Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

thomashasler
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la thomashasler » 22 okt 2013, 23:17

Si ti poremecen ? :roll:[/quote]
nisam nista rekao sto nije :) i pazi malo na rijecnik poremecen ne poremecen digli ste se u nebesa a gledam malo malo spominju osteceni protiv Bayerna pa brate nek onda i spominju kako su i oni pogurani u prvoj tekmi gdje im sudija svira korner iz nebesa se vidio da nije i iz kojeg daju gol taj pogodak im je i dao nadu kakvu takvu jer bilo bi 0-3 al ko gubi ima pravo da se ljuti :) treba jos meda dobra ste ekipica al ne za prevlike zalogaje ne jos[/quote]

Sto ti imas toliku potrebu da pravdas prolazak Bayerna protiv Arsenala ? Ono jesmo osteceni, ali sad da smo vas toliko nadigrali da morate na ovoj temi da visite 24/7 i trollate, jbga brat bratu nismo :mrgreen: .[/quote]
Prvi put sam na ovoj temi a 5-6 mjeseci gledam to vase kukanje pa sam morao da napisem nikakvo pravdanje to ja ti kazem ok osteceni al isto tako pogurani u prvoj tekmi tako da nemate pravo pricati o toj osteti ako ste posteni, al jaro kad ste zadnji put nesto osvojili :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 22 okt 2013, 23:18

Inače, gledao sam tekmu preko streama ITV televizije, i onda kada je Lewandowski laktom opalio Laurenta ljudi su govorili da je ono trebao biti čisti crveni, sada, onakav potez laktom ne znam da li je bio prirodan ili ne.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 okt 2013, 23:18

Biće bolje.slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

tornado2009
Kontakt:

Post Postao/la tornado2009 » 22 okt 2013, 23:20

ako imate trunku zivota, sjedite fino i uzivajte u komentarima ovih ljudi koji se nasladjuju na svaki poraz Arsenala.

Stvarno ljudi jel vi imate zivot ? :) nikad nisam vidio nekog topnika da ide po temama bajerna dortmunda i td i da provocira nit ista, mislim stvarno. a pogledajte ovo ovdje, pa bilo kakav poraz ste cekali samo da zadovoljite vase jadne male sitne duse :(. Postade arsenal i neozbiljna ekipa i i ustvari sve ono sto su bili prije svih ovih pobjeda.
No ajde, meni prijaju ovi komentari iskreno jer vidim kako bijednih ljudi ima na ovom svijetu.

takodje i ovaj nas AA23 je zasluzio ban jer se momcic ne zna kontrolisat i pise hrpu gluposti psuje previse. neodgoj.

Sto se tice utakmice, eh.. Flamini flamini glavna si karika flamini. Realno ovaj dortmund nista nije pokazao, nikakvu ljepotu u igri osim da znaju cuvat prostor kad nemaju lopte. Ne znam dokle ce stic nit ista al meni ono nista nije posebno, kad uzmemo u obzir da je arsenal igrao bez DMF-a bez ijednog pravog krila i sa kritičnim bekovima, rezultat od 2:1 koji je usput aspulutno neposten, dobije se nekakva slika o ova 2 tima.

mene navijaci bajerna fasciniraju stvarno. Ovo jos u zivotu nisam dozivio

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 22 okt 2013, 23:20

Allahu dragi, ovaj ni citirat ne zna i on se naso raspravljat, Cabo i Boze, smiluj se.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 22 okt 2013, 23:23

cala je napisao/la:Za ove sto pricaju da su nas spustili, ocigledno niste utakmicu gledali vec na kraju onako bacili oko na TXT da provjerite listice.
Dormunt prilike kako treba nije imao (da rekao sam to), prvi gol ni iz ceg, usput da ramizu familiju spomenem za driblanje pred svojim golom, a drugi gol vec imali rezultat, branit se i cekat eventualno neku kontru/polukontru.
Da ne spomenem cist gol Ramseya, na sta je ondje faul svirao ni sudija ne zna. Precka majstora Santija, i ono ciscenje sa linije od strane Hummelsa.
Santi Cazorla je totalno necijenjen medju navijacima, kakvi Aaroni, Jackovi i ostali bakraci, taj covjek je bog i batina na sredini.
Zaboravih napisat, ne sumnjam ni sekunde da ce se momci za ovaj nedefinisani poraz iskupiti pobjedom u sred Westfallena.
Majke ti koliko je tebi godina :roll:
Zasto lazes,jel nemas pametnijeg posla? Dortmunda nije imao prilike? Jesi ti normalan ? Pa Reus vam uzeo loptu kao maloj djeci,drugi gol ponovo na iskustvo,sta tebi nije jasno ? Jel ti jasno da ti je golman Dortmunda poklonio gol,jel tebi jasno da je lopta samo okrznula precku znaci blize je bila autogolu,jel tebi jasno da ste imali samo jedan vise pokusaj prema golu od Dortmunda,a 2 vise u okvir gola,jel tebi jasno da bez odbrane nema ni titula...?
Hajde ti kao navijac Arsenala postavi klipove golova,pa nek ljudi vide sta je sreca :oops:

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 22 okt 2013, 23:23

autogol je napisao/la:
Desole je napisao/la:
autogol je napisao/la:Bas mi je bilo drago sto je Arsenalu krenulo ove godine i hajd reko da odgledam jednu njihovu utakmicu svih 90 min.
Ne treba traziti greske veceras,ova ekipa i ne moze bolje,pogotovo protiv jedne Borusije koja ima sve sto jedna ekipa treba imati,transformisu se u minuti,dok Arsenal igra samo na prvu,ne mogu da vjerujem da ama bas niko ne zna zaustaviti loptu,zagraditi se :shock:

Arsenalov problem je taj sto nemaju plan B,svaka akcija potpuno ista,a o velikim dometima ove ekipe je smijesno i govoriti :roll:

Jos nesto..volio bih vidjeti podatak o broju netacnih dodavanja Arsenalovih igraca,ne znam jel ih ikad bilo vise :?
prijatelju nije mi jasno kako mozes ocijeniti koliki domet ima određena ekipa, a da prvi put gledas 90 minuta :lol:

Ja ocjenjujem Arsenal protiv Dortmunda,ti protiv Swansey-a,West Bromwicha,pa ti sad vidi ko je ovdje neozbiljan ;) Kazem prvi put u ovoj sezoni,a s obzirom da ste luzerska ekipa,samo sam konstatovao da se jos uvijek nije nista promjenilo ;)
Pa da imalo ozbiljnije pratis fudbal znao bi da jedna utakmica nije relevantna za ocjenu potentnosti određene ekipe, ili bi makar znao napisati naziv kluba. Nisam se mislio prepucavati nego ti dao digresiju, kako bi se eventualno ispravio. Ali ocito da si jedva docekao da te neko citira kako bi napisao da smo mi luzeri, a u prethodnom postu objasnjavas kako ti je drago bilo sto je Arsenal konacno proigrao, kontradiktorno zar ne? ;)
Zadnja izmjena: Desole, dana/u 22 okt 2013, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 22 okt 2013, 23:24

tornado2009 je napisao/la:ako imate trunku zivota, sjedite fino i uzivajte u komentarima ovih ljudi koji se nasladjuju na svaki poraz Arsenala.

Stvarno ljudi jel vi imate zivot ? :) nikad nisam vidio nekog topnika da ide po temama bajerna dortmunda i td i da provocira nit ista, mislim stvarno. a pogledajte ovo ovdje, pa bilo kakav poraz ste cekali samo da zadovoljite vase jadne male sitne duse :(. Postade arsenal i neozbiljna ekipa i i ustvari sve ono sto su bili prije svih ovih pobjeda.
No ajde, meni prijaju ovi komentari iskreno jer vidim kako bijednih ljudi ima na ovom svijetu.

takodje i ovaj nas AA23 je zasluzio ban jer se momcic ne zna kontrolisat i pise hrpu gluposti psuje previse. neodgoj.

