Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Nadam se da propuha na desnoj strani u liku i djelu Carvajala neće dobiti šansu u dva klasika koji nam slijede.
Protiv Juvea izvest Rezerve,ja zadovoljan sa bodom,klasiko se mora dobiti.
Samo da jos Varan bude spreman a i Xabi se oporavlja polahko.
Samo da jos Varan bude spreman a i Xabi se oporavlja polahko.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Sad naleti na ovaj Duks,nije los
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- RickBlaine
- Kontakt:
Nemoj narucivat. Koju god velicinu narucis, fulaces :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Ima li gdje naručit ovakvih duxi? Ili još bolje da se naruči sa drugim natpisom? 

Ja msm da ima mozes dati prijedlog kako bi volio da izgleda duks.SPY je napisao/la:Ima li gdje naručit ovakvih duxi? Ili još bolje da se naruči sa drugim natpisom?
Daj link na pm.emir18 je napisao/la:Ja msm da ima mozes dati prijedlog kako bi volio da izgleda duks.SPY je napisao/la:Ima li gdje naručit ovakvih duxi? Ili još bolje da se naruči sa drugim natpisom?
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Sad tradicionalno naguzit' smrdalonce i polako preuzeti 1. mjesto. 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
da, tradicionalnoAmar Dzeko je napisao/la:Sad tradicionalno naguzit' smrdalonce i polako preuzeti 1. mjesto.

---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Pa tradicionalno, da...
Pa da, kao što smo i mi (BiH) tradicionalno učesnici SP-a.maminho je napisao/la:da, tradicionalnoAmar Dzeko je napisao/la:Sad tradicionalno naguzit' smrdalonce i polako preuzeti 1. mjesto.

5 utakmica nije malo , ono od superkupa prve utakmice prije 14 mjeseci.
pa sad ..
pa sad ..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ne, ne. Tradicionalno, ali ono baš.mandraX je napisao/la:Pa da, kao što smo i mi (BiH) tradicionalno učesnici SP-a.maminho je napisao/la:da, tradicionalnoAmar Dzeko je napisao/la:Sad tradicionalno naguzit' smrdalonce i polako preuzeti 1. mjesto.
Par lijepih riječi naše legende upućenih ka velškom princu.Gento spoke about signing Bale, who wears the same number, 11, as he did: "We're going to win the European Cup with him. I don't know if he'll win six European Cups as I did, I reckon he'll get five. He's a fantastic footballer. He has power, pace, strength and a super shot. We've seen his performances in England and he's very fast. I'm certain he'll shine with Real Madrid. He's a top signing. Bale will do the number 11 shirt proud. We just need to be patient".

- RickBlaine
- Kontakt:
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=28661" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne razumijem, kakav ti je cejif pisati sa profila na kojemu si navijac Barce, a potom sa drugog na kojemu si navijac Madrida?! Sta si ti podvojena licnost? Mate Taraba, Jurica Spindl... (ostale ce nabrojat kolega Amir) :kava:
Prekosutra... Sera un gran dia :kava: Probabli.
Ne razumijem, kakav ti je cejif pisati sa profila na kojemu si navijac Barce, a potom sa drugog na kojemu si navijac Madrida?! Sta si ti podvojena licnost? Mate Taraba, Jurica Spindl... (ostale ce nabrojat kolega Amir) :kava:
Prekosutra... Sera un gran dia :kava: Probabli.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
U novom imenu stadiona pored Estadio Santiago Bernabeu mogao bi stajati Audi.
Perez navodno traži 50 mil godišnje, spominje se da je zainteresovan i Fly Emirates ali oni već sponzorišu stadion Arsenala tako da ispadaju iz ove jednačine.
Perez navodno traži 50 mil godišnje, spominje se da je zainteresovan i Fly Emirates ali oni već sponzorišu stadion Arsenala tako da ispadaju iz ove jednačine.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- RickBlaine
- Kontakt:
Ispada sve, jer o tome ne odlucuje Perez nego Sociosi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.