FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

adointer
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la adointer » 21 okt 2013, 00:01

ja samo krivim Mazzarrija sto je ostavio Taidera a izbacio Kovacica
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 21 okt 2013, 00:32

Kako te ovaj klub moze prinit iz stanja euforije i ekstaze u stanje teske depresije. Jbm. ti pasa magarca osjecam se kao da smo izgubili u finalu lige prvaka golom u zadnjoj sekundi, nevjerojatno. Place mi se... bem ti sve.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 21 okt 2013, 00:37

mogu oni prodat kome hoce ali ostaje taj Interov zar,,to nesto posebno,,mnogi zovemo Pazza Inter 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 21 okt 2013, 00:51

adointer je napisao/la:ja samo krivim Mazzarrija sto je ostavio Taidera a izbacio Kovacica
Zašto Taidera? Pružio je odličnu partiju. U ovom pokušaju od utakmice, on je bio odličan.
Željezničar za život cijeli!

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 21 okt 2013, 00:52

Nisam stigao gledati tekmu,al kad sam vidio izvjestaj s utakmice i ove vase komentare pa i ja sam se rastuzio jbm ti zivot i srecu....Forza INTER!
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..

Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 okt 2013, 10:44

ArthurBishop je napisao/la:
adointer je napisao/la:ja samo krivim Mazzarrija sto je ostavio Taidera a izbacio Kovacica
Zašto Taidera? Pružio je odličnu partiju. U ovom pokušaju od utakmice, on je bio odličan.
Ti to ozbiljno?Malo je reć da je bio užasan.Najgori u vezi sigurno.Jedino vrijedno spomena je ona odlična lopta kod 2.gola.

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 21 okt 2013, 11:12

Da je izvadio Taidera izgubili bi teku u prvom poluvremenu.. Momak je srce ostavio na terenu pokrivajuci prostor ispred odbrane i loseg japanca te iduci naprijed.. Treba malo realno gledati.. ;)
Kova to ne bi mogao odraditi i djaba pricate da je trebao ostati u igri...

Inace, odlicna tekma Guarina.. Hajd nece li uci u pravu formu...
Slj kolo gazimo Veronu aBd, sa Hugom i Ricky-em te nadam se Belfodilom u prvih 11 ne strahujem za rezultat 8-)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 okt 2013, 11:40

Eto i tu trku mu mogu priznat...odradio je posao i za Cambiassa što Kovačić ne bi mogao.Ostalim me nije impresionirao (neki nepotrebni prekršaji,dosta izgubljenih lopti...) i očekivao sam više...ne znam,možda previše od njega očekujem,ali znam da može puno bolje od ovog jučer.Al da je zamjena bila logična-bila je i ja bi isto vjerojatno Kovačića izvadio u onom trenutku.

http://www.fcinter1908.it/ultim-ora/pap ... veri-94546

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 21 okt 2013, 12:44

Sinosnja utakmica je jos jedan fin primjer kako zbog tih par slabih mjesta u ekipi gubimo bodove na sitnicama. Nije mi fakar jasno sta onaj invalid radi kod nas. Pa sto ga nisu posudili u Fulham,jeb'o im mater. Taman se covjek ponada i onako primis gol... Opet ispadamo levati obicni.
Vise i odbrana,u p.m.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 21 okt 2013, 12:56

Ovog Wallace-a treba odmah u januaru vratiti u Chelsea. Momak je totalno pogubljen. Njegova akcija tamo par minuta pred kraj, dok smo jos imali 2-3, kad je olako prodao loptu, je genijalna. A tek ovaj preglupi faul :mrgreen:

Bekovi su nam krimogeni, dovoljno govori cinjenica da mi cekamo 40-godisnjeg Zanettija k'o ozeblo sunce. Pitanje je kakav ce se Capitano vratiti nakon povrede.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 21 okt 2013, 15:38

Vidjela se sinoc ogromna zelja i trka. To je dobro.

Najviše me oduševio Guarin pa Belfodil. Treba se obavezno pronaći mjesto u timu za ovog drugog. Sjajan je tehničar, a jak ko' zemlja. Ja mislim da mi od Adriana nismo imali jačeg napadača sa ovakvom tahnikom :)

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 21 okt 2013, 17:32

"Imamo novac, projekat te strast, a Eric je rodjeni pobjednik. Dovoljno je reci da imamo 8 titula u 12 godina i jos neke znacajne rezultate. Eric se ne boji trositi novac na transakcije koje su ekonomski opravdane."
Macri, Thohirov konsultant.

Nadam se da ovo znaci i kvalitetno ulaganje u igracki kadar :D

Tek sad me trese zal za sinocnjim bodovima :cry:

Belfodil- nismo ovakvog igraca imali jos od Adriana.. Fizicki dominira nad protivnicima, dugog koraka i kvalitetan golgeter... Protiv Verone u prvih 11 nadam se...

