Ispratio dosta 20Monolog je napisao/la:Onda možeš zaraditi dvije uplate.Admir_Sa je napisao/la:može se zaraditi hladno uplata, recimo odigrate na cenera portugal-island, portugal-rumunija, portugal-švedska i u plusu ste cenera, teško da ce se izvuci francuska-portugal![]()
Kombinuješ i Francusku sa ostale dvije ekipe (ako ćemo se voditi onom da Portugal i Francuska "ne mogu" biti izvučeni).![]()
Francuska - Ukrajina
Francuska - Hrvatska
Francuska - Grčka.
![]()
Svaki par uplatiš na cenera i eto ti 60 kermi uplate, a 80 kermi (eventualne) isplate. Ukoliko kuglice pokažu Francuska - Portugal, prestaneš se kladiti i povjeruješ da su UEFA i FIFA u stvari poštene do srži.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- BavaracZenica
- Kontakt:
Siena-Palermo X
Besiktas - Rizespor X2
LOk.Moscow - Amkar X2
Brno-Teplice 2
uplata 2 KM .. eventualni dobitak :59 KM
Besiktas - Rizespor X2
LOk.Moscow - Amkar X2
Brno-Teplice 2
uplata 2 KM .. eventualni dobitak :59 KM
FC Bayern !!!!!
Jučer dobar dan, na lajvu ulovljene velike kvote ali na obicnim listicima nije nesto, dns imam za oba listica neki dobar osjecaj da ce proci ..
1. listic : Atl.Bilbao - Villarreal X (s.t.), Fognini 1 (s.t.), AIK 1
Ukupni koeficijent : 7,38
2. listic : Celta - Levante 2/X @ 11.00
Neshvatam bas zasto su stavili mec Fonjinji - Klizan u super ponudu kada klizan nije igrao 2 mjeseca i jos se igra u domovini Fonjinjija i naravno osnova zasto igram je Kvalitet na strani Španca..
Sinoc da vidim parove za sutra i pogledam Levante i odma mi pade na um 2/X, mada vjerujte nisam ni znao ko je na kojem mjestu, takav osjecaj dosao i moram to ispratiti..
Neshvatam bas zasto su stavili mec Fonjinji - Klizan u super ponudu kada klizan nije igrao 2 mjeseca i jos se igra u domovini Fonjinjija i naravno osnova zasto igram je Kvalitet na strani Španca..
Sinoc da vidim parove za sutra i pogledam Levante i odma mi pade na um 2/X, mada vjerujte nisam ni znao ko je na kojem mjestu, takav osjecaj dosao i moram to ispratiti..
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Fognini je Italijan, ali svejedno bi trebao uzetiHaHu1x2 je napisao/la:Jučer dobar dan, na lajvu ulovljene velike kvote ali na obicnim listicima nije nesto, dns imam za oba listica neki dobar osjecaj da ce proci ..
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
uhh pardoniram, samo mi nije jasno zasto je u super ponudi , tu vidim 6:4 6:4 za FonjinjijaKurbla je napisao/la:Fognini je Italijan, ali svejedno bi trebao uzetiHaHu1x2 je napisao/la:Jučer dobar dan, na lajvu ulovljene velike kvote ali na obicnim listicima nije nesto, dns imam za oba listica neki dobar osjecaj da ce proci ..
B-I-R !
