http://www.transfermarkt.de/de/haris-ha ... 15592.html" onclick="window.open(this.href);return false;
bevab se recimo nije uspio prodati iz zagreba a ima prednost nad hajradinovicem
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Jarane momku je 19 godina.Nema cak ni punih 19.Puni ih tek iduci mjesec.A momak je dobio tu specijalnu wonderkind dozvolu da moze igrati u Engleskoj (to su objavili bili svi nasi ozbiljniji portali,bilo je i na oficijelnoj stranici Zelje ta vijest).Sad zbog cega ga je Liverpool ostavio do kraja sezone u Zelji, to ne znam.Vjerojatno smatraju da moze vise napredovati igrajuci na seniorskom nivou cak i ovdje,nego da tamo igra po omladinskim ligama.Jer realno od 1 tima Liverpool-a je miljama daleko.Uz to Zeljo igra redovno i europu.Pa 2 utakmice,2 utakmice.Veliko je to iskustvo za mladog igraca.A ovo za Ronaldinha i Robinha je objavio jedan od modova.Cini mi se Monolog (ako se ne varam).Tako da ne valjam gluposti.fanatic je napisao/la:TMovac je napisao/la:Momak je imao taj administrativni problem,pa su ga poslali na posudbu u Zelju,sad krajem augusta je dobio wunderkind dozvolu (koju nisu uspjeli dobiti Robinho i Ronaldinho) sa kojom moze bez problema igrati u Engleskoj,ali su odlučili ipak da ostane u Zelji do kraja sezone.Edol je napisao/la:Ako se ne varam, mora biti član seniorske reprezentacije na određeni period da bi dobio njihovu radnu dozvolu. Ne znam je l' šta drugačije u njegovom slučaju jer je bio član mlađih selekcija.
![]()
![]()
Ne pisi gluposti. Igraci preko 21god i ne mogu tu dozvolu dobit' nego se prvenstveno gleda broj nastupa za repku u prethodne 3god.
Al' ako cemo ga poredit' s igracima koji nisu dobili tu dozvolu, onda je tu prije svih Sebastian Leto koji je prije dolaska u LFC igr'o za olimpijsku repku Argentine i opet nije dobio dozvolu..
Hodzic je prije dozvole(ljeto 2012) na pripremama rezervnog tima LFC-a "rastur'o", al' eto ne izganja papire. Ako je istina da ih je sad dobio(u sto cisto sumnjam), a poslan je nazad u zelju onda je jasna stvar da se na njeg' ne racuna vise..
Svaka rasprava o malom Hodzicu je bezpotrebna ( vec sad je pokazao da je bolji od Adilovica), momak je fantastican igrac i Jagodic bi ga morao pozvati na sljedece okupljanje mlade repke. Svakako je u boljoj formi od Maletica i Atajica koji nikako nemogu da se nametnu u svojim klubovima. Po meni su trenutno najbočlje opcije za napad u mladoj repci Hodzic, Mesanovic i Bekic jer sve trojica su trenutno u formi i postizu golove u svojim klubovima!TMovac je napisao/la:Jarane momku je 19 godina.Nema cak ni punih 19.Puni ih tek iduci mjesec.A momak je dobio tu specijalnu wonderkind dozvolu da moze igrati u Engleskoj (to su objavili bili svi nasi ozbiljniji portali,bilo je i na oficijelnoj stranici Zelje ta vijest).Sad zbog cega ga je Liverpool ostavio do kraja sezone u Zelji, to ne znam.Vjerojatno smatraju da moze vise napredovati igrajuci na seniorskom nivou cak i ovdje,nego da tamo igra po omladinskim ligama.Jer realno od 1 tima Liverpool-a je miljama daleko.Uz to Zeljo igra redovno i europu.Pa 2 utakmice,2 utakmice.Veliko je to iskustvo za mladog igraca.A ovo za Ronaldinha i Robinha je objavio jedan od modova.Cini mi se Monolog (ako se ne varam).Tako da ne valjam gluposti.fanatic je napisao/la:TMovac je napisao/la:
Momak je imao taj administrativni problem,pa su ga poslali na posudbu u Zelju,sad krajem augusta je dobio wunderkind dozvolu (koju nisu uspjeli dobiti Robinho i Ronaldinho) sa kojom moze bez problema igrati u Engleskoj,ali su odlučili ipak da ostane u Zelji do kraja sezone.
![]()
![]()
Ne pisi gluposti. Igraci preko 21god i ne mogu tu dozvolu dobit' nego se prvenstveno gleda broj nastupa za repku u prethodne 3god.
Al' ako cemo ga poredit' s igracima koji nisu dobili tu dozvolu, onda je tu prije svih Sebastian Leto koji je prije dolaska u LFC igr'o za olimpijsku repku Argentine i opet nije dobio dozvolu..
