NK Zvijezda Gradačac

vatreni
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la vatreni » 19 okt 2013, 16:43

Jedini igrač koji pokazuje nesto Diata.Najgora ekipa po prikazanom koja je stigla u Prijedor kako Rudar igra u PL. :(
Ne bih da prejudiciram,al Denis će kako nam se čini pokvariti sve sto je Doro napravio u pet kola :cry: Ne bih da komentarišem trenerske kompetencije,al uopste rečeno,dzaba nekom od diploma,certifikata,licenci.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 19 okt 2013, 16:53

Doro je napravio fantastican posao u 6 utakmica (4 pobjede,1remi,1 poraz) a igrao je lijep fudbal.Dori svaka cast.
Denis je dobio tezak zadatak, da proba nastaviti sa igrama i rezultatima koje je napravio Doro.Hajmo Denisu dati sansu nekoliko utakmica, bez pljuvanja nakon prve utakmice i poraza.
Sjetimo se kako je samo Doro docekan na noz nakon njegovog izbora za trenera poslije Gacinovicevog odlaska i nakon debakla od Bosne u prijatelskoj utakmici.
Vecina forumasa trazila je da u klubu bude vise domacih trenera i igraca, eto to smo dobili sto smo trazili.
Denis je dozivio debakl na svom debiju ,ali vrijeme ce najbolje pokazati sta i koliko moze Denis kao trener.
Zadnja izmjena: Bosanski zmaj, dana/u 19 okt 2013, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 19 okt 2013, 16:56

to je taj rudar :lol:

Shorty
Kontakt:

Post Postao/la Shorty » 19 okt 2013, 17:32

Ne nervirajte se džaba, ovako je moralo da bude :D JBGA!

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 19 okt 2013, 17:42

Sto igra onaj crnjo, usi zavrce... Dobio aplauz!
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 okt 2013, 18:18

nemam sta reci ova ekipa je neki dan pobijedila olimpica i napravila jos deset izglednih sansi remizirala sa velezom pobijedila mladost remizirala sa sarajevom i na kraju za 90 minuta u prijedoru imati jednu precku za 90 minuta.neznam sta reci.nas narod je preplacen u gradaccu da trpi i gleda javasluk oko zvijezde.nadam se samo boljem izdanju protiv lidera u subotu na banji
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 19 okt 2013, 19:46

Prijatelji dragi Rudar je moro danas pobijedit isto kao i mi sto smo morali Sirokog.Mi smo po prikazanoj igri trebali i protiv Sarajeva glat igubit,zato pustite te price.Svakako treba Denisu dat punu podrsku jer je perspektivan trener i neotezavat mu poso i ovim supljim pricama.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 okt 2013, 09:13

Sinoc prvi put vidjeh ovog naseg licenciranog trenera..... i sta reci, koju posluku porati..... ja nevidim da on moze igracima nadramit muda da oni mogu ginut na terenu, lik je totalno iritantan samom svojom pojavom, ako budem upravu svaka naredna utakmica ce bit RUdar, daj boze da grijesim niko sretnij od mene

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 21 okt 2013, 09:32

Vidi se da si veliki poznavalac fudbala TKanto.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 okt 2013, 09:44

batigol777 je napisao/la:Vidi se da si veliki poznavalac fudbala TKanto.
Daj boze da grijesim, niko sretnij od mene.....
Onakvo ponasanje igraca moze biti samo iz dva razloga, do trenera ili je pusteno treceg nema, a naredne utakmice ce pokazat do cega je

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 21 okt 2013, 11:08

utakmica ZVIJEZDA -BORAC , u subotu u 14,25 , u direktnom prijenosu na BHT1

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 okt 2013, 13:36

nesto ima nisu nasi mogli zaboraviti igrati lopte za 10 dana,u prijedoru ponizeni a protiv olimpica i veleza odigrali vrhunski..ja neznam kada smo mi neku ekipu pobijedili 3-0 a ovako lako budemo naguzeni i ponizeni od jednog rudara koji se muci cijelo prvenstvo.
borac dolazi u dobro vrijeme.nismo pod pritiskom mnoge ekipe gube bodove kod kuce.ocekujem pobjedu taman da ih ja vodim sa klupe.svako zna kada se momci zalazu i ginu na terenu tu nema dvojbe.kompletni smo dobar protivnik dobar teren i udri.

Nova sezona nova nafaka

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 21 okt 2013, 13:37

Ma negriješiš ti TK,jednostavno ti neznaš. Koji trener može ekipu napraviti za 3-4 treninga. Ekipa se pravi godinama a ne za dva sata. Treba da svatiš da Denis niti je odradio pripreme po svom niti je doodiop igrače za koje on smatra da mu trebaju niti bilo šta drugo. Momku treba dati podršku na duže vrijeme i daj bože da ostane što duže a rezultat će doći.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 21 okt 2013, 13:49

batigol777 je napisao/la:Ma negriješiš ti TK,jednostavno ti neznaš. Koji trener može ekipu napraviti za 3-4 treninga. Ekipa se pravi godinama a ne za dva sata. Treba da svatiš da Denis niti je odradio pripreme po svom niti je doodiop igrače za koje on smatra da mu trebaju niti bilo šta drugo. Momku treba dati podršku na duže vrijeme i daj bože da ostane što duže a rezultat će doći.
Boze sacuvaj, on od mene ima punu podrsku i zelim mu svu srecu.......Ja nisam reko da on nezna, vec samo moje prvo misljenje kad sam ga vidio kao trenera........ a on nema sta pravit ekipu u jeku sezone, samo im treba dobro nalozit muda da ginu na terenu, sto je doro uradio posle Gacinovica, ekipa se pravi na zimu to od njega sad niko ne ocekuje
al vidimo da ti znas o fudbalu pa bi ti u 15 kolu mijenjo i trenera i igrace, ove igrace samo treba dobro nalozit i ujedinit njima nista vise ne treba, ni takticar ni koje kakve gluposti

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 21 okt 2013, 19:36

Pozdrav svim iskrenim ljubiteljima Zvjezde,Taletovicu sve naj ,doslo je ono sto sam uvijek govorio da nasa djeca ,Rosa,Taletovic dolaze u Zvijezdu.Dorini rezultati su bili dobri i skidam kapu,a upravi porucujem posebno Pestalicu:Sada pustiti da Tale napravi ekipu i cim ne izgubi jedno pet utakmica-- Mjenjat Ga--

PESTALICU CRNI PTICU!!!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 21 okt 2013, 20:31

Zvijezda moze biti najmanje ravnopravan protivnik sa najboljim u ligi.To je dokazala u proteklim utakmicama.Zasto je neprepoznatljiva bila u Prijedoru odgovor stoji u tome sto je mozda tako moralo biti,zbog neisplaćene plate ili pak zbog novog trenera.Ako prva dva razloga ne budu vise prepreka, ostaje samo trener.I ako bude znao vratiti onu Zvijezdu u zivot iz proslih kola ,remi sa Borcem bi bio uspijeh za njega.Bivsi Zvijezdini igrači Stokić-Đjelmić je do sada najubojitiji tandem lige.Ko nam je sve zabijao sumnjam da i oni neće :? .Zato Denise,pokaži koliko vrijedis :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 okt 2013, 17:52

borac pokazuje da nije nepobjediv.nadam se da cemo u subotu odigrati puno bolje nego u prijedoru i upisati 3 boda.

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 22 okt 2013, 20:22

Bićemo bez Nikolića,Pehilja i nisam siguran bez jos koga u subotu.Uglavnom po viđenom iz Prijedora, onih koji poznaju realne mogućnosti Zvijezde, nisu nimalo optimistični.Uz to tumače da su dobri rezultati puka slučajnost i plod sreće.Da li je to samo izgovor nečiji ili je istina ostaje da vidimo u subotu.Ličnp sam ubijeđen u to da ako budu napaljeni kao prije zadnje utakmice rezultat neće izostati.Sada,ko ih i sta ih moze napaliti to ne znam.Mozda je Doro znao.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 okt 2013, 20:23

mozda se nasi prepali da necemo u evropu pa zele da se sto prije vretimo medu tri zadnje

Nova sezona nova nafaka

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 23 okt 2013, 15:11

Mislim da je Pehilj jedan od najoljih igrača Zvijezde u prethodonom periodu, sve one nabijene lopte prema njemu pokupi i proslijedi dalje i mislim da smo tu stvarali najviše šansi.Bez njega to očito ide puno teže.Nadam se njegovom oporavku i pobjedi protiv Borca.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.