Sjecam se kako je se poigrao sa Luizom protiv Brazila, i ako se sjecas dve igre u priprema protiv Chelsea, meni nesto cini da Dzeki lezi Chelsea, kako udje sa klupe.FaraonTM je napisao/la:To je klasika u City-u. Ako si krenuo od početka i nisi dao gol iduću si na klupi. Ali recimo poražavajuće je to što ako Edin dadne gol u Moskvi opet će Negredo početi protiv Chelsea (mada to i nije loše, jer Terry/Cahill i Luiz učine Džeku nevidljivim).Emir_BIH je napisao/la:23 October, 18:00 CSKA Moscow - Manchester City, ocekujem Dijamanta od pocetka.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Edin je najuspjesniji napadac Gradjana kad su u pitanju tekme protiv klubova iz Londona.
Dobro protiv Brazila je drugo. Istina u pripremnim ih je natrpao. Ali eto ja pamtim 3 utakmice kad je City gostovao Chelsea-u. Dvije je počeo od početka (nije se vidio) a treću je bio na klupi kad je Balotelli dao onaj rani gol. Ne sjećam se jel' ulazio ali znam da su na kraju izgubli 2-1, Meireleš im dade dva gola, čini mi se prvi poraz u sezoni tada za City... Naravno da bih volio da krene od početka, ali imam neki osjećaj da ne igra dobro protiv Chelsea i eto statistika kaže da jedino njima nije dao gol u zvaničnoj utakmici za City od svih velikana..Emir_BIH je napisao/la:Sjecam se kako je se poigrao sa Luizom protiv Brazila, i ako se sjecas dve igre u priprema protiv Chelsea, meni nesto cini da Dzeki lezi Chelsea, kako udje sa klupe.FaraonTM je napisao/la:To je klasika u City-u. Ako si krenuo od početka i nisi dao gol iduću si na klupi. Ali recimo poražavajuće je to što ako Edin dadne gol u Moskvi opet će Negredo početi protiv Chelsea (mada to i nije loše, jer Terry/Cahill i Luiz učine Džeku nevidljivim).Emir_BIH je napisao/la:23 October, 18:00 CSKA Moscow - Manchester City, ocekujem Dijamanta od pocetka.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Tu je statistiku nabio protiv Tottenhema. Tottenhemu 5, Arsenalu 1, Fulhamu 2, West Hamu nijedan, Chelsea-u nijedan, QPR 2..SamoZeljo je napisao/la:Edin je najuspjesniji napadac Gradjana kad su u pitanju tekme protiv klubova iz Londona.
EDIT: Ispravite me ako griješim, možda sam izostavio koji..
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ne znam ni ja ali nije ni bitno, svi ce doci na red.FaraonTM je napisao/la:Tu je statistiku nabio protiv Tottenhema. Tottenhemu 5, Arsenalu 1, Fulhamu 2, West Hamu nijedan, Chelsea-u nijedan, QPR 2..SamoZeljo je napisao/la:Edin je najuspjesniji napadac Gradjana kad su u pitanju tekme protiv klubova iz Londona.
EDIT: Ispravite me ako griješim, možda sam izostavio koji..
(malo kojem napadacu odgovara Chelsea)
Kad ga zabije sad u nedjelju, biće efikasniji od Messija po pitanju ChelseaSamoZeljo je napisao/la:Ne znam ni ja ali nije ni bitno, svi ce doci na red.FaraonTM je napisao/la:Tu je statistiku nabio protiv Tottenhema. Tottenhemu 5, Arsenalu 1, Fulhamu 2, West Hamu nijedan, Chelsea-u nijedan, QPR 2..SamoZeljo je napisao/la:Edin je najuspjesniji napadac Gradjana kad su u pitanju tekme protiv klubova iz Londona.
EDIT: Ispravite me ako griješim, možda sam izostavio koji..![]()
(malo kojem napadacu odgovara Chelsea)
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mislim da je ovo zadnja godina Edina u sitiju ,u tom klubu on nikad nece biti starter 5 utakmica zaredom a kamoli da im je numero uno striker . Bjezi Edine iz sitija please ,odradio si svoje ,zaradio si svoje.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Mancini želi dovesti Edina Džeku u Istanbul
Aysal: Ako Džeko želi da dođe, onda zašto ne?
Reprezentativac Bosne i Hercegovine i napadač Manchester Cityja Edin Džeko našao se na listi želja Roberta Mancinija.
Naime prema pisanju turskih medija Roberto Mancini želi svim silama dovesti Džeku u Galatasaray. Navodno je i predsjednik Galatasaraya spreman da dovede Džeku u Istanbul.
