Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- stomaklija
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ne znam cemu ovoliki skepticizam vezano za Porto, ljudi imaju prije svega iskustvo u LP za razliku od Zenita. Zenit od zadnjih 5 gostovanja u LP imaju 4 poraza+Vicela nema. Ovo je za mene kečina ko kuća pa čak i kombinacija 1/1. 2:0 ili 2:1. Sretno...
dok je na vakat
Arsenal-Dortmund (odg i 3+) 1,75
Celtic-Ajax /žk (-3,5+) over 1,65
Austria W.-Atl. Madrid 3+ 1,55
Steaua Buk.-Basel (d.š.) 2 1,85
Marseille-Napoli x2 1,45
J.Martinez(Porto) gol 1,90
Koef:23 ..sretno !
Arsenal-Dortmund (odg i 3+) 1,75
Celtic-Ajax /žk (-3,5+) over 1,65
Austria W.-Atl. Madrid 3+ 1,55
Steaua Buk.-Basel (d.š.) 2 1,85
Marseille-Napoli x2 1,45
J.Martinez(Porto) gol 1,90
Koef:23 ..sretno !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Evo jedan i od mene dok nisu poceli susreti.
CELSI -- 2
STEUA -- X
MILAN -- 2
Na veci ulog ide.
SRETNO.
CELSI -- 2
STEUA -- X
MILAN -- 2
Na veci ulog ide.
SRETNO.

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
peh htio da igram giroud sljedeci gol i bilo blokirano nekih 5min uzivo kladjenje i kad vidim 41 min dao ga ..
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa jel moguce da nije bio nijedan korner na utakmici Ars-Dortm pfffff
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
ne ide lose jos schalke gol i da barca dobije milanaastra1922 je napisao/la:na live sam vec sve potrosio ostaje listic
barca 2
atletico 2
arsenal gol
celtic gol
schalke gol
basel gol
napoli gol
uplata 10 ev dobitak 73
na jos jednom sam pokusao sve parove oba daju
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jozinho je napisao/la:CelticG(z.kor10,5)-AjaxAms 1,90 više
Arsenal/odg-B.Dortmund 1,55 da
za danas sam se odlučio ovo odigrat
- BenjooJutub
- Kontakt:
Koji cirkus na kraju.. Najslađe kad prođe listić od 85-90 minBenjooJutub je napisao/la: Arsenal - Dortmund OBA DAJU 1,45
Šalke - Čelzi OVER 2,5 1,75
Steaua - Bazel OBA DAJU 1,60
Seltik - Ajax 1x 1,30
MK Dons - Carlisle GOST DAJE GOL 1,40
Porto - Zenit GOST DAJE GOL 1,50
Kvota negdje oko 12
bravo svaka častBenjooJutub je napisao/la:Koji cirkus na kraju.. Najslađe kad prođe listić od 85-90 minBenjooJutub je napisao/la: Arsenal - Dortmund OBA DAJU 1,45
Seltik - Ajax 1x 1,30
Kvota negdje oko 12
Sta da kazem osim Divna vecer dabogda ih sto vise ovakvih bilo ,a isto tako zahvaljujem i Borusiji Dortmund i naravno Zenitu , Bravooooo
bravo majstorejozinho je napisao/la:jozinho je napisao/la:CelticG(z.kor10,5)-AjaxAms 1,90 više
Arsenal/odg-B.Dortmund 1,55 da
za danas sam se odlučio ovo odigrat
Meni prodje u 91. Rochdale,dobro je kako je prosao vikend i ponedjeljakBenjooJutub je napisao/la:Koji cirkus na kraju.. Najslađe kad prođe listić od 85-90 minBenjooJutub je napisao/la: Arsenal - Dortmund OBA DAJU 1,45
Seltik - Ajax 1x 1,30
Kvota negdje oko 12
SLOBODA NAVIJAČIMA
bevanda4 je napisao/la:2 nogometna za večeras:
chelsea f+2 @4,50
hulk gol @4,10
Ukupna kvota: 18,4500
marseille - napoli gg @1,75
arsenal - dortmund gg @1,55
basel -1+ više @2,00
chelsea gol @1,25
Ukupna kvota: 6,7812
Chelsea hendikep lagano.. A Hulk od 180 pokušaja na kraju odluči asistirat za jedini gol na utakmici..
Toliko o tome..
Što se drugog tiketa tiče, ne moram ni govorit da sam se dvoumio između oba gol ili 2 gola basela...
Eh.....
U desetom selu živi Antuntun!
FT 1-0NG1 je napisao/la:Deportivo - Olimpia asunsion (paragvaj 1liga)
tip 1 2,80
Deportivo kuci ima omjer 5-1-0 a Olimpia u gostima 1-2-3
Deportivo je treci na tabeli sa 25 bodova a gosti 8. sa 14.