Sto se tice utakmice, eh.. Flamini flamini glavna si karika flamini. Realno ovaj dortmund nista nije pokazao, nikakvu ljepotu u igri osim da znaju cuvat prostor kad nemaju lopte. Ne znam dokle ce stic nit ista al meni ono nista nije posebno, kad uzmemo u obzir da je arsenal igrao bez DMF-a bez ijednog pravog krila i sa kritičnim bekovima, rezultat od 2:1 koji je usput aspulutno neposten, dobije se nekakva slika o ova 2 tima.

mene navijaci bajerna fasciniraju stvarno. Ovo jos u zivotu nisam dozivio

Arteta je odigrao sjajnu utakmicu kao DMF ali eto, jedna greska, jedna kontra i izgubismo.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 22 okt 2013, 23:25

Licemjerstvo kobasičara, gdje je brat Greivis da baci koji komentar kad ga trebaš :evil:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 22 okt 2013, 23:26

autogol je napisao/la:
cala je napisao/la:Za ove sto pricaju da su nas spustili, ocigledno niste utakmicu gledali vec na kraju onako bacili oko na TXT da provjerite listice.
Dormunt prilike kako treba nije imao (da rekao sam to), prvi gol ni iz ceg, usput da ramizu familiju spomenem za driblanje pred svojim golom, a drugi gol vec imali rezultat, branit se i cekat eventualno neku kontru/polukontru.
Da ne spomenem cist gol Ramseya, na sta je ondje faul svirao ni sudija ne zna. Precka majstora Santija, i ono ciscenje sa linije od strane Hummelsa.
Santi Cazorla je totalno necijenjen medju navijacima, kakvi Aaroni, Jackovi i ostali bakraci, taj covjek je bog i batina na sredini.
Zaboravih napisat, ne sumnjam ni sekunde da ce se momci za ovaj nedefinisani poraz iskupiti pobjedom u sred Westfallena.
Zasto lazes,jel nemas pametnijeg posla? Dortmunda nije imao prilike? Jesi ti normalan ? Pa Reus vam uzeo loptu kao maloj djeci,drugi gol ponovo na iskustvo,sta tebi nije jasno ? Jel ti jasno da ti je golman Dortmunda poklonio gol,jel tebi jasno da je lopta samo okrznula precku znaci blize je bila autogolu,jel tebi jasno da ste imali samo jedan vise pokusaj prema golu od Dortmunda,a 2 vise u okvir gola,jel tebi jasno da bez odbrane nema ni titula...?
Hajde ti kao navijac Arsenala postavi klipove golova,pa nek ljudi vide sta je sreca :oops:
Jeli tebi jasno da je isto tako Dortmund dao gol nakon greske Ramseya, hajd nabroji sve prilike koje je imao Dortmund u ovoj utakmici?
Pld W D L
38 26 12 0

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 okt 2013, 23:27

frankqqqqq je napisao/la:Licemjerstvo kobasičara, gdje je brat Greivis da baci koji komentar kad ga trebaš :evil:
Sakrio se u rupu, kao i obicno nakon samara.

Licjemerstvo ne poznaje granice ali kada treba izaci i biti ponosan nakon poraza, tada se nema vremena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 22 okt 2013, 23:27

autogol je napisao/la:
Kad smo vec kod jasnoće i nejasnoće...
Jel' tebi savršeno jasno da nas savršeno boli qrc šta ti i svaki drugi padobranac mislite?

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 22 okt 2013, 23:28

autogol je napisao/la:
Uredu je momak...

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 22 okt 2013, 23:28

Omerbavarac je napisao/la:
frankqqqqq je napisao/la:Licemjerstvo kobasičara, gdje je brat Greivis da baci koji komentar kad ga trebaš :evil:

Licjemerstvo ne poznaje granice ali kada treba izaci i biti ponosan nakon poraza, tada se nema vremena.
Isto kao sto se i vi sakrijete nakon dobrih partija Arsenala!
Pld W D L
38 26 12 0

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 22 okt 2013, 23:29

bvb09_manijak je napisao/la:Vi sto pricate da je Arsenal bio puno bolji ocigledno niste dobro pogledali tekmu ;) To je samo privid, jer BvB na ovaj nacin dobija protivnike koji je napadaju. Daju im loptu, puste da se dodaju al udare zestok presing, koji moram priznat i nije bio bas na nivou kakvom oni znaju i onda kad im oduzmu loptu tri pasa su dovoljna da se zabije gol :mrgreen:
Ma neka si napisao jbg. Ja sam isto htio al reci ce mi da sam padobranac :D
Dortmund je meni najcudnija ekipa dosada. I ja sticem dojam da samo otvore utakmicu ofanzivno, potom svjesno prepuste inicijativu protivniku cekajuci da isti izgubi balans izmedju napada i obrane, i bas tada udare brzim kontranapadom koje nekada istrci pola ekipe... Ako postoji ekipa koja je specijalizirala kontranapade onda je to BvB.

