Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Fordinjo
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Fordinjo » 22 okt 2013, 13:36

bevanda4 je napisao/la:Ne kontam kako netko može stavit "sigurno" i "arsenal" u jednoj rečenici. Zadnji put kad su bili siguran par, Henry je još igrao... :mrgreen:
Slazem se 100% meni je to x2 za kvotu @2.20 u Singlu ko zicer vjeruj mi ne znam sta je razlog da se ovoliko favorizira Arsenal protiv Borusije , pa ta Borusija je jaka ko beton i uvijek moze uzeti svakog i kuci i na strani , pa oni su mislim jedini koji su Bajernu poraz nanijeli , ma X2 ko kuca za mene a nek igra ko sta hoce i nek je sretno ...

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 22 okt 2013, 13:45

Jos cu negde u tikete ubaciti Chelzija X2 i oba daju gol a gurat cu Celtika 1x na sve tikete pa makar i pao na svim tiketima iako nikad ne igram jedan tim na vise tikete ali brate ovaj Ajax je malo reci tuzan jos kada izadzu medzu 60.000 skota a znamo kako tamo navijaju pa Barselona sa igracem vise kolko se sjecam nije mogla da pobijedi Celtik a ne sjebani Ajax koji poslije odlaska Andewerelda i Eriksena svaka ekipa u eredivisie moze da pibijedi a ne jedan Celtik koji u ligi Sampiona ima samo dva poraza kod kuce , e sad trebal ocekivati da Ajax nesto uzme i uradi na ovom gostovanju po mene ma nema sanse i ubi me ova kvota u oci na Pobijedu Celtika @2.45 hahhaha nemogu da izdrzim ovo igram Jako pa nek ide cijela banka ako treba u PM :lol: :lol: ...

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 22 okt 2013, 13:49

Fordinjo je napisao/la:
bevanda4 je napisao/la:Ne kontam kako netko može stavit "sigurno" i "arsenal" u jednoj rečenici. Zadnji put kad su bili siguran par, Henry je još igrao... :mrgreen:
Slazem se 100% meni je to x2 za kvotu @2.20 u Singlu ko zicer vjeruj mi ne znam sta je razlog da se ovoliko favorizira Arsenal protiv Borusije , pa ta Borusija je jaka ko beton i uvijek moze uzeti svakog i kuci i na strani , pa oni su mislim jedini koji su Bajernu poraz nanijeli , ma X2 ko kuca za mene a nek igra ko sta hoce i nek je sretno ...
pa kako izgubise od gladbaha 2:0, arsenal izgubit nece sigurno, imaju odlicnu formu, imaju iskustvo, igraju kuci i znaju da ovom pobjedom su sigurno u drugom krugu...dortmund ima poraz i u prvenstvu i u ligi prvaka ove sezone...arsenal nema.
Semper Fidelis

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 okt 2013, 13:50

Zrinjski-Borac 1 1.85 super ponuda 2.05

Ovi iz Banja Luke su na dan utakmice krenuli dole ,po nekim najavama kup stavljaju u drugi plan sto je i logicno zbog stanja na tabeli a i sirini svoje klupe jel nemaju realno fond igraca za dva fronta,danas ce da odmaraju Grujica i kapitena Raspudica ,uletit ce neka dva mladja momka koja realno nisu kvalitet ovih iskusnijih,pri tome igraju se dvije utakmice i mislim da ce se oni i zadovoljiti i nulom dole te ce vise paznje posvetiti svom golu,sto mislim da ce Zrinjski iskoristiti i da Borac nije u stanju odigrati neki dobar bunker posebno sto kazem da im je odsutan prvi covjek odbrane,mada i u punim sastavima mislim da bi Zrinjski bio u svakom slucaju favorit za pobjedu dole,u svakom slucaju sve mi ide na pobjedu domacina

Vitez-Sarajevo 2 1.70

Takodjer drugi par kupa Vitez-Sarajevo,domacinima kup svakako nije prioritet ,njima je cilj svakako liga i cilj da ostanu u istoj,po najavama domacini ce izvesti kombinovani sastav jel za vikend igraju takodjer protiv Sarajeva.Koliko znam Sarajevo ce igrati u najacem sastavu upitan je jedino Vule kojeg ce mozda cuvati zbog povrede,utakmica se igra na neutralnom terenu tj u Travniku i nevjerujem da Vitez sa kombinovanim sastavom i kako rekoh na drugom terenu moze pobjediti Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 22 okt 2013, 13:55

Danas prije LP sam odigrao u singlu Češka Republika U19 - Hrvatska U19 na hrvate....svidjela mi se kvota a nisu cesi nista bolji 3.2 kvota na bracu hrvate pa ko ziv ko mrtav :mrgreen:
a za vcrs cu odigrat kasnije pa naletim sa nekim parovima :D (ako stignem ) xD
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 22 okt 2013, 13:58

miky_hz je napisao/la:Zrinjski-Borac 1 1.85 super ponuda 2.05

Ovi iz Banja Luke su na dan utakmice krenuli dole ,po nekim najavama kup stavljaju u drugi plan sto je i logicno zbog stanja na tabeli a i sirini svoje klupe jel nemaju realno fond igraca za dva fronta,danas ce da odmaraju Grujica i kapitena Raspudica ,uletit ce neka dva mladja momka koja realno nisu kvalitet ovih iskusnijih,pri tome igraju se dvije utakmice i mislim da ce se oni i zadovoljiti i nulom dole te ce vise paznje posvetiti svom golu,sto mislim da ce Zrinjski iskoristiti i da Borac nije u stanju odigrati neki dobar bunker posebno sto kazem da im je odsutan prvi covjek odbrane,mada i u punim sastavima mislim da bi Zrinjski bio u svakom slucaju favorit za pobjedu dole,u svakom slucaju sve mi ide na pobjedu domacina

Vitez-Sarajevo 2 1.70

Takodjer drugi par kupa Vitez-Sarajevo,domacinima kup svakako nije prioritet ,njima je cilj svakako liga i cilj da ostanu u istoj,po najavama domacini ce izvesti kombinovani sastav jel za vikend igraju takodjer protiv Sarajeva.Koliko znam Sarajevo ce igrati u najacem sastavu upitan je jedino Vule kojeg ce mozda cuvati zbog povrede,utakmica se igra na neutralnom terenu tj u Travniku i nevjerujem da Vitez sa kombinovanim sastavom i kako rekoh na drugom terenu moze pobjediti Sarajevo
navijam za FKS al Sarajevu je na gostovanjima bod premija,tako da cu preskociti ovo al ko ce ga znati...

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 22 okt 2013, 14:05

Fordinjo je napisao/la:
Favorizira se zato sto BvB-u fali kljucan igrac u ekipi izmedu ostalih a to je Gundogan ali BvB opet ima strasnih pojedinaca tako da bi ovo mozda najbolje bilo na golove odigrat.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 22 okt 2013, 14:11

miky_hz je napisao/la:Zrinjski-Borac 1 1.85 super ponuda 2.05

Vitez-Sarajevo 2 1.70

Tebe sam upratio u posljednje vrijeme i poprilicno dereš guzowe :D Fascinira me kako vikendom proberes 5,6 solidnih kvota koje uvijek prodju. Gledam ti tikete i fkt, sto ja to ne odigrah? :mrgreen: Mozda ti je šuha postaviti te tikete prijee vremena ali bilo bi lijepo da to uradis. Al da ne budem off, evo i od mene:

Zurich - Kloten(5,5) - Manje(1,85)
Schalke - Chelsea(žk.4,5) - Manje(1,70)
Celtic - Ajax - 1X (1,40)

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 22 okt 2013, 14:27

vjeruj mi kad ti ja kažem kao veliki navijač borussije da je ovo večeras čista 1

pogledajte malo rezultate borussije na engleskom tlu i sve će vam biti jasno

prošle sezone kada je borussija igrala daleko najkvalitetnije u ligi prvaka nisu uspjeli dobiti taj smiješni city u engleskoj a sad pogotovo kada igraju protiv arsenala koji igra puno bolje no city lani, šanse su minimalne pa gotovo da ih i nema.

Ljudi ovo na žalost nije BVB od prošle tri sezone niti u bundesligi a niti onaj od lani iz LP, ne znam koliko pratite bundesligu i njihove utakmice ali imaju puno problema s igrom i fali dosta igrača, ovi koji će i istrčati nisu u top formi tako da ja stavrno ne znam kako se mogu spasiti poraza na Emiratima.

Kući još i nekako igraju i dobro guraju ali na gostovanjima imaju velikih problema, zadnja 4 gostovanja idu u prilog ovome što pričam, poraz od Gladbacha, prije toga od Napolija pa u DFB kupu 0-0 sa zehcigerima (tek u produžetku prolaz nakon crvenog za 1860 ) i još prije u Nurnbergu 1-1 tako da loše to izgleda dosta.

