SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Čuj ko bude u boljoj formi. Ako Pjanić ne bude povrijeđen ne vidim čovjeka koji može misliti da je Misimović u boljoj formi i da stavi Pjanića na klupu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa intelektualac to sam upravo htio i reci vidis da se Pjanic polomi cim puhne malo jaci vjetar a do SP-a ima jos 8 mjeseci i moze se svasta desiti.FaraonTM je napisao/la:Čuj ko bude u boljoj formi. Ako Pjanić ne bude povrijeđen ne vidim čovjeka koji može misliti da je Misimović u boljoj formi i da stavi Pjanića na klupu.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Da se zna da je se slavilo i u Sandzaku i u Kosovu plasman na SP 
Novi Pazar
[youtube][/youtube]
Sjenica
[youtube][/youtube]
Prizren
[youtube][/youtube]
Novi Pazar
[youtube][/youtube]
Sjenica
[youtube][/youtube]
Prizren
[youtube][/youtube]
Osim je dobro rekao Sušiću u emisiji ODgovorite ljudima mora pojačati još ekipu trkački smo slabi i SUšić treba konačno selekciju praviti i uvoditi nove igrače Rahimić,Ibričić,Vršajević,ZAhirović,Šunjić sve se to može izrotirati i ubaciti nešto novo jer ima igrača večeras DIlaver za AUstriju igrao,Prcić u SOchauxu konstantno 20-30min,E.HAdžić u Herculesu svako po 90min AMF igra Segunda ne moze biti da momak u drugoj spanskoj ne dobije poziv,a Stevanovic nikako nije u ekipi i dobija poziv ili ZAhirovic na klupi svaku u zvajti..
Nisam ja uopšte mislio na tebe. Jer ima slučajeva koji bi radije stavili Pjanića na klupu a Misimovića u igru, u ovoj trenutnoj formi obojice.vendeta87 je napisao/la:Pa intelektualac to sam upravo htio i reci vidis da se Pjanic polomi cim puhne malo jaci vjetar a do SP-a ima jos 8 mjeseci i moze se svasta desiti.FaraonTM je napisao/la:Čuj ko bude u boljoj formi. Ako Pjanić ne bude povrijeđen ne vidim čovjeka koji može misliti da je Misimović u boljoj formi i da stavi Pjanića na klupu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kroz historiju BiH je bilo dosta emigracije prema tim dijelovima do Turske, nista novoAlenHalilovic je napisao/la:Da se zna da je se slavilo i u Sandzaku i u Kosovu plasman na SP
Novi Pazar
Sjenica
Prizren
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Za mene nije nista novo, ali ima ovdje dosta korsnika za koje sigurno jest.Bosniacum Lilium je napisao/la:kroz historiju BiH je bilo dosta emigracije prema tim dijelovima do Turske, nista novoAlenHalilovic je napisao/la:Da se zna da je se slavilo i u Sandzaku i u Kosovu plasman na SP
Novi Pazar
Sjenica
Prizren
Kosovo, Makedonija, imaju oni cak i cijela bosnjacka sela
Premalo se obraca paznja na Bosnjaka u neposrednoj blizini. Svi smo mogli procitati najmanje jednu vijest o slavlju izbjeglih Bosnjaka po Europi a vecina nezna sta je se desavlo u Sandzaku, Kosovu pa cak i Makedoniji.
Ali eto to ti je isti onaj odnos Hrvata Hrvatske prema Hrvatima BiH.... niko ne obraca paznju na njih i nazivaju ih Bosancima. Ali nebi trebali mi iste te greske raditi i cjeniti nas suradnjake i radovati se tome kao slavlju u BiH ili makar Diaspori.
Kako nije ? Svi portali su jos prvu noc prenijeli vijest da se slavilo u Pazaru i ostatku Sandzaka. A nije isti odnos, oni za razliku od bh. hrvata vecinom predstavljaju svoju zemlju, SrbijuAlenHalilovic je napisao/la:Za mene nije nista novo, ali ima ovdje dosta korsnika za koje sigurno jest.Bosniacum Lilium je napisao/la:kroz historiju BiH je bilo dosta emigracije prema tim dijelovima do Turske, nista novoAlenHalilovic je napisao/la:Da se zna da je se slavilo i u Sandzaku i u Kosovu plasman na SP
Novi Pazar
Sjenica
Prizren
Kosovo, Makedonija, imaju oni cak i cijela bosnjacka sela
Premalo se obraca paznja na Bosnjaka u neposrednoj blizini. Svi smo mogli procitati najmanje jednu vijest o slavlju izbjeglih Bosnjaka po Europi a vecina nezna sta je se desavlo u Sandzaku, Kosovu pa cak i Makedoniji.
Ali eto to ti je isti onaj odnos Hrvata Hrvatske prema Hrvatima BiH.... niko ne obraca paznju na njih i nazivaju ih Bosancima. Ali nebi trebali mi iste te greske raditi i cjeniti nas suradnjake i radovati se tome kao slavlju u BiH ili makar Diaspori.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zato su se neki odma' bacili na pos'o da vide kako su im drage komšije Srbi i Hrvati doživjeli plasman reprezentacije na SP i skakali od sreće ako bi neko od njih usput rekao neku lijepu riječ po tom pitanju. A to što su se u Novom Pazaru i Prizrenu pravili derneci nikog ne zanima. Podanički mentalitet.AlenHalilovic je napisao/la: Za mene nije nista novo, ali ima ovdje dosta korsnika za koje sigurno jest.
Ali eto to ti je isti onaj odnos Hrvata Hrvatske prema Hrvatima BiH.... niko ne obraca paznju na njih i nazivaju ih Bosancima. Ali nebi trebali mi iste te greske raditi i cjeniti nas suradnjake i radovati se tome kao da je slavilo u BiH ili makar Diaspori.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ljubim te u avatar vojvodoDukeOfWellington je napisao/la:. Podanički mentalitet.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- brzitesanj
- Kontakt:
Kako god, obrni okreni Misimović mislim da mora na klupu nije on vše igrač koji može izdržati visok tempo utakmice mora se pomiriti s time da čeka svoju priliku sa klupe u zadnjih 20-30 minuta utakmice jer je njegov zenit karijere davno prošao. Imao odličan vezni red:
Sejo-Hare
Lula-Pjana-Hajro
A da igramo sa 4 vezna(Lula-Miske-Pjana-Hajro) mislim da se nebi baš uklopili MIske i Pjana jer njih dojica su priličnio slični igrači i nemogu igrati jedan do drugoga.
Sejo-Hare
Lula-Pjana-Hajro
A da igramo sa 4 vezna(Lula-Miske-Pjana-Hajro) mislim da se nebi baš uklopili MIske i Pjana jer njih dojica su priličnio slični igrači i nemogu igrati jedan do drugoga.
Zadnja izmjena: brzitesanj, dana/u 23 okt 2013, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- legenda reala
- Kontakt:
idemo Island
u Pazaru više ljudi nego u Sarajevu
u Pazaru više ljudi nego u Sarajevu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ima li nade da ti komsija dobije poziv za baraz?legenda reala je napisao/la:idemo Island![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
Ne pratim razvoj njegove karijere već duži periodCartman je napisao/la:Ima li nade da ti komsija dobije poziv za baraz?legenda reala je napisao/la:idemo Island![]()
![]()
Kakve su ti ove komšinice sa Islanda
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vidim neki su slogani sad u fazonu, a nas bi trebao glasiti:
Mozemo mu biti sretni, mozemo mu biti ponosni....ili
pocela je ki-ša, ali neka je...ili eventualno
svi sli-kaju, slika misi-movic, slika- spa-hic
Mozemo mu biti sretni, mozemo mu biti ponosni....ili
pocela je ki-ša, ali neka je...ili eventualno
svi sli-kaju, slika misi-movic, slika- spa-hic
Komsinice kao sto su tebi Spanjolke komsinice.legenda reala je napisao/la:Ne pratim razvoj njegove karijere već duži periodCartman je napisao/la:Ima li nade da ti komsija dobije poziv za baraz?legenda reala je napisao/la:idemo Island![]()
![]()
![]()
Kakve su ti ove komšinice sa Islanda
A inace su Islandjanke navodno nevjerovatno dobre. Cista vikinska krv yebiga. Nisu se izmjesale kao ove Skandinavke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
najjacajezenica
- Kontakt:
u yeb0te razmiljsanja u chove... ti si sve skonto ha cak i njihovu let liniju. to ko bit ce im sad nesto puno teze i duze letit nego drugima?Samo sto ce nasi kao i vecina ostalih europskih reprezentacija promjeniti vise aviona tj. mi cemo sigurno ako se prvo svi okupe u Sarajevu prvo do Londona (ako ima dirketni let, ako nema moraju prvo u Zagreb pa za London), pa iz Londona negdje za Ameriku, a onda tek za Brazil. Jer koliko znam nema direktni let iz Bosne za Brazil, kao i u vecini zemalja Europe.
Zamisli kako ce tek Rusi morati, pa Kazahstan, reprezentacije sa istoka.
direktni letovi za Brazil imaju iz Portugala i Španije, tako da nije to toliko strašno...najjacajezenica je napisao/la:u yeb0te razmiljsanja u chove... ti si sve skonto ha cak i njihovu let liniju. to ko bit ce im sad nesto puno teze i duze letit nego drugima?Samo sto ce nasi kao i vecina ostalih europskih reprezentacija promjeniti vise aviona tj. mi cemo sigurno ako se prvo svi okupe u Sarajevu prvo do Londona (ako ima dirketni let, ako nema moraju prvo u Zagreb pa za London), pa iz Londona negdje za Ameriku, a onda tek za Brazil. Jer koliko znam nema direktni let iz Bosne za Brazil, kao i u vecini zemalja Europe.
Zamisli kako ce tek Rusi morati, pa Kazahstan, reprezentacije sa istoka.a kako je tek rusima ha oni su najdalje
cuj onog krenut ce rusi u januaru
stvarno smo zaostali, ljudi koji putuju avionima sedmicno - kako ce do tog dalekog brazila (ko da je na marsu) letit moramo se i to skontat i oduzet, uzet ce nam prednost toliki dug let(ovi) (mislim na reprezentativce, da nepomisljate na nekog drugog
Sinoc Seo oigrao na zadnjem veznom 20-tak min bez greske,dobili smo ono sto nam je najvise falilo a to je Dm,kakv ce upgrade da bude momciluk strasno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: General505, hurem i 27 gostiju.