ako imate trunku zivota, sjedite fino i uzivajte u komentarima ovih ljudi koji se nasladjuju na svaki poraz Arsenala.
Stvarno ljudi jel vi imate zivot ?

nikad nisam vidio nekog topnika da ide po temama bajerna dortmunda i td i da provocira nit ista, mislim stvarno. a pogledajte ovo ovdje, pa bilo kakav poraz ste cekali samo da zadovoljite vase jadne male sitne duse

. Postade arsenal i neozbiljna ekipa i i ustvari sve ono sto su bili prije svih ovih pobjeda.
No ajde, meni prijaju ovi komentari iskreno jer vidim kako bijednih ljudi ima na ovom svijetu.
takodje i ovaj nas AA23 je zasluzio ban jer se momcic ne zna kontrolisat i pise hrpu gluposti psuje previse. neodgoj.
Sto se tice utakmice, eh.. Flamini flamini glavna si karika flamini. Realno ovaj dortmund nista nije pokazao, nikakvu ljepotu u igri osim da znaju cuvat prostor kad nemaju lopte. Ne znam dokle ce stic nit ista al meni ono nista nije posebno, kad uzmemo u obzir da je arsenal igrao bez DMF-a bez ijednog pravog krila i sa kritičnim bekovima, rezultat od 2:1 koji je usput aspulutno neposten, dobije se nekakva slika o ova 2 tima.
mene navijaci bajerna fasciniraju stvarno. Ovo jos u zivotu nisam dozivio