"Ako Džeko želi da dođe, onda zašto ne?," rekao je Unal Aysal, a prenose turski mediji. Da li će Džeko Otok zamijeniti Istanbulom i opet raditi sa Mancinijem, ostaje nam da vidimo.
SportSport.ba
Aysal: Ako Džeko želi da dođe, onda zašto ne?
Reprezentativac Bosne i Hercegovine i napadač Manchester Cityja Edin Džeko našao se na listi želja Roberta Mancinija.
Naime prema pisanju turskih medija Roberto Mancini želi svim silama dovesti Džeku u Galatasaray. Navodno je i predsjednik Galatasaraya spreman da dovede Džeku u Istanbul.
"Ako Džeko želi da dođe, onda zašto ne?," rekao je Unal Aysal, a prenose turski mediji. Da li će Džeko Otok zamijeniti Istanbulom i opet raditi sa Mancinijem, ostaje nam da vidimo.
SportSport.ba
Da ogovorim u ime Dzeke
"Turki? No, tenk ju."
"Turki? No, tenk ju."
a dobro , kao sto bi nas stari drug "Bobby" mancini rekao ; futbol iz strange ..
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
novi vlasnik Intera 'Thohir' želi već u januaru dovesti četiri igrača: Džeko, Agger, Kagawa, Benzema
e pa Edine, ako dobiješ ponudu, ne razmišljaj ni sekunde, prihvataj i odmah u Inter
mislim da ni plata ne bi bila problem, ima ovaj para 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
To bi mu bio zadnji voz da zaigra u jednom Evropskom Gigantu.JTS je napisao/la:novi vlasnik Intera 'Thohir' želi već u januaru dovesti četiri igrača: Džeko, Agger, Kagawa, Benzemae pa Edine, ako dobiješ ponudu, ne razmišljaj ni sekunde, prihvataj i odmah u Inter
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
jeste da navija za Milan, al' hajd'muXmania je napisao/la:To bi mu bio zadnji voz da zaigra u jednom Evropskom Gigantu.JTS je napisao/la:novi vlasnik Intera 'Thohir' želi već u januaru dovesti četiri igrača: Džeko, Agger, Kagawa, Benzemae pa Edine, ako dobiješ ponudu, ne razmišljaj ni sekunde, prihvataj i odmah u Inter
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- ArthurBishop
- Kontakt:
Edin već dugo, nažalost, nije odličan napadač. Dobar jeste, i kao takvog bih ga volio vidjeti u Interu. Međutim, ovo su vjerovatno šuplje, jer Inter ima dvojicu perspektivnih, mladih napadača + Palacio i Milito(!?!?!).JTS je napisao/la:jeste da navija za Milan, al' hajd'muXmania je napisao/la:To bi mu bio zadnji voz da zaigra u jednom Evropskom Gigantu.JTS je napisao/la:novi vlasnik Intera 'Thohir' želi već u januaru dovesti četiri igrača: Džeko, Agger, Kagawa, Benzemae pa Edine, ako dobiješ ponudu, ne razmišljaj ni sekunde, prihvataj i odmah u Inter
činjenica je da nema puno odličnih napadača koji se mogu dovesti (ili su u velikim klubovima, ili zarađuju masno kao Cavani i Falcao), a Edin je jedan od onih kojeg mogu dovesti
Željezničar za život cijeli!
ArthurBishop je napisao/la:
Edin već dugo, nažalost, nije odličan napadač. Dobar jeste, i kao takvog bih ga volio vidjeti u Interu. Međutim, ovo su vjerovatno šuplje, jer Inter ima dvojicu perspektivnih, mladih napadača + Palacio i Milito(!?!?!).
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ima dvije dobre utakmice u svim takmicenjima ove sezone, klub ili repka: Prva Citijeva igra ove sezone protiv Tottenhama i protiv LihtenstajnaVirtu4l je napisao/la:Dugo vala, ima jedno 15 dana.
Ne brojati one ljetne Citijeve igre po Hong Kongu, itd.
Inter u Januaru bi mu (i nama kao navijacima repke) pravo sjeo.
- Consigliere
- Kontakt:

SVJETSKA ZVIJEZDA, NAS EDIN!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ah da nezna koje nas Dijamant.Consigliere je napisao/la:
SVJETSKA ZVIJEZDA, NAS EDIN!
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Trenutno korisnika/ca: 1993Sajo1993, 19vendetta87, Beli98, Bing [Bot], dedo26, Edincapitano, Futbol, Kenozoik, LeCoq, MiranGlasnic, MostarNeretva, Mostarska, Proximic, Rio12345, Scholl i 70 gostiju.