Nema Gundogana koji je glavni kreator, umjesto njega igra Sahin koji nije 30% onog Sahina prije odlaska u Real, Lewandowski nije onaj od lani, zabija čovjek ali je jako sebičan i promašuje kao i obično, pojačanja se još nisu uklopila Miki blijedo izgleda slab nema vajde od njega za sada, Auba samo trči okolo a promašuje kao i Lewat, obrana nesigurna i sve u svemu daj Bože da griješim i da uzmemo barem bod ali teško teško, jako teško...

ja tu igram

ARSENAL - BORUSSIA 1 2.60, pk 1/1 3.95, h 0:1 4.25

handicap možda i neće proći ali 2.60 na arsenal je poklon i 1 ko kuća po meni, također ne vjerujem da će BVB izdržati do pol. da ne primi bar jedan gol.
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 22 okt 2013, 22:45, ukupno mijenjano 2 puta.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 22 okt 2013, 14:29

arsenal
napoli
atletiko
sarajevo
porto daje go
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Milanista92
Kontakt:

Post Postao/la Milanista92 » 22 okt 2013, 14:31

slika
slika
slika
slika
slika

Ako ko sta odabere ... SRETNO :mrgreen:

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 22 okt 2013, 14:37

zna li itko na kojoj uefinoj stranici mogu vidjet ko sudi koju utakmicu i kakva mu je statistika..da vidim žute i crvene kartone, hvalaaaaaa

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 okt 2013, 14:44

Single: Arsenal-Dortmund 3+ i oba daju gol. :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 22 okt 2013, 14:44

bezze je napisao/la:zna li itko na kojoj uefinoj stranici mogu vidjet ko sudi koju utakmicu i kakva mu je statistika..da vidim žute i crvene kartone, hvalaaaaaa
eriksen sudi arsenal-BVB miriši na crvendaća :lol:

a ćoro brych sudi milan i barca i tu će bit belaja, barem penal :lol:
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 22 okt 2013, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 22 okt 2013, 14:45

bezze je napisao/la:zna li itko na kojoj uefinoj stranici mogu vidjet ko sudi koju utakmicu i kakva mu je statistika..da vidim žute i crvene kartone, hvalaaaaaa
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

piše ti listaj grupe dalje a na transfermarktu imaš prosjek karton sudaca po utakmici i to

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 22 okt 2013, 14:54

SARAJEVO: Abdihodžić, Kovačević, Huseinbašić, Komazec, Tatomirović, Osmanagić, Cimirot, Tadejević, Dupovac, Puzigaća, Radovac.

Najjaci sastav Sarajeva,trebala bi doc 2..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 okt 2013, 15:01

anelbavarac je napisao/la:SARAJEVO: Abdihodžić, Kovačević, Huseinbašić, Komazec, Tatomirović, Osmanagić, Cimirot, Tadejević, Dupovac, Puzigaća, Radovac.

Nije bas najaci,nema prvog golmana i prvog covjeka odbrane ali ok je sastav, vidim da je i sastav Viteza saren dosta
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 22 okt 2013, 15:14

miky_hz je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:SARAJEVO: Abdihodžić, Kovačević, Huseinbašić, Komazec, Tatomirović, Osmanagić, Cimirot, Tadejević, Dupovac, Puzigaća, Radovac.

Nije bas najaci,nema prvog golmana i prvog covjeka odbrane ali ok je sastav, vidim da je i sastav Viteza saren dosta
ma sabit cemo
B-I-R !

SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !

arsengunner
Kontakt:

Post Postao/la arsengunner » 22 okt 2013, 15:14

5501 Arsenal - Dortmund 1&GG 4.10
7016 Arse-Dort-Ramsey A. X 3.80
6701 Arse-Dort--9.5+ 2 1.80
6717 Arse-Dort--3.5+ 1 2.05
5507 Schalke - Chelsea GD1 1.25
5506 Porto - Zenit GD1 1.55

uplata 2 km dobitak 222,77 :D jedna navijacka
Samo WENGER istina je!!!

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 22 okt 2013, 15:18

arsengunner je napisao/la:5501 Arsenal - Dortmund 1&GG 4.10
7016 Arse-Dort-Ramsey A. X 3.80
6701 Arse-Dort--9.5+ 2 1.80
6717 Arse-Dort--3.5+ 1 2.05
5507 Schalke - Chelsea GD1 1.25
5506 Porto - Zenit GD1 1.55

uplata 2 km dobitak 222,77 :D jedna navijacka
u mojoj kladionici nem,a 1&gg inace bi singlirao mada mi to mirise na kisu golova ..
Fordinjo je napisao/la:
Borusija jaka ko beton, napoli ih sabio, i ne mogu da vjerujem kako komplicirate tako pored zicera dana gg
B-I-R !

SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.