Odlazak u brazil... (navijači)

O navijačima, zanimljivostima, sličice, TV prijenosi, prognoze, takmičenja forumaša i druge zabavne teme.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci

JTS
Kontakt:

Re: Odlazak u brazil... (navijači)

Post Postao/la JTS » 21 okt 2013, 22:19

Goalgetter je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Jel jeftinije?
Sve i da je jeftinije, ko bi 20 dana putovao Atlantikom... :roll:
pa šta jebt? to je isto jedan vid zabave, putovanje, k'o da si na kruzeru :mrgreen: ako je jeftinije .. zanimljivo, baš me zanima da l' će biti nešto ovako :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 okt 2013, 22:21

@goalgetter
Pa rekao sam sam da se vjerovatno varam al mozda bi i jeftinije izaslo ako bi se otislo u Ameriku pa iz nje u Brazil.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 okt 2013, 22:26

JTS je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Jel jeftinije?
Sve i da je jeftinije, ko bi 20 dana putovao Atlantikom... :roll:
pa šta jebt? to je isto jedan vid zabave, putovanje, k'o da si na kruzeru :mrgreen: ako je jeftinije .. zanimljivo, baš me zanima da l' će biti nešto ovako :D
Masno se mora platiti da se krstati atlantikom ovako usput i to i ides na tekmu hahah. Bice zanimljivo ako bude ta ponuda i kolko ce kostati i kolko bi sve ukupono dana to trajalo hehe.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 okt 2013, 22:31

I koliko vas ide sa foruma ? :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 21 okt 2013, 22:34

Saurman je napisao/la:I koliko vas ide sa foruma ? :mrgreen:
Ja razmisljam da si kupim novi televizor umjesto putovanja, jer mi se ne ide sam, za curu nemam pare, a i da imam, ne znam koliko bi to bilo pametno :D .

Razmisljam da kupim Panasonic TX-P65VT50e (plazma) sada kosta novi 2.300 EUR, a u Junu ce se naci i za 1.400 EUR povoljan a nov sa 1.800 EUR. To je moja alternativa :D .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 okt 2013, 22:35

Niko :D mi samo pricamo jedni daju moralnu podrsku a neki seru, omalovazavaju i tako haha.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 21 okt 2013, 22:39

Idemo mi s foruma, cim rijesimo jedan mali problemčić.... :mrgreen:

Bilo bi super brodom, dernecit 20 dana, piva gotiva
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 21 okt 2013, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 21 okt 2013, 22:40

Zamolio bi ove penzionere koji kukaju za parama,i ovdje pisu da se ne ide u Brazil da preskoce temu jer to nije tema,nego kako jeftinije otici za nas"budale" koji mozda planiramo ici,a ne ovdje da nam pametuju,dosta ovi kuci sto pametuju! Uostalom do juce se kukalo da se plasirat u Brazil to je jednom u zivotu bla bla,kupite tv i gledajte preko tv-a nas pustite na miru,planirajte svadbe,djecu itd

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 21 okt 2013, 22:42

Nista hajmo i mi ko ovi emigranti kakve barke zakupit, samo necmo se smjet pretrpat, pa valjda donekle do koturamo, odradimo na fol krenuli za Brazil a dođemo blizu necije obalske straze i kakve stete napravimo krenemo se tonut kakve baklje zapalimo da obalna straza vidi i da nas spasi, eh jos valja nabasta mirno more,a tonjenje nek bude zbog stete na barci. I kad nas spase svi da emotivne izjave dajete krenuli za Brazil, velike patriote nismo imali para za bolje, nemoj ko da se sjebe pa glumi azilanta. Ondan valjda ko ispotuje i sve nam dzaba organizuje zbog pretrpljene stete zbog ljubavi, mozda nas i organizator pozove ko svoje goste, a i nasi fudbaleri nek nam koju kintu udjele. Idemol za Brazil :D ps: ne plivaci nemoj da krecete

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 21 okt 2013, 22:49

TRUST je napisao/la:Nista hajmo i mi ko ovi emigranti kakve barke zakupit, samo necmo se smjet pretrpat, pa valjda donekle do koturamo, odradimo na fol krenuli za Brazil a dođemo blizu necije obalske straze i kakve stete napravimo krenemo se tonut kakve baklje zapalimo da obalna straza vidi i da nas spasi, eh jos valja nabasta mirno more,a tonjenje nek bude zbog stete na barci. I kad nas spase svi da emotivne izjave dajete krenuli za Brazil, velike patriote nismo imali para za bolje, nemoj ko da se sjebe pa glumi azilanta. Ondan valjda ko ispotuje i sve nam dzaba organizuje zbog pretrpljene stete zbog ljubavi, mozda nas i organizator pozove ko svoje goste, a i nasi fudbaleri nek nam koju kintu udjele. Idemol za Brazil :D ps: ne plivaci nemoj da krecete
Ovo je odlicna ideja, samo nemamo broda

Svi svjetski mediji bi to prenijeli i doslo bi do Fife, a onda bi iz sazaljenja obezbjedili avion i doveli nas u Brazil.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 21 okt 2013, 22:51