Ne znam zasto ovolika kvota al se definitivno isplati igrati.
pa ja a kad ja za 500eura cekam over mil-bar i gol porta onda nista,,,da li sam igrao bazel,,,ennis je napisao/la:Meni prodje u 91. Rochdale,dobro je kako je prosao vikend i ponedjeljakBenjooJutub je napisao/la:Koji cirkus na kraju.. Najslađe kad prođe listić od 85-90 minBenjooJutub je napisao/la: Arsenal - Dortmund OBA DAJU 1,45
Seltik - Ajax 1x 1,30
Kvota negdje oko 12
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Da ispratim ove Brazilce veceras dok ne pocne Hokej (NHL)
Today 23:30 Chapecoense SC - Figueirense SC Over/Under bet (2,5) - 2 @1,70
Today 23:30 Paysandu PA - ABC RN Double chance X2 @1,47
@2.50
Today 23:30 Chapecoense SC - Figueirense SC Over/Under bet (2,5) - 2 @1,70
Today 23:30 Paysandu PA - ABC RN Double chance X2 @1,47
@2.50
Evo malo kasno postavljam za brazilce
Chapeconense - Figueriense 1pX @ 2,20
Vidim vani kvota na under opasno pada, pa idem probati s ovim
Chapeconense - Figueriense 1pX @ 2,20
Vidim vani kvota na under opasno pada, pa idem probati s ovim
- inacefindecko
- Kontakt:
A da jednom probamo ovako..
Prognoza za sutra:
CSKA-CITY: City je favorit, ali nema veze jer će sa klupe u 87. minuti pri rezultatu 0-0 ući Elvir Rahimić i smjestit je sa nekih 35 metara u desne rašlje Harta.. KVOTA: 5.00
ANDERLECHT-PSG: Šta ima veze što Anderlecht ne može dobit belgijskog drugoligaša, a što Ibra iz zajebancije daje golove petom preko glave.. Čisti kec ba! KVOTA: 8.00
BAYERN-PLZEN: Bayernu jedan Mainz zabije na Alianz Areni, a da ih ne dobije Plzen koji je Želji u dvije utakmice dao 6 golova, a primio samo 4! Dvica! KVOTA: 41.0 (poklon)
BENFICA-OLYMPIACOS: Iako je imenom Benfica favorit, doveli su puno netalentovanih Srba, a znamo kako Srbi igraju fudbal u zadnje vrijeme.. A Grci uvijek efikasni.. KVOTA: 5.25
GALATASARAY-KOPENHAGEN: Turci uvijek vole namjestiti.. Šta ima veze što Kopenhagen ne može ni namještenu dobit, sutra hoće! KVOTA: 8.00
LEVERKUSEN-SHAKHTAR: Švabama se mora vratiti onaj nepostojeći gol, natrpaće ih Ukrajnici sa jedno 5 komada (u utakmicama Leverkusena su bitni šutevi van okvira)..
KVOTA: 4.5
UNITED-SOCIEDAD: United zakržljao ove sezone, ne mogu dobiti engleske timove zakovane za dno, a Sociedad nikad bolji sa Seferovićem u napadu.. Definitivno poklon! KVOTA: 7.00
REAL MADRID-JUVENTUS: Opet bi nas sve oborio Juventus, ali ovaj put NE! Svjesni smo da će sutra zakucat Reala na sred Bernabeu-a! KVOTA: 6.25
Eto uložite markicu.. DOBITAK: 13560750 KM.. da povedete komšiluk u brazil!
Prognoza za sutra:
CSKA-CITY: City je favorit, ali nema veze jer će sa klupe u 87. minuti pri rezultatu 0-0 ući Elvir Rahimić i smjestit je sa nekih 35 metara u desne rašlje Harta.. KVOTA: 5.00
ANDERLECHT-PSG: Šta ima veze što Anderlecht ne može dobit belgijskog drugoligaša, a što Ibra iz zajebancije daje golove petom preko glave.. Čisti kec ba! KVOTA: 8.00
BAYERN-PLZEN: Bayernu jedan Mainz zabije na Alianz Areni, a da ih ne dobije Plzen koji je Želji u dvije utakmice dao 6 golova, a primio samo 4! Dvica! KVOTA: 41.0 (poklon)
BENFICA-OLYMPIACOS: Iako je imenom Benfica favorit, doveli su puno netalentovanih Srba, a znamo kako Srbi igraju fudbal u zadnje vrijeme.. A Grci uvijek efikasni.. KVOTA: 5.25
GALATASARAY-KOPENHAGEN: Turci uvijek vole namjestiti.. Šta ima veze što Kopenhagen ne može ni namještenu dobit, sutra hoće! KVOTA: 8.00
LEVERKUSEN-SHAKHTAR: Švabama se mora vratiti onaj nepostojeći gol, natrpaće ih Ukrajnici sa jedno 5 komada (u utakmicama Leverkusena su bitni šutevi van okvira)..
UNITED-SOCIEDAD: United zakržljao ove sezone, ne mogu dobiti engleske timove zakovane za dno, a Sociedad nikad bolji sa Seferovićem u napadu.. Definitivno poklon! KVOTA: 7.00
REAL MADRID-JUVENTUS: Opet bi nas sve oborio Juventus, ali ovaj put NE! Svjesni smo da će sutra zakucat Reala na sred Bernabeu-a! KVOTA: 6.25
Kraljuuinacefindecko je napisao/la:A da jednom probamo ovako..
Prognoza za sutra:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.