Kazan-Spartak Moskva over 5.5 2.40
Vityaz-Medveščak Zagreb over 5.5 2.20
igram svaki posebno i kao double, nadam se prolasku oba para
a žalosnog hokeja ni sve skupa nije više od 5 katastrofa
a žalosnog hokeja ni sve skupa nije više od 5 katastrofa
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 21 okt 2013, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sretno, ja sam još dodao sebi Novogord - Dyn. Minsk under 5,5 @ 1,5
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pratim i ja. Sretno nam. Biti ce i na live, pa ako budes imako kakvu viziju slobodno napisi.zgmiky je napisao/la:Kazan-Spartak Moskva over 5.5 2.40
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
18:00 / Brno - Teplice 2 @ 2,00
možete probati:
18:00 / Brno - Teplice 2/2 @ 3,20
možete probati:
18:00 / Brno - Teplice 2/2 @ 3,20
https://****.com - Connect With Girls - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com/girls.html] Live Meet Girls [/url]
- anelbavarac
- Kontakt:
Uplatio i ja,sretno nam svimamasteRofPoker je napisao/la:Pratim i ja. Sretno nam. Biti ce i na live, pa ako budes imako kakvu viziju slobodno napisi.zgmiky je napisao/la:Kazan-Spartak Moskva over 5.5 2.40
Takođe možete probati:
19:45 / Biel - Wil 5+ @ 3,00
19:45 / Biel - Wil 5+ @ 3,00
https://****.com - Connect With Girls - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com/girls.html] Live Meet Girls [/url]
Litva - Italija (17) 2 @1.20
Lokomotiv M. - Amkar 1 @1.60
Uzbekistan - Maroko (17) x2 @1.27
Besiktas - Rize 1 @1.65
AIK - Norrkoping 1 @1.60
Celta - Levante x2 @1.60
Koln - Munchen 1860 1 @1.60
ulog: 2.00 Dobitak:32.90
da vidimo.
Lokomotiv M. - Amkar 1 @1.60
Uzbekistan - Maroko (17) x2 @1.27
Besiktas - Rize 1 @1.65
AIK - Norrkoping 1 @1.60
Celta - Levante x2 @1.60
Koln - Munchen 1860 1 @1.60
ulog: 2.00 Dobitak:32.90
da vidimo.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Danas u kladaru kad pogasili plazme,nema Binga,nema kerova,valjda se prepali porezne,a miline prazne kaldionice nema onih debila sto bogaraju zbog binga. 
1946
Kolko se ja puta posvađam s takvima, uplaćujem tiket il na račun, on mi dođe, hoće se progurat, govori radnici de kucaj bingo počet će mi kuglice, j*ebo tikete sad. E neces ga vala prije mene uplatit pa makar pala mrtva glavaHead je napisao/la:Danas u kladaru kad pogasili plazme,nema Binga,nema kerova,valjda se prepali porezne,a miline prazne kaldionice nema onih debila sto bogaraju zbog binga.
- Milanista92
- Kontakt:
Slovan Bratislava - CSKA Moscow manje od 5,5 1,55
po mom skromnom misljenju 90% prolazi
po mom skromnom misljenju 90% prolazi
ja stavio 1. trecina X, ta dva meca, al palo jbg ..anelbavarac je napisao/la:Uplatio i ja,sretno nam svimamasteRofPoker je napisao/la:Pratim i ja. Sretno nam. Biti ce i na live, pa ako budes imako kakvu viziju slobodno napisi.zgmiky je napisao/la:Kazan-Spartak Moskva over 5.5 2.40
B-I-R !
- anelbavarac
- Kontakt:
Gola ni za lijeka,nema sanse da bude over nijedna..zgmiky je napisao/la:Kazan-Spartak Moskva over 5.5 2.40
bem ti ove trubadure ko da bez paka igraju...
znao sam čim je ovoliko ljudi ispratilo da će bit ovako, ne da je radi vas nego tako...sad sam pod pritiskom
idem probati sa singlom nogometa
Horn-Austria Lustenau over 1.5 1.pol. 2.35 0-1
jednostavno kada igra Horn moram probati
javno izvinjenje svima koji su pali radi mene, eto ljudi žao mi je
mislio sam još nešto za večeras ali u kakvoj sam formi danas za dobrobit svih vas neću stavljati, neka izgorim sam
znao sam čim je ovoliko ljudi ispratilo da će bit ovako, ne da je radi vas nego tako...sad sam pod pritiskom
idem probati sa singlom nogometa
Horn-Austria Lustenau over 1.5 1.pol. 2.35 0-1
jednostavno kada igra Horn moram probati
javno izvinjenje svima koji su pali radi mene, eto ljudi žao mi je
mislio sam još nešto za večeras ali u kakvoj sam formi danas za dobrobit svih vas neću stavljati, neka izgorim sam
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 21 okt 2013, 19:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Hokej je to, nikad ne budi siguran, neku noć mi prođe over 5,5 jedan par ovako: prva i druga trećina 0:0, i likovi u 3. trećini zabiše 7 golova. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.