Hodzic je prije dozvole(ljeto 2012) na pripremama rezervnog tima LFC-a "rastur'o", al' eto ne izganja papire. Ako je istina da ih je sad dobio(u sto cisto sumnjam), a poslan je nazad u zelju onda je jasna stvar da se na njeg' ne racuna vise..
A sto se tice tog pravila, igrac mora imati barem 75% nastupa u zadnje 3 godine da bi mogao igrati u Engleskoj.Naravno to pravilo vazi samo za zemlje koje nisu u EU.
a jest bolji od igračine nema sta..jaka usporedbavendeta87 je napisao/la: Svaka rasprava o malom Hodzicu je bezpotrebna ( ve ad je pokazao da je bolji od Adilovica), momak je fantastican igrac i Jagodic bi ga morao pozvati na sljedece okupljanje mlade repke. Svakako je u boljoj formi od Maletica i Atajica koji nikako nemogu da se nametnu u svojim klubovima. Po meni su trenutno najbočlje opcije za napad u mladoj repci Hodzic, Mesanovic i Bekic jer sve trojica su trenutno u formi i postizu golove u svojim klubovima!
Pa dobro, Hodzic je zamjenio Adilovica ove sezone pa sam napravio to poređenje. Svjesan sam i ja da je Adilovic kloc.Kevin je napisao/la:a jest bolji od igračine nema sta..jaka usporedbavendeta87 je napisao/la: Svaka rasprava o malom Hodzicu je bezpotrebna ( ve ad je pokazao da je bolji od Adilovica), momak je fantastican igrac i Jagodic bi ga morao pozvati na sljedece okupljanje mlade repke. Svakako je u boljoj formi od Maletica i Atajica koji nikako nemogu da se nametnu u svojim klubovima. Po meni su trenutno najbočlje opcije za napad u mladoj repci Hodzic, Mesanovic i Bekic jer sve trojica su trenutno u formi i postizu golove u svojim klubovima!![]()
![]()
Osman je mislim imao neki nastup za nas, ali je propustio neke pripremne utakmice zbog obaveza prema školi i Malkočević ga se odrekao dok je on selektor, i tako mi zbog jednog debila možemo izgubiti dva talentovana igračaVirtu4l je napisao/la:Austria Wien U-19
klinci prekucavaju juniorsku lp, Osman Hadžikić i Nihad Hadžikić su naši?
Slazem se. Prcic i Besic neka su talenti 100 puta, ovakvo ponasanje je sramotno i nece daleko dogurat ako se ne opamete. Pogotovo ovaj Besic. Normalan covjek bi skuzio kad te neko otjera iz Njemacke u fudbalsku vukoyebinu Madjarsku da nesto ne radis kako treba, a on postao jos gori.Buu je napisao/la:Amar bi bio odlicno rjesenje za u21. Covjek te u startu pomnozi sa 0, ako zasluzis igrat ces, ako ces se mangupisat neces igrati 100 %
Da se razumijemo odmah ja Barbareza iz duse volim. Jedan mi je od moiljenih igraca i legenda je u svakom smislu. Ali nekome ko nema apsolutno nikakvog iskustva u treniranju dati da vodi reprezentaciju, pa neka je ona i U21 je nerealno. Mora jednostavno naci klub prvo pa makar i u ovoj nasoj ligi (iako on na to vjerovatno ne bi pristao) da se u klubu dokaze pa onda u repku. Ali ja zivim za dan kad ce on voditi ili U21 ili A repku.Hase10 je napisao/la:Dajte ljudi da Barbarez preuzme U21!
Od Vlade nema hljeba!!!!!
Nesto vise o njemu: http://www.24sata.hr/nogomet/majcin-sms ... vio-337657" onclick="window.open(this.href);return false;ammarc je napisao/la:Trebala bi se obratiti paznja na Bencuna iz Hajduka, evo veceras dao dva gola. Vec je bio pozivan u nasu juniorsku reprezentaciju.
obicno se takvima daju mladje selekcije... autoritetimasoccerfan je napisao/la:Da se razumijemo odmah ja Barbareza iz duse volim. Jedan mi je od moiljenih igraca i legenda je u svakom smislu. Ali nekome ko nema apsolutno nikakvog iskustva u treniranju dati da vodi reprezentaciju, pa neka je ona i U21 je nerealno. Mora jednostavno naci klub prvo pa makar i u ovoj nasoj ligi (iako on na to vjerovatno ne bi pristao) da se u klubu dokaze pa onda u repku. Ali ja zivim za dan kad ce on voditi ili U21 ili A repku.Hase10 je napisao/la:Dajte ljudi da Barbarez preuzme U21!
Od Vlade nema hljeba!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Ajdin6697oh, Beduin, Confiance, jasmin10, Kobayashi, MaroonBjelave, MiranGlasnic, Mostarska, Napapijri i 52 gosta.