manje kladionice, piva, luksuza i radi ti ova kutija
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
koliko sam upućen XP SP3 je potreban da bi pokrenuli Skype trenutno, fakat to je najmanji problem. Apdejt na SP3..pusti SP2, a ionako će vam slijedeće godine ukinuti podršku za XP, pa ćeš vidjet hoće li ti moći neka windows app na to
ljudi moji procesori vam mogu izdrzat, ako su pentiumi ili celeronci, nabacite win7 ili win8 i uzivajte, ah da zaboravio sam, iskeširajte pedesetak maraka za 2 gige RAM memorije, to će vam spasiti peDu..
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Postoji program,nazvan DLL FIXER,nadji na torrentuBeyKopites je napisao/la:EMERGENCY
Ne mogu ući na skype, kad god pokušam izbaci mi ovo :
Šta činiti?
Skini,instaliraj ukucaj ime ovog .dll fajla sto je problem s njim.
Mozda ipak sredi situaciju
ne bi smio dirati kernel32.dll ako je neiskusan
ipak su to sistemski fajlovi jarane, po*ebaće šta pa eto još goreg belaja, još se ovo tiče ovih logičkih procesora
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ljudi kako da restartujem Windows XP? Znaci komp mi radi normala i sve to, samo zelim da oborim sistem i ponovo ga dignem pa da bude kao nov. Ubacio sam cd od xp i izbaci mi ovo:

Sta dalje i kako, to me zanima, hvala unaprijed

Ništa komplikovano, naravno da smije, to mi je svakodnevnica.iVar je napisao/la:ne bi smio dirati kernel32.dll ako je neiskusanipak su to sistemski fajlovi jarane, po*ebaće šta pa eto još goreg belaja, još se ovo tiče ovih logičkih procesora
Skini jarane ovaj dll (http://www.dll-files.com" onclick="window.open(this.href);return false;), raspakuj ga u C:\Windows\System32 i to je to.
Ubaci CD, restartuj komp, pri uključivanju će ti izbacit da pritisneš f12 za Boot, odradi to, odaberi DVD Boot i rokaj, jednostavno...iako ne mora ni tako bit' uvijek, možda ti ne bude pisalo ovo za f12, tad bi trebao pokrenut' BIOS i staviti Boot priority device No.1 DVD. Tad bi on sam trebao počet' Boot-at sa DVD-a...labe22 je napisao/la:Ljudi kako da restartujem Windows XP? Znaci komp mi radi normala i sve to, samo zelim da oborim sistem i ponovo ga dignem pa da bude kao nov. Ubacio sam cd od xp i izbaci mi ovo:
P.S. Ako ti je ovo kompikovano, pogledaj prvo koji tutorial na YouTube-u pa počni radit', jednostavnije ti je za skontat'...

zte zxhn h108l
Danas sam kupio sony smart tv i pokusavam da se spojim sa modemom bezicno al neznam koje parametre trebam ukucat(gore sa slike),a ovo gore je modem.Molim pomagajte tko zna.
Edit:tko mi pomogne da se spojim vcrs saljem mu kredita nekih 4-5 km na bh-telekom!
Zadnja izmjena: POPAY, dana/u 24 okt 2013, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
hvala mandrax puno 
Evo ovdje imas sve objasnjenolabe22 je napisao/la:Ljudi kako da restartujem Windows XP? Znaci komp mi radi normala i sve to, samo zelim da oborim sistem i ponovo ga dignem pa da bude kao nov. Ubacio sam cd od xp i izbaci mi ovo:
[youtube][/youtube]
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
jest' tebi i meni svakodnevnicamandraX je napisao/la:Ništa komplikovano, naravno da smije, to mi je svakodnevnica.iVar je napisao/la:ne bi smio dirati kernel32.dll ako je neiskusanipak su to sistemski fajlovi jarane, po*ebaće šta pa eto još goreg belaja, još se ovo tiče ovih logičkih procesora
![]()
Skini jarane ovaj dll (http://www.dll-files.com" onclick="window.open(this.href);return false;), raspakuj ga u C:\Windows\System32 i to je to.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
http://prntscr.com/1zmb6d" onclick="window.open(this.href);return false;
Je li ovo znaci da imam graficku od jedne gige il 2?

Je li ovo znaci da imam graficku od jedne gige il 2?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
skini ovo pa nam sam kaziUnofficialpage je napisao/la:http://prntscr.com/1zmb6d
Je li ovo znaci da imam graficku od jedne gige il 2?![]()
http://www.techpowerup.com/gpuz/
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Doš'o vakat da i ja tražim pomoć
Naime, evo handri me net već po' sata...a kako je nastavilo ići će do kraja.
Znači stranice koje sam posjetio maloprije, tj. od konektovanja na net mogu otvoriti (sportsport, mail.google, google, cafe.ba itd) a da otvorim nešto novo nemaa šanse.
Skype radi, torrent radi, a to neće
Znači stranice koje sam posjetio maloprije, tj. od konektovanja na net mogu otvoriti (sportsport, mail.google, google, cafe.ba itd) a da otvorim nešto novo nemaa šanse.
- BeyKopites
- Kontakt:
iVar je napisao/la:Doš'o vakat da i ja tražim pomoć

Jel ti na kraju učitavanja izbaci ovo ??
Ako je tako onda smo imali isti problem, na 305 stranici sam i ja pisao o tome al' mi niko nije odgovorio...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Device Description Type
Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] PCI
dali neko moze naci driver za ovo .Hvala
Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] PCI
dali neko moze naci driver za ovo .Hvala
Al' me zeza računar. Promijenio matičnu i napojnu, ali se opet sam gasi...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da ti nije do uticnice, ili produzni kabal mozda ?High je napisao/la:Al' me zeza računar. Promijenio matičnu i napojnu, ali se opet sam gasi...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sumnjam da je do toga, ali ću ipak provjeriti. Ima li još neko savjet ili kakvu ideju?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Izvinjavam se sto pisem dva posta zaredom, ali sam na mobitelu te sam uskraćen za editovanje posta. Da li može problem biti u procesoru?
Provjeri grafičku, ako ti je externa, izvadi je i probaj radit' na integrisanoj, ako je takva ploča u pitanju.High je napisao/la:Izvinjavam se sto pisem dva posta zaredom, ali sam na mobitelu te sam uskraćen za editovanje posta. Da li može problem biti u procesoru?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.