Sheyi je napisao/la:
TRUST je napisao/la:Nista hajmo i mi ko ovi emigranti kakve barke zakupit, samo necmo se smjet pretrpat, pa valjda donekle do koturamo, odradimo na fol krenuli za Brazil a dođemo blizu necije obalske straze i kakve stete napravimo krenemo se tonut kakve baklje zapalimo da obalna straza vidi i da nas spasi, eh jos valja nabasta mirno more,a tonjenje nek bude zbog stete na barci. I kad nas spase svi da emotivne izjave dajete krenuli za Brazil, velike patriote nismo imali para za bolje, nemoj ko da se sjebe pa glumi azilanta. Ondan valjda ko ispotuje i sve nam dzaba organizuje zbog pretrpljene stete zbog ljubavi, mozda nas i organizator pozove ko svoje goste, a i nasi fudbaleri nek nam koju kintu udjele. Idemol za Brazil :D ps: ne plivaci nemoj da krecete
Ovo je odlicna ideja, samo nemamo broda

Svi svjetski mediji bi to prenijeli i doslo bi do Fife, a onda bi iz sazaljenja obezbjedili avion i doveli nas u Brazil.
Mozemo vala skupit pa sta iznajmit, nismo valjda tolki kokuzi, kad bi nas vise htjelo mozemo i kupit sta samo donekle da nas prebaci i da to odglumimo :D

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 okt 2013, 22:54

Ma bitno je otici oni bi nas deportovali ozda sa avionom vladinim hehe.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 21 okt 2013, 22:56

terabajt je napisao/la:Ma bitno je otici oni bi nas deportovali ozda sa avionom vladinim hehe.
Ako nas budu htjeli nazad vracat odmah trazit azil, pa dok smo tam u kampu sa emigrantima ostalim smisaljat cemo plan B, mozemo se tripu zalit dok nas ne vrate za BiH a dotad cemo skontat sta dalje :D

JumBO
Kontakt:

Post Postao/la JumBO » 21 okt 2013, 23:14

Ja licno sam u inostranstvu i u mogucnosti odvojit pare ali brate 4000eura i vise je previse za obicnog radnika.
Da je ukupni trosak do nekih 2000-3000eura... i u tome 3 nase utakmice i malo neki izleti po gradovima mozda bi i poceo razmisljat o tome ali ovako ne hvala... odo ja u Bosnu na godisnji i gledat utakmice :)

Uz to kada vidim neke snimke o pljackama i lopovluku u brazilu, prodje me i volja da vidim Brazil :)

Samo se nadam da ce se naci dovoljno nasih kojima novac ne igra ulogu i da ce nas ipak sto vise tamo biti, kao sto nas je bilo po evropi na utakmicama.
Prvobitno ce to biti nase gazdice i sincici iz BiH... i malo bogatija dijaspora.

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 21 okt 2013, 23:37

Temu sam napravio sa razlogom da se nadzu oni koji ce dole i ako nista drugo, da se barem dole bude zajedno nekak jopet je sve lakse kad nas je vise. Ja planiram dole abd, sad samo cekam sastav grupa i mjesto, a posebno kolko ce to kostati! Svak sa korisnim informacijama sto mogu ikako pomoci sloboxno ljudi, samo pisite, svaka nova inf. Je zlata vrijedna!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 21 okt 2013, 23:58

Tema je super, i ima momak koji mogu pratiti i vanjske agencije i donosit info, ali ima dosta onih koji imaju zelju a nemaju para, i volio bih kad svi poceli da razmisljamo pozitivno i globalno, za odlazak nam i ne trebaju pare. Prva cinjenica jeste da novac koji bi poslao hajmo reci nas 20 do 30 sa foruma na svjestsko je sica u odnosu na novac koji ce se ukupno obrnut vezano za svjetsko. Nama u sustini treba dobar fol, ideja, koju kada bi pokusali sprovoditi da to zainteresira sve svjetske medije, a sto vise budemo interesnatni, bit cemo dobra marketing prilika za sigurno neke svjetske kompanije, jer sve vezano za svjetsko je interesantno, samo nam treba dobra ideja fol nesto sto ce podici prasinu. Nemoramo se topiti sa brodom, vec nesto odavde iz Bih probat, vec sama pomisao da forumasi sa sportkog foruma koji se nikad nisu ni vidjeli ni sreli, vec se samo svadali i raspravljali iza nikova pokusavaju da na taj... i taj.. nacin odu na sv da gledaju voljenu zemlju, je intersantno, i kad spomenemo sa kojeg smo portala vec nam sport sport duguje par koju kintu za pice i senddvice :D Volio bih da pocnemo tako razmisljatai i koji smo ovdje grant nam moze past nesto dobro napamet. organizujemo klasicni sastanak ideja, sto ideja to bolje i onda glasamo za najbolju nademo se negdje i krecemo u realizaciju. Najgore jeste i da propadne gledat cemo kuci tekem, do kraja godine skupljamo ideje pocetko sledece glasamo za naj i krece realizaicja, treba nam nesto sto bi u fazama radili tako da svaka nova faza zainteresira cio svijet

guber
Kontakt:

Post Postao/la guber » 22 okt 2013, 00:28

ma bit ce valjda do svjetskog nekih nagradnih igara pa ako ko bude imao srece :)
pare nisu problem para NEMA

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 22 okt 2013, 03:39

Ovi sto govore,recimo i da imaju lovu za Brazila da je bolje lovu potrositi na odlazk sa zenom na more :o (svake godine isti qrac na moru,sta ces koji racku na moru),kupiti novi TV :roll: (bit ce televizora a i taj ti je dobar),kupiti novo auto :shock: (hebo auto imas bus a jeftiniji je) i milion drugih razloga.Mislim,slazem se da nije lahko skupiti tu lovu za put do Brazila ali recimo imati (ili moci skupiti) tu lovu i ne otici u brazil to bi bila greska zivota,barem za mene.Pravi navijac ima samo jednu zelju a to je, kako do Brazila (pod svaku cijenu)a ovi ko fol navijaci traze svaki moguci nacin kako ne otici u Brazil(i pored toga sto ima lovu).Ja bi sam sebi pojeo jaja da imam recimo cenera i ne odem u Brazil vec navegati sa zenom u Neum i jos da me hebe svaki dan sto gledam tolike utakmice,i sto se ne idem sa njim kupati u moru :o :roll: (otisla bi u 100 PM i ona i more :evil: )

Dakle ko moze skupiti lovu valjalo bih otici,to je mozda jednom u zivotu i taj osjecaj se ne moze kupiti nikakvim parama(heblo vas sve ostalo ,nista nije toliko vrijedno ko otici u Brazil ;) )

Ja sam namjerio ici,imam nesto zastekane love(zena hoce new car,mislim u sebi dacu ti ja new car po mozgu :) presniji je Brazil) .Mozda i malog da povedem (ako skupim dovoljno love) a zena neka hekla kuci.

Mislim da ce neko iz Amerike(ja sam u USA) od nasih agencija organizovati ove navijacke odlaske za Brazil pa ce mozda biti povoljnijih aranzmana,pa ovi iz Evrope nek prvo dodju kod nekoga u Ameriku,pa onda svi zajedno u Brazil ;).Prvo da sacekamo izvlacenje grupa i odredjivanje mjesta odigravanja utakmica i onda ce biti puno jasnija slika
SVI U BRAZIL ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 22 okt 2013, 15:43

rodjak je napisao/la:Ovi sto govore,recimo i da imaju lovu za Brazila da je bolje lovu potrositi na odlazk sa zenom na more :o (svake godine isti qrac na moru,sta ces koji racku na moru),kupiti novi TV :roll: (bit ce televizora a i taj ti je dobar),kupiti novo auto :shock: (hebo auto imas bus a jeftiniji je) i milion drugih razloga.Mislim,slazem se da nije lahko skupiti tu lovu za put do Brazila ali recimo imati (ili moci skupiti) tu lovu i ne otici u brazil to bi bila greska zivota,barem za mene.Pravi navijac ima samo jednu zelju a to je, kako do Brazila (pod svaku cijenu)a ovi ko fol navijaci traze svaki moguci nacin kako ne otici u Brazil(i pored toga sto ima lovu).Ja bi sam sebi pojeo jaja da imam recimo cenera i ne odem u Brazil vec navegati sa zenom u Neum i jos da me hebe svaki dan sto gledam tolike utakmice,i sto se ne idem sa njim kupati u moru :o :roll: (otisla bi u 100 PM i ona i more :evil: )

Dakle ko moze skupiti lovu valjalo bih otici,to je mozda jednom u zivotu i taj osjecaj se ne moze kupiti nikakvim parama(heblo vas sve ostalo ,nista nije toliko vrijedno ko otici u Brazil ;) )

Ja sam namjerio ici,imam nesto zastekane love(zena hoce new car,mislim u sebi dacu ti ja new car po mozgu :) presniji je Brazil) .Mozda i malog da povedem (ako skupim dovoljno love) a zena neka hekla kuci.

Mislim da ce neko iz Amerike(ja sam u USA) od nasih agencija organizovati ove navijacke odlaske za Brazil pa ce mozda biti povoljnijih aranzmana,pa ovi iz Evrope nek prvo dodju kod nekoga u Ameriku,pa onda svi zajedno u Brazil ;).Prvo da sacekamo izvlacenje grupa i odredjivanje mjesta odigravanja utakmica i onda ce biti puno jasnija slika
SVI U BRAZIL ;)

Podpisem :mrgreen: :!: :!:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 okt 2013, 16:47

Stopat pa dokle stignemo, ali po malo trazit da nas vozaju, da nam ne mogu naplatit. Sve isplanirat, naucit kako se kaze: Mozete li me odvesti do tog mjesta; neka mala udaljenost pa mu dati nekih 5-10 Km i reci da je to sve sto imas, kokuz i cekat da se smiluje i kaze da je djaba.
Onda kupit kartu avionsku, valjda je jeftinija sto je bliza Brazilu. Smjestaj? Ma spavat u satoru, kod policijske stanice :lol: tu razapet sator. taman ces imati novca da se normalno vratis kuci :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.