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 21 okt 2013, 17:55

SiamoNoi je napisao/la:
ArthurBishop je napisao/la:
Ti to ozbiljno?Malo je reć da je bio užasan.Najgori u vezi sigurno.Jedino vrijedno spomena je ona odlična lopta kod 2.gola.
Užasan? Previše jaka riječ, rijeđe je koristi. Tekma je bila užasna, i pored 6 golova, što je meni nonsens.
Sasvim pristojno je uradio svoj dio posla. Jedino što mu zamjeram je igra na ivici drugog žutog kartona (simuliranje, prekršaji..), ostalo je sasvim ok odradio. Plus ona lopta za drugi gol, gdje izbacuješ kompletnu odbranu sa onakvim pasom..
Željezničar za život cijeli!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 21 okt 2013, 19:05

Osim svima poznatog problema mislim da cemo progledat kad Cambiassa zamijenimo nekim brzim igracem. Jednostavno ga je premalo na terenu,uz svo postovanje na do sad ucinjenom za Inter.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

MauroTB
Kontakt:

Post Postao/la MauroTB » 21 okt 2013, 19:21

Za ova dva izgubljena boda je kriv Mazzarri i nitko više. Netko je par stranica prije napisao da je povukao sve dobre poteze, ja ću reći da je povukao sve loše. Belfodil je trebao krenuti od početka (il' on il' Icardi), Samuel je trebao biti ispred Rolanda, Taider je trebao izaći prije Kove, a o izmjeni Wallace - Palacio ne treba trošiti riječi. Nakon te izmjene nismo prešli centar, a Wallace je ujedno potpuno nepotrebno skrivio faul iz kojeg smo primili gol.

Isto tako, ono ne smije i ne može bit izravni crveni za Handu :!:
NON MOLLARE MAI

“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge

“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 21 okt 2013, 19:37

Sa ovakovom formacijom i Cambiasom u sastavu, tesko mozemo sta napraviti, sinoc su me posijetili na proslu sezonu!
Sa Cambiem igra prema naprijed je totalna nula , i samo neki individualni potezi nas spasavaju, sinoc ako ste primijetili u jednom trenutku kada smo se branili :roll: Rolando, Ranko i J,J nemaju uopste igraca oko sebe a Cambi stoji na 16 i ceka napad Torina! (Rolando nije znao sta igra ili Stopera ili Zadnjeg Veznog :lol: :lol: ) Mi nemozemo i nesmijemo biti zavisni od 2 igraca (Ricky/Hugo)! NAS TRENER JE P*CKICA VELIKA to cemo jos dugo gledati!

Zelio bih protiv slabiji ekipa vidjeti ovakav sastav:

---------------------------------------Handa-------------------------------------

------Johni--------------Hugo-------------------Ranko-------------J.J--------
---------------------------------------Teider------------------------------------

--------------------Kova------------------------------------Guarin-------------
---------------------------------------Ricky-------------------------------------

----------------Fadil-----------------------------------------Palacio-----------
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 21 okt 2013, 19:51

neroazzuro je napisao/la:Osim svima poznatog problema mislim da cemo progledat kad Cambiassa zamijenimo nekim brzim igracem. Jednostavno ga je premalo na terenu,uz svo postovanje na do sad ucinjenom za Inter.
Kratko i jasno! Od toga nas dijeli nekih 16-tak miliona eura i ime Radja Nainggolan.
I svakako Isla ili ko vec da se rijesimo bar jednog kloca na wing-back poziciji.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 21 okt 2013, 20:51

Caughtoffside:L'Inter prepara un triplo raid in Inghilterra e vuole un attaccante del Real

Secondo il portale inglese Caughtoffside, l’Inter starebbe preparando un mercato col botto per il prossimo Gennaio. La notizia è ovviamente da prendere con le pinze ma si parla in primis di un interessamento per Benzema del Real Madrid. Il giocatore costa circa 20 mln di sterline e Thohir avrebbe individuato in lui il primo acquisto di livello per la sua nuova Inter.
Intanto in Inghilterra ci sarebbero altri tre obiettivi interisti: Agger del Liverpool, Kagawa del Manchester United e Dzeko del Manchester City. Difficile comunque che queste operazioni possano andare in porto.
Lipo zvuci ali mislim da su ga pretjerali malo :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 21 okt 2013, 21:03

Ti su gori od Tribalfotball-a :mrgreen:

Arsenal sve ozbiljniji u vezi Vrsaljka.. :? Treba to zavrsiti cim prije ako Preziosi ne bude budalio sa cijenom, momak je jako dobar...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 21 okt 2013, 21:17

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []