FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- Cautinho
- Kontakt:
Uspio sam se dislocirati sa utakmice,nisam sinoc mogao gledati,pa danas nekako nadjoh snimku ne znajuci rezultat.
Slabo,ali ipak je mogao gol uletiti.
Nije strasan kiks,reprezentativne obaveze su izmorile igrace i to se jasno vidi.
Puyol i Bartra bez vecih prijetnjih.
Messi zaigrao.
Osim gubitka 2 boda,sve je u redu.
Slabo,ali ipak je mogao gol uletiti.
Nije strasan kiks,reprezentativne obaveze su izmorile igrace i to se jasno vidi.
Puyol i Bartra bez vecih prijetnjih.
Messi zaigrao.
Osim gubitka 2 boda,sve je u redu.
Keep walking.
Kakve su sanse da dobijemo smradove sledece subote, Messi nije u formi, a ako izgubimo 3 boda djelimo 1 mjesto s njima 
Izgubit od njihMrShadow je napisao/la:Kakve su sanse da dobijemo smradove sledece subote, Messi nije u formi, a ako izgubimo 3 boda djelimo 1 mjesto s njima
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- RickBlaine
- Kontakt:
Nije prvo nego drugo. Atletico ce pobijedit kuci :kava:MrShadow je napisao/la:Kakve su sanse da dobijemo smradove sledece subote, Messi nije u formi, a ako izgubimo 3 boda djelimo 1 mjesto s njima
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
-
bacelonafan
- Kontakt:
Sta znam meni nasa igra od pocetka sezone izgleda lose,cim Mesija nema odma je uzasno,Neymar nista jos nije pokazao,i imam osjecaj sa prvim jacim timom da cemo izgubiti!
- Donnie Darko
- Kontakt:
bacelonafan je napisao/la:Sta znam meni nasa igra od pocetka sezone izgleda lose,cim Mesija nema odma je uzasno,Neymar nista jos nije pokazao,i imam osjecaj sa prvim jacim timom da cemo izgubiti!
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Barcelona
Izgubili dva boda u 9 kola od svih mogucih bodova.MrShadow je napisao/la:Kakve su sanse da dobijemo smradove sledece subote, Messi nije u formi, a ako izgubimo 3 boda djelimo 1 mjesto s njima
Messi je igrao jucer samo pola sata nakon povrede,kako ce biti u formi.
Ako pocne protiv Milana,onda nema razloga da se brine za njega.
Treba razumijeti igrače zbog ovog kiksa,ipak su dosli sa reprezentativnih obveza,a protiv Milana ce to drukcije izgledati.
A o Madridu misliti kad bude vrijeme.
Keep walking.
Jedini problem je što Pjanić nije dajver, oko toga se koplja lome, inače sve ostalo je u vinklu.Trequartista je napisao/la:Vidim i kod vas pojedinci sa strane Pjanića promovišu kao idelanog igrača za Barcu.![]()
Ma nije to ni toliko do Messija koliko do Xavija, kad on ne igra na nivou Barcelona je druga ekipe, nema igrača da upotrebljivu loptu kad zagusti.
Ušao je Messi večeras umjesto Xavija, umjesto da bude bolje onda gore. Vi to pomnije pratite od mene, ne može se sve svoditi na neku solo akciju Messija ili Inieste, protiv dobro organizovanih ekipa to ne prolazi.
Farcelona nije Farcelona bez messija, ona je Barcelona bez messija. Količina ciganluka koju midžet unese je zapanjujuća.
naprijed rejal
Bice dobro ako Leo ne obnovi povredu. Ocekujem veoma tesku utakmicu, dupli blok Allegrija, nesto slicno kao prosle sezone. Remi ne bi bio los.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
bgm tesko njima hehe.. De Jong i Muntari u vezi, Ko sto gledam slomit ce nekom nogu 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Iniesta mesar, driblingom te povrijedi na 6 mjeseci
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ser del barça es el millor que hi ha !
[youtube][/youtube]Scof1eld je napisao/la:Iniesta mesar, driblingom te povrijedi na 6 mjeseci![]()
[youtube][/youtube]
ovaj ne masa
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
sutra ce igrat messi pedro i alexis ,neymar je odigro previse minuta ,uce tek nekih 20 min pred krajDesimaL je napisao/la:Sutra onaj pravi napad![]()
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Ipak ovako po meni.
Valdes, Alves, Pique, ?, Adriano; Busi, Xavi, Iniesta; Neymar, Messi i Alexis
Valdes, Alves, Pique, ?, Adriano; Busi, Xavi, Iniesta; Neymar, Messi i Alexis
Don't hate what you don't understand.
Mislim da je Puyol siguran.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
[youtube][/youtube]
tiki taka
joj jesu mi nesto dragi ovi dresovi i isto oni srebrni
tiki taka
joj jesu mi nesto dragi ovi dresovi i isto oni srebrni
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Sutra opet na San siru
. Nadam se boljoj igri, ne kao u februaru. Ono je bilo stvarno lose 
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.