovo drugu crveni karton u sezoni.
Hrvoje Miličević odbija produžiti ugovor
Iz Uprave Zrinjskog također smo dobili obavijest da Hrvoje Miličević odbija produžiti ugovor sa HŠK Zrinjski, te će nakon završetka sezone biti slobodan nogometaš. Kako nam kaže naš izvor iz Uprave HŠK Zrinjski pola godine su se vodili pregovore sa ovim nogometašom, ali sada je izvjesno da on odbija produžiti ugovor.
Iskreno obradovala me ova zadnja vijest.
sutra pobjeda 
Bar se sad neće imati pravo žaliti kad bude na klupi.
Ionako igrama ne zaslužuje igrati u prvih 11 iako je momak sigurno talentiran.
Samo svojom nonšalancijom i razmišljanjem sam sebi šteti.
Ionako igrama ne zaslužuje igrati u prvih 11 iako je momak sigurno talentiran.
Samo svojom nonšalancijom i razmišljanjem sam sebi šteti.
Uvjeren sam. Nema me na tribini nazalost, ali hajde, mroa se i propustit ponekadwerly je napisao/la:sutra pobjeda
-
worchester
- Kontakt:
Igra li simeunovic danas zbog crvenog protiv celika?
-
marioo8888
- Kontakt:
Igrat će da se očisti za Olimpicaworchester je napisao/la:Igra li simeunovic danas zbog crvenog protiv celika?
marioo8888 je napisao/la:Igrat će da se očisti za Olimpicaworchester je napisao/la:Igra li simeunovic danas zbog crvenog protiv celika?
Moze al sutra,nema pravo nastupa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
marioo8888
- Kontakt:
jes jes izravni crveni ja i zaboraviomiky_hz je napisao/la:marioo8888 je napisao/la:Igrat će da se očisti za Olimpicaworchester je napisao/la:Igra li simeunovic danas zbog crvenog protiv celika?
Moze al sutra,nema pravo nastupa
Onda su dvije utakmice suspenzije u pitanju kao što piše u novinama.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Sad mi je zao sto nisam mogao otici...Bravo momci, samo jako
.
Pokazujete da ste trenutno najjača ekipa u ligi.
Fantastican rezultat jer u ovako gustom rasporedu sada mozemo odmorit vecinu igraca u Banjaluci. To se trazi!
Ama jeko Borac ? 
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
2 nesvirana penala masa zicera, moglo je 8-9 golova se utrpat veceras bez problema. Naprijed Zrinjski!
ajmo zrinja po titulu,mislim da ce borac sad pocet padat 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.