Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Emir Spahić
lijep komentar...meni je samo malo previše kad se na ovaj način zbog jednog detalja kompromituje sve ostalo, a Spaha je tu već dugo godina sa nama i u pobjedama i u porazima
ko što ovaj reče, Sergej i Lepi su dvije ikone ove reprezentacije i u dobru i u zlu
- Omerbavarac
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Navodno je Spaha prijetio Muratu da ga odbaci do Zagreba, ali necu vise o tome, da ne bi dobio ban.BadrHari je napisao/la:Prebacit će me Murat (Samir Muratović) do Zagreba, on će poslije za Grac, a ja ću "hvatati" neku vezu za Leverkusen...
- SaLL/ihovic
- Kontakt:

-
Amar Dzeko
- Kontakt:
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ne znas koje su vece gluposti @batkana ili ovog @cgsporta.bhsport je napisao/la:@hureme, batko ima pravo na svoje misljenje i to treba postovati.
Ko prati duze sjeca se i Jorgensena i onog ko ga je cuvao, sjeca se i gola na Marakani koji je greska Barbareza.
Spahi sam zamjerao onu glupost ali evo odveo nas je u Brazil, ispravio se, bar sto se mene tice, halal bilo.
Sa ovim potezom jucer je pokazao kakav je lider, kapiten, vodja, trenutno jaci od svih politicara, svojom pojavom ulijeva sigurnost i autoritet i to treba postovati.
Ali da je bilo gresaka bilo je. Penal je sviran steta je ucinjena i kraj.
Cuj zamjera mu za ''gresku'' koju je u biti sudija napravio.
Jer i Sasa Matic bi do sada skontao da je faul napravljen izvan sesnaesterca.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jasno. Ali nije trebao doci u takvu situaciju, lopta je jos kod aut linije trebala biti na tribinama.harishp je napisao/la:Jer i Sasa Matic bi do sada skontao da je faul napravljen izvan sesnaesterca.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma lik zivi u masti, hariskp nas je smjestio na EP te 2012, samo u njegovoj glavi naravno. Sta li lik misli i Bozijoj ruci Maradone, tu i Sale vidi da je rukom dao, ali ode pehar u Argentinu a Nijemci kuci placuci pa ko im je kriv. Tako i nama, da je izbio loptu ne bi bilo greske sudije, valjal vako?Virtu4l je napisao/la:Jasno. Ali nije trebao doci u takvu situaciju, lopta je jos kod aut linije trebala biti na tribinama.harishp je napisao/la:Jer i Sasa Matic bi do sada skontao da je faul napravljen izvan sesnaesterca.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Koliko nas je Kapiten samo puta zaduzio a vi bi ga sad zbog jedne greske objesili! Svi grijese, naravno da je pogrijesio, ali koliko je puta dotad spasio. Da nepricamo o greskama drugih, sto primismo go u Albaniji, sto Dzeko nedade go u Portugalu, sto Ibisevic nepotrefi go u Zenici protiv Portugala itd itd itd! To je sve normalno, i nesmije se zbog toga kriviti!!!
Mi Bosanci smo ti cudna sorta. Ono dobro zacas zaboravimo. Ali zato ono lose pamtimo ko da nam zivot o tome zavisi i logicno svaku mogucu priliku da to lose "nabijemo na nos", objerucke prihvatimo. Da nas nema, eh da nas nema .....MaksuzBaksuz je napisao/la:Stvarno serete!
Koliko nas je Kapiten samo puta zaduzio a vi bi ga sad zbog jedne greske objesili! Svi grijese, naravno da je pogrijesio, ali koliko je puta dotad spasio. Da nepricamo o greskama drugih, sto primismo go u Albaniji, sto Dzeko nedade go u Portugalu, sto Ibisevic nepotrefi go u Zenici protiv Portugala itd itd itd! To je sve normalno, i nesmije se zbog toga kriviti!!!![]()
harishp je napisao/la:Jer i Sasa Matic bi do sada skontao da je faul napravljen izvan sesnaesterca.

[youtube][/youtube]
P.S. Ljudina i igracina
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- tyler durden
- Kontakt:
Ovom covjeku se ne moze nista zamjerit, lik je legenda i igracina.
Emir Spahic jedan od najboljih igraca BiH ikad.
- DonCorleone
- Kontakt:
Dok se na drugim temama igraci koji su davno svoje dali, velicaju do beskrajnosti i njima se zahvaljuje kao da su nas upravo oni odveli na SP. Cirkus od ljudi...
Bez Spahe mi bi bili kanta za nabijanje, molite Boga da se pojavi neko slican njemu u narednim godinama.
Evo molim.Sheyi je napisao/la:molite Boga da se pojavi neko slican njemu u narednim godinama.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Anoniman, atomac123, bavarian_bk, Bordo10, Brokula, Cautinho, CrvenoCrnaArmija, Daduli, darker10, delko, exampLe., FCB1986, General505, Giuseppe1, Google Adsense [Bot], Gunner4, haklamas, HariTz, harko35, itatabisine, J1897, jasmin10, JimmyPage, Jurica95, kakarut, karajlo, lakilone, Lynx, Marsiano, miki09, MikiPirs, mk1008, Muumii, Proximic, rio_Ferdy88, Riziko, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Shevko, signalidunapark, soccerfan, TefalTava, THEC, trunks1946, tutankamon1905, ultrazonfa, Wagner96, Zaboljesutra, Zrinjaaaa i 332 gosta.