NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la kad_kako » 21 okt 2013, 20:44

alemsa je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:
Moze. Ja ti trade ovog WR iz Pittsburgha, sto mi je uzeo jucer nevjerovatnih 0.70 poena. :D
ne zezaj
daj koga jaceg, jer ti moram uzet buraza za dvije hefte
Valja meni ziviti u istoj kuci sa burazom, Aleme. :D

Buraz sad jaci od mene. Jos da je imao vremena da odradi scouting prije sezone, bio bi daleko jos bolji. Ovako usao u sezonu sa 4 neaktivna igraca, i kroz FA i waivere, uspjeo nekako sloziti ekipu. Dok ja propadam po malo kao zeton. :D

U mene samo valjaju Dez Bryant i Dekker na WR poziciji. OVa ostala trojica, ne mogu 5 poena zajedno skupiti. :D
Postovanje treba zaraditi.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 21 okt 2013, 21:26

Jedna pozitivna iz Bears, kampa danas: Marshall-ov zglob je u dure, i trebao bi igrati vec iducu utakmicu.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 21 okt 2013, 21:32

Edin TM87 je napisao/la:Yebem ti sezonu i sve, gotovi smo ne mogu da vjerujem ostali bez najvaznijeg igraca nabijem ovu pobjedu protiv najjace ekipe ovo je kraj znaci nemamo sta trazit ove sezone ako udjemo u PO kanta smo za nabijanje ne mogu da vjerujem kakvi pehovi ostali bez 3rd down resivera to se ne moze nadomjestiti :cry: :cry: :cry: :cry:

ACL najgora stvar na svijetu, Allen Ballard Bradshaw ma oni su se mogli nadomjestit al' Wayne nikako Hilton i Heyward Bey ne mozemo s njima nista :cry:

mig mag, ma kakav crni nicks, taj je povrijedjen svake druge sedmice, nemamo ni pick prve runde dali za onog levata Trenta koji nas je zamalo kosto tekme, prvi fumble u karijeri sad nas'o pravit, sreca Freeman i odbrana ucinise cuda Mathis kakve su to masine imamo strasnu odbranu al' dzaba sad sve bez Reggia divizija je upitna imamo 2 put Tenesi i 2 put Hjuston + Kansas :cry:
S 18 godina nije, s 35 jeste. Iskustvo ovdje govori. ;)

Ti bi cirkus napravio da je neko od Patriota poginuo, ja necu. Reggieu i svim palim 'comrade-ima', pogotovo onima koji su povrijedili ligamente ovu sedmicu uspjesan oporavak.

A sto se Cushinga tice, stvarno mi je cudno, pricam nedavno sa starim o clanku koji sam nekad davno procitao o operaciji ligamenata i da skoro nikad nije zabiljezen (ako ne i uopste) slucaj ponovne povrede ako su operacija i program rehabilitacije prosli uspjesno. I onda on meni kaze: 'Uvijek imas ostala tri ligamenta u koljenu ili drugu nogu.' :?

A sto se tice povecanih brojeva povrede u modernom dobu NFL-a, ja samo imam jedno razumno objasnjenje. Steroidi i ostala suplementacija. Ako neko ima razumnije objasnjenje, slobodno me razuvjerite.
Zadnja izmjena: randy_moss, dana/u 21 okt 2013, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 21 okt 2013, 21:35

Novi fallen comrade:

RB Doug Martin is out for the season with torn labrum.

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 21 okt 2013, 21:37

Ne budi bez mozga, jest bas bi skak'o od srece da neki Dobson ili Thomkins slomi nogu :roll:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 21 okt 2013, 21:39

Citam da bi Meriweather, sto je skrsio Marshall-a jucer, i sto je isto pokusao uraditi Jefrey-u, da bi mogao biti suspendovan na 1-2 utakmice radi toga.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 21 okt 2013, 21:46

Edin TM87 je napisao/la:Ne budi bez mozga, jest bas bi skak'o od srece da neki Dobson ili Thomkins slomi nogu :roll:
Od tebe me, kad su Patriotsi u pitanju, malo sta moze iznenaditi.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 okt 2013, 22:02

kad_kako je napisao/la:Citam da bi Meriweather, sto je skrsio Marshall-a jucer, i sto je isto pokusao uraditi Jefrey-u, da bi mogao biti suspendovan na 1-2 utakmice radi toga.
Da, jer mu nije prvi put da radi takvo što, već prije je bio kažnjavan za takve gluposti, novčano, sad ide suspenzija ;)

A @Edo, kad smo mogli mi bez Gronka, onog killera, Welkera, Vereena, siguran sam da ćete se i vi izvući i izboriti PO, jbg imate Lucka, odbranu, koja će morati malo više potegnuti i run igru malo više forsirati, a i finu prednost ispred konkurencije u diviziji, možda kakav trejd za nekog od dostupnih WR koji su bili spominjani ne bi bio loš :?

Uništi Hollidaya sinoć ovaj iz ST :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 okt 2013, 22:06

http://blog.masslive.com/patriots/2013/ ... nto_m.html

Sta ocekivati od kretena...
Od kakvog qurca i ekipe mi izgubimo jos ne mogu da dodjem sebi. McDanielsu MAJMUNE jedan...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 21 okt 2013, 23:02

Ovo je Punter :mrgreen: Spasio TD, odbrana i ST znaci nevjerovatna tekma protiv ovog Manningovog napada i Hollidaya koji je najjaci u ligi u PR, sad je imao 4 yarde u prosjeku po vracanju i fumble 8-)

Ma izborit cemo mi PO, al' to je sve...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 22 okt 2013, 01:33

rio_Ferdy88 je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Citam da bi Meriweather, sto je skrsio Marshall-a jucer, i sto je isto pokusao uraditi Jefrey-u, da bi mogao biti suspendovan na 1-2 utakmice radi toga.
Da, jer mu nije prvi put da radi takvo što, već prije je bio kažnjavan za takve gluposti, novčano, sad ide suspenzija ;)
Dobio je 2 utakmice suspenzije.

Mislim da bi te sto sporije uce na svojim greskama, trebalo derasticnije kaznjavati.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 okt 2013, 03:18

Eto nesto pozitivno da Marahall ipak nije nista slomio..ali ne zna se da li ce igrati slujedece sedmice...ja bi volio da ne igra..doduse slobodni amo slujedecu heftu ali et
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 22 okt 2013, 03:28

Šta reć, koju posluku porat žele Giantsi?! Punt return i popušiše TD :roll: Strašno jbt, Vikinzi nisu napravili ništa u prvom periodu ali vode, napad NY i nije bio toliko loš stim da su iz odličnog drivea izvukli samo FG ali gura se, specijalni tim je baš specijalan

Edit: Eli još uvijek nije bacio INT,jedina pozitivna stvar :D

Edit 2: konačno da napad odigra nešto efikasno, TD nakon veoma brzog driva od skoro 90y
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 okt 2013, 09:44

Konacno malo bolji Ilija..idemo sad pokusati ugrabiti jos koju pobjedu i mozda doci do 9-7 :mrgreen:

Hitno pustiti Nicksa, Cruz je za njega masina. A i Randle

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 22 okt 2013, 17:13

Losa utakmica. Svaki komentar je suvisan.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 okt 2013, 18:19

New England Patriots sign DE Andre Carter
Sada ocekujem da ce Ninkovich igrati LB-a, no za nas je najvazniji povratak Taliba, mada je odbrana i u Nedjelju bez njega izgledala odlicno, a krivac za poraz je onaj MAJMUN koji se zove OC.

Navijaci vec traze njegovu smjenu, ali nazalost BB ce ustrajati i istog ostaviti na poziciji, kao sto je bio slucaj i sa Patriciom prethodnih godina.

Najci mi je komentar na forumu:

Josh McDaniels je Peyton Manning OC-a. Odlican regularni dio sezone, a onda se usere kada dodje PO.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 okt 2013, 19:16

hoce li ovi Bearsi dovodit kakvih igraca kakav trade nesto jer nema niko u odbrani hahahaa...ako Peppers ne proigra slijedecu tekmu ne obori ROGERSA 3 PUTA JA MU EBEM SVE !!!!!!!!!.kako smo mi skrti ebo mater kazu osjecaju da imaju bolje u rosteru i da kao nece praviti neke tradove ahhahaa..osjecaju da imaju bolje ljudi nam 45p daju..pa mi to nekad nismo znali primit za 3 utakmice 45p

hej bolan 41p smo mi dali i zijanili tekmu..washintgton ima finu odbranu dosta dobra moglo bi se reci i mi smo eto bez Cutlera zbili im toliko poena ...pa da je odbrana samo malo samooo trunku bolje odigrala ojjj Urlacher vrati se vrati se brate igraj pomozi ovoj gamadi dole...bolji si i u tim godinama i bez trening campa si bolji od ovih :(... zovite covjeka neka se oprosti casno i neka vam pomogne

reko sam ja slabo ko moze zamjeniti Urlchera..izgubio je brzinu,ostario je, nije isti, ali jos uvjek je on top ..za nas nije izgledao dobar jer smo navikli ga gledati u boljim izdanjima pa iz tog razloga, ali definitivno vidis koliko je ova odbrana izgubila samo kad on nije tu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 22 okt 2013, 19:30

SaltCityAttack je napisao/la:hoce li ovi Bearsi dovodit kakvih igraca kakav trade nesto jer nema niko u odbrani hahahaa...ako Peppers ne proigra slijedecu tekmu ne obori ROGERSA 3 PUTA JA MU EBEM SVE !!!!!!!!!.kako smo mi skrti ebo mater kazu osjecaju da imaju bolje u rosteru i da kao nece praviti neke tradove ahhahaa..osjecaju da imaju bolje ljudi nam 45p daju..pa mi to nekad nismo znali primit za 3 utakmice 45p

hej bolan 41p smo mi dali i zijanili tekmu..washintgton ima finu odbranu dosta dobra moglo bi se reci i mi smo eto bez Cutlera zbili im toliko poena ...pa da je odbrana samo malo samooo trunku bolje odigrala ojjj Urlacher vrati se vrati se brate igraj pomozi ovoj gamadi dole...bolji si i u tim godinama i bez trening campa si bolji od ovih :(... zovite covjeka neka se oprosti casno i neka vam pomogne

reko sam ja slabo ko moze zamjeniti Urlchera..izgubio je brzinu,ostario je, nije isti, ali jos uvjek je on top ..za nas nije izgledao dobar jer smo navikli ga gledati u boljim izdanjima pa iz tog razloga, ali definitivno vidis koliko je ova odbrana izgubila samo kad on nije tu
Dado, prosla su vremena kad nam je odbrana redovno donosila pobjede. Treba se pomiri sa tim.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 okt 2013, 19:59

znam brate da je tako ali bolan najstarija smo haman ekipa u NFL, sa Cardinalksima i Packersima smo osnovali ovu ligu NFL i za sve te godine nama je Cutler najbolji QB ikad koji je igrao :roll: .. Znaci sve RB i odbrana je radila sve i sad imas sezonu gdje nemas odbrane ni za qurca hahaha
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 22 okt 2013, 20:54

Kad več spominjete Peppersa, ja bi njega probao trejdati. Ionako če biti otpušten nakon ove sezone.
Zadovoljio bi se sa nekim low round pickom(5,6,7) jer nam treba što više pickova da podmladimo odbranu.

I slažem se sa izjavom Urlachera u vezi McClellina.Lik nema visinu i snagu da igra DE. Totalni promašaj Emery-a.

A mogli smo imati onog Jonesa što igra za Patse sad. Lik razvaljuje. :roll:
Zadnja izmjena: Rodman, dana/u 22 okt 2013, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []