Denver Nuggets

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

JHam
Kontakt:

Re: Denver Nuggets

Post Postao/la JHam » 06 okt 2013, 22:51

MickoSAS je napisao/la:
JHam je napisao/la:@MickoSAS Veceras ne igra Chandler protiv LAL, pa ako ti nije mrsko ustajati u 3:30, mozes pogledati Millera vjerovatno kao startera na 3 :D :D
Kazu ovi novinari iz Denvera da Quincy dobija bas puno prostora i vremena u igri na treninzima, Shaw ima da ucini cudo s ovim momkom, ima visinu i za 3 i za 4(ako nastavi ovako rasti mozda i za centra naraste dogodine xD), a i dobar sut, tako da od njega ocekujem bar 15mpg ove sezone.
videcu moyda i ostanem do ujutru budan :D

ma kakvi cendler, ja bih njega trejdovao i otvorio prostor za milera...
i da treba se resiti nekog PF, prenatrpano za dzabe :D
Ne bih ja dok se Gallo ne vrati, do tad mu nabiti cijenu i za njega i Andre-a uzeti npr. Gordona iz Pelicansa, a do tad uigravati Millera kao njegovu zamjenu da onda nastavi mjenjati Gallinarija.

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 06 okt 2013, 23:49

JHam je napisao/la:
MickoSAS je napisao/la:
JHam je napisao/la:@MickoSAS Veceras ne igra Chandler protiv LAL, pa ako ti nije mrsko ustajati u 3:30, mozes pogledati Millera vjerovatno kao startera na 3 :D :D
Kazu ovi novinari iz Denvera da Quincy dobija bas puno prostora i vremena u igri na treninzima, Shaw ima da ucini cudo s ovim momkom, ima visinu i za 3 i za 4(ako nastavi ovako rasti mozda i za centra naraste dogodine xD), a i dobar sut, tako da od njega ocekujem bar 15mpg ove sezone.
videcu moyda i ostanem do ujutru budan :D

ma kakvi cendler, ja bih njega trejdovao i otvorio prostor za milera...
i da treba se resiti nekog PF, prenatrpano za dzabe :D
Ne bih ja dok se Gallo ne vrati, do tad mu nabiti cijenu i za njega i Andre-a uzeti npr. Gordona iz Pelicansa, a do tad uigravati Millera kao njegovu zamjenu da onda nastavi mjenjati Gallinarija.
kakav Gordon nema nista od njega :D

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 07 okt 2013, 11:07

@JHam, jel si gledao jutros tekmu? :D

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 07 okt 2013, 11:42

[youtube][/youtube]

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 07 okt 2013, 14:10

MickoSAS je napisao/la:@JHam, jel si gledao jutros tekmu? :D
Gledao sam samo prvo poluvrijeme, morao rano ustati, al zadovoljan sam jer ipak je ovo prva utakmica i tek se uigrava ekipa, i uci novi sistem. Millera izgleda panika uhvatila jer je starter, al trebalo bi ga to proci kroz koju utakmicu, Hamilton se dobro pokazao, a ovaj James nezz sto je uopste i igrao kad se zna da nece ostati... :roll:

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 07 okt 2013, 15:32

JHam je napisao/la:
Gledao sam samo prvo poluvrijeme, morao rano ustati, al zadovoljan sam jer ipak je ovo prva utakmica i tek se uigrava ekipa, i uci novi sistem. Millera izgleda panika uhvatila jer je starter, al trebalo bi ga to proci kroz koju utakmicu, Hamilton se dobro pokazao, a ovaj James nezz sto je uopste i igrao kad se zna da nece ostati... :roll:
po box-u vidim fino rasporedjeni minuti :D

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 07 okt 2013, 16:27

MickoSAS je napisao/la:
JHam je napisao/la:
Pa to je da se svi uigraju i Shaw vidi sta od koga moze ocekivati, ne vjerujem da ce tako biti u sezoni, pogotovo ne vjerujem da ce Randolph npr. igrati koliko i juce...

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 07 okt 2013, 16:53

JHam je napisao/la:
MickoSAS je napisao/la:
JHam je napisao/la: Gledao sam samo prvo poluvrijeme, morao rano ustati, al zadovoljan sam jer ipak je ovo prva utakmica i tek se uigrava ekipa, i uci novi sistem. Millera izgleda panika uhvatila jer je starter, al trebalo bi ga to proci kroz koju utakmicu, Hamilton se dobro pokazao, a ovaj James nezz sto je uopste i igrao kad se zna da nece ostati... :roll:
Pa to je da se svi uigraju i Shaw vidi sta od koga moze ocekivati, ne vjerujem da ce tako biti u sezoni, pogotovo ne vjerujem da ce Randolph npr. igrati koliko i juce...
ma naravno, ali lepo je videti,kada svi dobiju sansu, ravnomerno... kad je sledeca?

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 07 okt 2013, 19:30

Mislim da je utorak na srijedu, ali nisam siguran, malo je glup ovaj raspored jbg za ove ekipe na zapadu, pa se mora ustajati u po noci xD

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 15 okt 2013, 19:02

Dobra utakmica protiv SAS-a, Faried se probudio, Foye pokazao zasto smo ga doveli, Randolph napreduje...Veceras protiv OKC, ovde se nadam da ce oni koji otpadaju ostati bez minutaze, jer ne vidim razlog da im se daje minutaza pred kraj predsezonskih utakmica...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 15 okt 2013, 21:32

Nije lose ono sto sam sinoc gledao od vas.Sve se radi s mjerom,nema onog trcanja pod svaku cijenu,te je mnogo vise kretanja u napadu, mada nisam primjetio neki preveliki broj akcija.I dalje vam dominira igra 1 na 1,ali bice to na bolje,vjerujem.Faried dobro odigrao,ali opet nisam vidio nista specijalno kod njega osim velike zelje,borbe i jako dobrog trcanja.Kad se to uspori,on prakticno ne postoji.Ja ne znam kako ce Shaw naci mjesta za svu trojicu PF,kao i za trojicu PG.Cak je upario pred kraj tekme Robinsona i Lawsona i nije izgledalo lose,ali je POP tada vec bio povukao rucnu,jer je na nakih 5-6min do kraja ubacio sve igrace koji su u trening kampu,a nisu igrali do sada.Uglavnom jako dobra tekma,a mislim da si mogao i primjetiti koliko smo jaki i koliko su pojedini igraci napredovali kod nas...

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 15 okt 2013, 22:12

NEZALAGANJE je napisao/la:Nije lose ono sto sam sinoc gledao od vas.Sve se radi s mjerom,nema onog trcanja pod svaku cijenu,te je mnogo vise kretanja u napadu, mada nisam primjetio neki preveliki broj akcija.I dalje vam dominira igra 1 na 1,ali bice to na bolje,vjerujem.Faried dobro odigrao,ali opet nisam vidio nista specijalno kod njega osim velike zelje,borbe i jako dobrog trcanja.Kad se to uspori,on prakticno ne postoji.Ja ne znam kako ce Shaw naci mjesta za svu trojicu PF,kao i za trojicu PG.Cak je upario pred kraj tekme Robinsona i Lawsona i nije izgledalo lose,ali je POP tada vec bio povukao rucnu,jer je na nakih 5-6min do kraja ubacio sve igrace koji su u trening kampu,a nisu igrali do sada.Uglavnom jako dobra tekma,a mislim da si mogao i primjetiti koliko smo jaki i koliko su pojedini igraci napredovali kod nas...
Pa cini mi se da je Faried u prve dvije pokusavao koristiti ono sto je vjezbao preko ljeta, da bi kad je Shaw odlucio da ubaci JJa kao startera, Faried se vratio starom nacinu igre. A vjerujem da cemo do pocetka lige napraviti jos bar jedan trade u kojem cemo se rijesiti Millera, jer je previse davati njemu kao 3. pleju 5mil godisnje, a i glupo je veci dio vremena igrati npr. Nate-a na 2 da bi Miller imao minutazu. Kod vas mi se svidio onaj plej, jel Corey il kako vec, bice nesta od njega :D Khawi-a realno nije imao ko ni cuvati, ali opet je solidna odbrana odigrana od strane Hamiltona na njemu, u ono vremena sto sam gledao, jer sam oko 3. cetvrtine zaspao, al zato ovu protiv OKC-a ocekujem da citavu pregledam.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 22 okt 2013, 21:32

Which team will win the Northwest Division?
1. Oklahoma City -- 96.6%
2. Denver -- 3.4%
(Vise nego sto navijaci prognoziraju)
Who is the best assistant coach in the NBA?
1. Lawrence Frank, Brooklyn -- 21.4%
2. Alvin Gentry, L.A. Clippers; Melvin Hunt, Denver -- 10.7%
4. Nate McMillan, Indiana -- 7.1%

Last year: Brian Shaw -- 23.3%

Which team is the most fun to watch?
1. Golden State -- 41.4%
2. L.A. Clippers -- 17.2%
3. Oklahoma City -- 13.8%
4. Brooklyn, San Antonio -- 6.9%
Also receiving votes: Denver, Houston, Indiana, Sacramento(mislim da smo prosle godine bili u top 3 vjerovanto)

Which team has the best home-court advantage?
1. Oklahoma City -- 36.7%
2. Golden State -- 26.7%
3. Denver -- 13.3%(ovo je moralo biti vise...)
4. Miami -- 10.0%
5. Chicago, Utah -- 6.7%

Which player is the most athletic?
1. LeBron James, Miami -- 56.7%
2. Russell Westbrook, Oklahoma City -- 16.7%
3. Gerald Green, Phoenix; Blake Griffin, L.A. Clippers -- 6.7%
Also receiving votes: Paul George, Indiana; DeAndre Jordan, L.A. Clippers; Nate Robinson, Denver; Terrence Ross, Toronto(cudi me da nema npr. Javale-a a tu je Jordan...)

