ultrasstyle_tz je napisao/la:pa kako ce pogrijesit kad nista ne radi na terenu, dodaje prvom do sebe,ne poduzima nista rizicno- samim tim ni nista ucinkovito...to je kao igrac manje na ovom nivou, ziheras je dobar u PL BiH pa et samo nek ne pogrijesi, dok bgm u LP pa i u seriji A igrac ne moze biti na terenu ako mu je jedina misija i strah da sta ne zaje.e...
da je on kod nas destruktivni vezni ili jedan od stopera ili napadaca, pa da covjek kaze igra ziheraski na sigurno ne bi igra toliko ispastala jer imaju ostali pored da poprave koliko toliko pa makar nek njima ledja cuva, al on kod nas sam cuva jednu stranu...znaci u startu halali citavu jednu stranu igre, a Andjeloti ce to prepoznat nek Di Mariju i Carvahala il ko se vec pojavi desno posalje visoko i zakucaju Asamou duboko nazad znaci halali i drugu stranu...formacija 5-4-1 bez desne strane i sa 5 promila sanse da se iznese lopta na polovinu Reala i da imas vise od 2 nasa igraca na istoj...aj boze da grijesim ali ova postavka je GLUPA i RETARDIRANA protiv ekipa kao sto je Real, ponovit ce se Bajern i situacija da necemo moc lopte iznijet sa vise od 2-3 igraca u ofanzivi...jedna masina tipa Listajnera i prespremni Asamoa nisu mogli izdrzati da brane wc krila i da po osvojenoj lopti trce gore u napad, a da Padoin mogne...ma ni grama optimiznma ako izadjemo sa 3-5-2 (3-6-1) sabice nas ljudi necemo moc centra prec ako odigraju na 60% svojih mogucnosti...jedino totalni krah Reala i da mi se ostvari san od dva majstorska gola Teveza ni iz ceg i ludnice Vidala i Bufona pa da se necem nadamo
sunce ti je.em sta **** uradise od Juventusa da ulazimo u tekmu sa strahom samo da se ne obrukamo
To mozda ti tako ulazis, jer nemas vjere u ovaj tim jos od prve sezone s Conteom. Postala ti navika da kukas pred svaki mec.
EDIT: Ni ja nisam optimista, da se razumijemo. Ali nema straha, samo postovanje prema trenutno boljoj ekipi.
Nego ovo za Padoina. Fino sam naveo, nije klasa, ne pravi razliku, ali ne grijesi. Jesil kad vidio da covjek doda protivniku loptu, da vrati golmanu pa mu presjeku pas, da mu igrac pobjegne pa izadje jedan na jedan sa golmanom ili sl? Ja nisam. A gore navedene greske su radili svi u klubu, od Pirla do Buffona. I to ne zato sto su riskirali neka dodavanja, da naprave prevagu, vec zato sto ih u pola utakmice uhvati kur*obolja, pa se opuste i zaborave da su na terenu. Za razliku od njih Padoin je na utakmici 100% ... uvijek. Ne mogu covjeka pljuvati, jednostavno ne mogu. Nije to nicim zasluzio.