Gunneri su pali u slicnu zamku kao sta je i Heynckes padao sa Bayernom svojevremeno. Dzaba ti posjed lopte, dzaba ti prividna dominacija na terenu jer na kraju je samo rezultat bitan. (no provocation ;) samo moje misljenje)

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 22 okt 2013, 23:30

Zanimljivo da na ovoj temi nema postova navijaca Bayerna i posljednjih sedmicu-dvije, vjerovatno zato sto Arsenal igra sasvim dobro. Arsenal izgubi, i navijaci Bayerna na Arsenalovoj temi ispisali 5 stranica :mrgreen: .

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 22 okt 2013, 23:30

Ozymandias je napisao/la: Arteta je odigrao sjajnu utakmicu kao DMF ali eto, jedna greska, jedna kontra i izgubismo.
Gde odigrao, pa zbog njegovog ne-trcanja ste i izgubili, on je taj lik koji treba da resava one kontre.

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 22 okt 2013, 23:31

momak je banovan, to što vi odmah pametujete to je drugi par cipela..

bosanci više vole pametovat neg se hljeba najest'
Bilall je napisao/la:
bvb09_manijak je napisao/la:Vi sto pricate da je Arsenal bio puno bolji ocigledno niste dobro pogledali tekmu ;) To je samo privid, jer BvB na ovaj nacin dobija protivnike koji je napadaju. Daju im loptu, puste da se dodaju al udare zestok presing, koji moram priznat i nije bio bas na nivou kakvom oni znaju i onda kad im oduzmu loptu tri pasa su dovoljna da se zabije gol :mrgreen:
Ma neka si napisao jbg. Ja sam isto htio al reci ce mi da sam padobranac :D
Dortmund je meni najcudnija ekipa dosada. I ja sticem dojam da samo otvore utakmicu ofanzivno, potom svjesno prepuste inicijativu protivniku cekajuci da isti izgubi balans izmedju napada i obrane, i bas tada udare brzim kontranapadom koje nekada istrci pola ekipe... Ako postoji ekipa koja je specijalizirala kontranapade onda je to BvB.

Gunneri su pali u slicnu zamku kao sta je i Heynckes padao sa Bayernom svojevremeno. Dzaba ti posjed lopte, dzaba ti prividna dominacija na terenu jer na kraju je samo rezultat bitan. (no provocation ;) samo moje misljenje)
Ovako se iznosi vlastito mišljenje. Svaka čast na postu. ;)

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 22 okt 2013, 23:31

Čudno, možda je čovjek pod banom, jer on bi sigurno odvojio koji momenat da baci komentar na vaše postove koji vrijeđaju, no čuda se događaju, kao i evo, Arsenal gubi 2 utakmicu od zadnjih 25 pa je opet poluklub. To je ono što naglašavam, što kad se razvaljuje niko ne hvali ovo, kad se izgubi ko dječica mala kad se bombone dijele navalite. Napaćeni, licemjerni od onog poraza, nema mi mrže stvari vidjeti nego komentar nekog od vaših na temama EPLa, jer kako god da Arsenal igra nekome ne štima. Bio bolji večeras, izgubio, ti kažeš kako je nagužen. Zanimljivo, ne?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 okt 2013, 23:32

tornado2009 je napisao/la:Realno ovaj dortmund nista nije pokazao, nikakvu ljepotu u igri osim da znaju cuvat prostor kad nemaju lopte. Ne znam dokle ce stic nit ista al meni ono nista nije posebno, kad uzmemo u obzir da je arsenal igrao bez DMF-a bez ijednog pravog krila i sa kritičnim bekovima, rezultat od 2:1 koji je usput aspulutno neposten, dobije se nekakva slika o ova 2 tima.
Jbg i njima su nedostajali neki bitni igrači (Gundo, Piszczek), dok su neki bili nedovoljno oporavljeni, tako da ste bili u sličnoj situaciji slika

Inače vidjelo se da vam nedostaje Flamini, koji je trebao zatvarati te kontre i cuvati ledja ovima naprijed, a ni ovi sto su igrali nisu pruzili bog zna kakvu partiju, dobro su zatvorili Mesuta, Ramiz podbacio itd...

A ne sumnjam da ćete proći dalje, međutim večeras ste mogli obezbjediti to prvo mjesto, mada vjerujem da će povratkom Flaminia igra i konačan rezultat biti dosta drugačiji :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.