Which player is the fastest with the ball?
1. Russell Westbrook, Oklahoma City -- 26.7%
2. Ty Lawson, Denver -- 23.3%
3. Derrick Rose, Chicago -- 20.0%
4. John Wall, Washington -- 16.7%
5. Tony Parker, San Antonio -- 10.0%
6. Chris Paul, L.A. Clippers -- 3.3%

Which player is the best offensive rebounder?
1. Kevin Love, Minnesota -- 41.4%
2. Zach Randolph -- Memphis -- 24.1%
3. Kenneth Faried, Denver -- 13.8%
4. Reggie Evans, Brooklyn -- 10.3%

Who is the toughest player in the NBA?
1. Kobe Bryant, L.A. Lakers -- 31.0%
2. David West, Indiana -- 13.8%
3. Nick Collison, Oklahoma City; Kenneth Faried, Denver; Kevin Garnett, Brooklyn -- 6.9%

Which player has the best basketball IQ?
1. Chris Paul, L.A. Clippers -- 33.3%
2. Steve Nash, L.A. Lakers -- 16.7%
3. Tim Duncan, San Antonio; LeBron James, Miami -- 13.3%
5. Kobe Bryant, L.A. Lakers; Rajon Rondo, Boston -- 6.7%
Also receiving votes: Marc Gasol, Memphis; Andrei Kirilenko, Brooklyn; Andre Miller, Denver

Sjetili se GMovi i nas da spomenu u par kategorija :lol:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 02 nov 2013, 10:13

ove godine ako vidite doigravanje biti ce dobro
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 02 nov 2013, 10:25

Kakvo doigravanje?! Kao što sam već rekao, ova ekipa će skupljati pobjede na kašiku. Nemaju kvaliteta. Sinoć poklon bio na Portland sa hendikepom.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 nov 2013, 10:34

Dosta su jaci kada imaju Gallinarija. On je po meni i najbolji igrac Denvera..

Imaju tu dobrih igraca Robinson, Faried, Lawson, Miller. I ovih sto kad ih kvalitetno iskoristis mogu odigrati fino 20 minuta i ucinkovito ali ovaj trener to nece znati. Tipa igraci Randolph, Hickson, Mozgov, Foye, Mcgee.

Na istoku bi hladno usli u PO. Ovako na zapadu se ne zna nikad..mogu uletit

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 02 nov 2013, 10:37

plakati ce oni za karlom
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 02 nov 2013, 12:08

Vidim kako citava liga za njim place, zato i jeste postao glavni trener ESPN-a....
Nama fali Chandler, Gallinari, novi je trener, tako da treba to sve da se uhoda, pogotovo sto nemamo igrace za njegov sistem, zato sam ocekivao par trejdova, koji se nazalost jos nisu desili. I prosle sezone smo slabo poceli, pa onda 15ak utakmica bez poraza...

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 06 nov 2013, 16:36

Ne svidja mi se ovo kako igramo u prve 3 utakmice, a ne vjerujem da ce se puno promijeniti i kad se Chandler vrati...
Ekipa je pravljena za Karla i za R&G, trebat ce dosta vremena da se naviknu na HC napad, pogotovo kad imas igraca pod kosem koji nisu bas dobri u napadu...vjerovatno ce doci do kojeg tradea ako se ovako nastavi igrati(pa makar i uzeli par pobjeda), jer se ne isplati muciti neke igrace da igraju u Shawovom sistemu, kad se bolji mogu dobiti kroz trade(mozda i losiji igrac, ali trenutno bolji za nas sistem...).
Vidi se mali napredak u akcijama, i pokusava se igrati jaca odbrana, ali nisu navikli na spor tempo i postavljene akcije, pa imamo i previse izgubljenih, cak i vise nego kad smo trcali ko ludi...
Ako planiraju zadrzati Shaw-a(a nadam se da planiraju), onda moraju praviti tradeove i dovesti igrace koji njemu odgovaraju, a to nisu ni Lawson ni McGee ni Faried, nazalost...Gallo ce se nadam se uklopiti kako treba, moze i na 4, ali morat ce doci do nekih promjena, pass first PG, dobar suter, i Al Jefferson npr.(ako cemo Gallinarija gurati na 4)...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 nov 2013, 18:43

kako ide bez Karla koji ispade krivac :?:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.