rob do bagro je napisao/la:Pasha sretan rodjendan i sve najbolje u zivotu...i da nam celik bude SAMPION!!!
Slazem se,ali i ZELJO
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
rob do bagro je napisao/la:Pasha sretan rodjendan i sve najbolje u zivotu...i da nam celik bude SAMPION!!!
Pridruzujem se cestitkama.. al' ovo sa Celikom .. ne mogu se sloziti..rob do bagro je napisao/la:Pasha sretan rodjendan i sve najbolje u zivotu...i da nam celik bude SAMPION!!!
Kako i Zeljo?Ne mozete i jedni i drugi nikako.TheManiacs je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:Pasha sretan rodjendan i sve najbolje u zivotu...i da nam celik bude SAMPION!!!
Slazem se,ali i ZELJO
ok hvala na odogovoru i sretan rođendanPasha je napisao/la:hvala na čestitkama![]()
što se tiče pitanja T-MAC-a; u Džungli možeš šta hočeš. ja sam kod njih kupio više majica i nijednu ne možeš istu vidjeti u gradu. naime, ja sam kombinovao detalje i to mi je odštampano. znači ako i nema to šta hočeš ponesi sliku i ljudi ti to naprave.
Haj mrs ba Kosta stas ti ovdjekosta_AR je napisao/la:Pozdrav od novog clana
Topla dobrodslicamiky_hz je napisao/la:Haj mrs ba Kosta stas ti ovdjekosta_AR je napisao/la:Pozdrav od novog clana
nemoj na ovako lijep nacinmiky_hz je napisao/la:Haj mrs ba Kosta stas ti ovdjekosta_AR je napisao/la:Pozdrav od novog clana
Gdje si Robben????? Kako je masinica????kosta_AR je napisao/la:Pozdrav od novog clana
Pise ti haveru,na dnu foruma,rodjendanidubrava je napisao/la:ovaj, mozda sam malo blentav, ali, kako vi znate kad je kome rodendan??! I ja bi to volio znati![]()
Nadam se da nije kasno, pa Pasha, sretan rođendan i sve najbolje Ti želim![]()
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7, VensanKasel i 5 gostiju.